Του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Στη συμφορά της πυρκαγιάς ακόμα και τα ζώα, τρέχουν όλα μαζί, κάνουν ανακωχή. Ο φοβισμένος λύκος δεν κατασπαράζει το τρομοκρατημένο  ελάφι που τρέχει να σωθεί δίπλα του από την καταστροφή.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Εν μέσω πυρκαγιών, καταστροφών και ολέθρου είδε το φως της δημοσιότητας ένα έγγραφο κρατικού οργανισμού που μύριζε χειρότερα και από τη μυρωδιά του καρβουνιασμένου δάσους. Είχε την αποφορά της κομματίλας, της χειρότερης μορφής κομματικού βόθρου.

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας στη Λαμία έθεσε στη διάθεση της περιφέρειας τις δομές του για τη φιλοξενία πυρόπληκτων. Με μια προϋπόθεση όμως, να είναι οι πυροπαθείς ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ . 

Σε άλλη περίπτωση θα μιλούσαμε για ετοιμότητα, για γρήγορα αντανακλαστικά μιας δημόσιας υπηρεσίας στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου από τη βιβλική καταστροφή που έπληξε την Ελλάδα. Θα συζητούσαμε για μια  θυσιαστική προσφορά, 4 + 4 κλίνες προσφέρει άλλωστε η υπηρεσία, από το υστέρημα της δυνατότητας φιλοξενίας.

Σε τί αποσκοπούσε η δημοσιοποίηση ενός τέτοιου εγγράφου στην επίσημη σελίδα του φορέα; Προφανώς στο να σκανδαλίσει όσους αντιστέκονται στην επιχειρούμενη ολοκληρωτικού τύπου επιβολή του εμβολίου. Να τους προκαλέσει και στη συνέχεια να χλαυάσει τις αντιδράσεις τους. 

Πότε; Πριν ακόμα σβήσουν οι φλόγες της βιβλικής καταστροφής. Γιατί έτσι επιβάλλει το κομματικό κράτος. 

Με ποιο τρόπο; Υπονοώντας de facto πως το εμβόλιο είναι η μόνη λύση. Γιατί αυτό επιβάλλει το κομματικό κράτος. 

Ομοθυμαδόν κυβέρνηση και αντιπολίτευση, πάνω από τα πυρωμένα αποκαΐδια της βιβλικής καταστροφής που σάρωσε από άκρο εις άκρον την πατρίδα μας, οι πολιτικές μαριονέτες του κομματικού κράτους, εμμένουν στο masterplan των παγκοσμιοποιητών. 

Στη συμφορά της πυρκαγιάς, ακόμα και τα ζώα τρέχουν όλα μαζί, κάνουν ανακωχή, δεν κατασπαράζει ο φοβισμένος λύκος το τρομοκρατημένο  ελάφι που τρέχει να σωθεί δίπλα του από την καταστροφή. Αλλά οι πολιτικοί ανθρωποφάγοι, δούλοι του κομματικού κράτους, μας υπενθύμισαν με πολύ χυδαίο τρόπο την ανθρωποφαγία ενός ανθρωπισμού δίχως Θεό.

Καλή μας Μετάνοια! 

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Η ανο(η)σία της αγέλης
Κυβερνητική κοροϊδία: αντί υποχρεωτικότητα, προνόμια!