…να αποκτήσουν ένα «ψηφιακό πιστοποιητικό» δηλ. ένα «αόρατο» στο ανθρώπινο μάτι «τατουάζ»…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για την προέλευση του covid-19, για την τεχνητή ή μη παράνοια που θέτει σε καραντίνα όλο τον πλανήτη, για την σχέση της πανδημίας με τα υποτιθέμενα σχέδια μείωσης του πληθυσμού της γης, την  εγκαθίδρυση Παγκόσμιας Κυβέρνησης, τα σχέδια επιβολής ψηφιακής ταυτότητας και εμβολιασμού με τσιπ κτλ. Το διαδίκτυο έχει γίνει ένα ρινγκ στο οποίο μάχονται αλληλοϋβριζόμενοι συνωμοσιολόγοι και αντισυνωμοσιολόγοι,  και εμείς οι μη ειδικοί να προσπαθούμε, να σχηματίσουμε άποψη με βάση τα βιώματα, την διαίσθηση μας, τα πιστεύω μας και το επίπεδο της μόρφωσής μας.

Βλέποντας τα πράγματα εξ απόψεως ορθοδόξου, οφείλουμε να προβληματιστούμε σχετικά με το εάν οι πληροφορίες και η όποια ατομική αντίδραση στην συνωμοσία που εργάζεται για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση και την έλευση του Αντίχριστου, είναι αρκετή για την σωτηρία μας ή υπάρχουν και άλλες, πνευματικές, προϋποθέσεις. Ή αλλιώς διατυπωμένο, δικαιούμαστε να ελπίζουμε ότι η δική μας καλύτερη ενημέρωση, ή η δική μας παρέμβαση θα ξυπνήσει και θα σώσει τον κόσμο, έναν κόσμο  αλλοτριωμένο, κατακερματισμένο από τις διάφορες ιδεολογίες και τα κοινωνικά ρεύματα, αλλά ενοποιημένο στον υλισμό και την αθεΐα; 

Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι χρήσιμη η ενημέρωση αλλά δεν αρκεί, ειδικά όταν οι θεωρίες είναι τόσο συγκρουόμενες και με την ελάχιστη δυνατότητα επαλήθευσης από την πλευρά μας. Πώς λοιπόν θα κατανοήσουμε τα σημεία των καιρών;

Την ορθόδοξη απάντηση μας την δίνει ο μακαριστός π. Αθανάσιος Μυτιληναίος: …Η Αγία Γραφή λέει ότι πολλοί Χριστιανοί θα χαθούν. Το λέει και στο βιβλίο της Αποκαλύψεως, όταν ο Ιωάννης καλείται να μετρήσει τον ναό μόνο και το θυσιαστήριο, και όχι την αυλή του. Αυτό δείχνει ότι θα σωθεί μόνο το λείμμα, ένα μικρό μέρος των Χριστιανών. Συγκεκριμένα λέει ο άγγελος στον Ιωάννη: «Μη μετρήσεις τα υπόλοιπα. δόθηκαν να πατηθούν από τα έθνη για σαράντα δύο μήνες.». Δηλαδή θα επικρατήσει ο Αντίχριστος στους Χριστιανούς τριάμισι χρόνια. Στους Χριστιανούς! Ναι. διότι, κατά τους Πατέρες, ο ναός, οι αυλές του και η πόλη Ιερουσαλήμ, η πόλη Σιών, πάντοτε συμβολίζουν την Εκκλησία. Τί μετριέται; Μόνο ο ναός, λέει, και το θυσιαστήριο, δηλαδή ένα μικρό μέρος.  Να το πάρουμε είδηση ότι μπορεί να χαθούμε και ότι το πνεύμα του Αντιχρίστου μπορεί να επιβληθεί και σ’ εμάς! Να το πάρωμε είδηση!

Το πνεύμα του Αντίχριστου εντός της Εκκλησίας, αυτό που θα μας οδηγήσει στην απώλεια, όση κατανόηση της επικαιρότητας και αν έχουμε, είναι ο Οικουμενισμός, αυτή η παναίρεση για την δημιουργία μιας παγκόσμιας θρησκείας. Ας προσπαθήσουμε να είμαστε στο λείμμα. Η αγία Αποτείχιση μας δείχνει τον δρόμο να διαχωρίσουμε την θέση μας από το πνεύμα του Αντίχριστου εντός της Εκκλησίας. Στην προέκτασή του το αντίχριστο πνεύμα εκφράστηκε με την λεγόμενη “Αγία και Μεγάλη Σύνοδο” του Κολυμπαρίου, τη γνωστή ως Ψευδοσύνοδο. Εκεί αποκαλύφθηκε όλο το βρωμερό περιβάλλον του Οικουμενισμού, αποκαλύπτοντας ανθρώπους και καταστάσεις που διακονούν τον Αντίχριστο! Απορίας άξιον είναι πώς μελετητές και ερευνητές της Αντίχριστης εποχής, της Κάρτας του Πολίτης, της ψηφιακής ταυτότητας, του σφραγίσματος και του χξστ’ (666), έχασαν την ευκαιρία να δουν τον ερχομό του Αντίχριστου μέσα από την ψευδοσύνοδο!

Στα δημοσιεύματα που ακολουθούν ο Μπίλ Γκέιτς, αυτός ο πρωτοπόρος του σύγχρονου κόσμου, ο γκουρού, ένα είδος ημίθεου που δημιούργησε τον κόσμο που ζούμε, συσχετίζει την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού με την προώθηση ενός ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμού. 

Διαβάσαμε στο thriskeftika.blogspot.com:


Συνομωσιολογία ή μήπως όχι; Ο «προφήτης» του κορονοϊού προτείνει τώρα σφράγισμα στο χέρι με δική του χρηματοδότηση για όσους εμβολιαστούν

Την προηγούμενη εβδομάδα πολλά δημοσιεύματα επανέφεραν στην επικαιρότητα ομιλία του Μπιλ Γκέιτς το 2015 για ενδεχόμενη επιδημία κορονοϊoύ, κάνοντας λόγο για «προφητική» ομιλία!

Τώρα δημοσιεύματα μας ενημερώνουν για την πρόταση Γκέιτς για το τι πρέπει να γίνει όταν βρεθεί το εμβόλιο για τον κορονοϊό ή για όσους έχουν αναρρώσει από αυτόν: να αποκτήσουν ένα «ψηφιακό πιστοποιητικό» δηλ. ένα «αόρατο» στο ανθρώπινο μάτι «τατουάζ» το οποίο αποτελείται από μικροσκοπικούς κρυστάλλους και ορατό μόνο στο υπεριώδες φως.
Χωρίς άλλο σχολιασμό, προς το παρόν, μεταφέρουμε δύο από τα σχετικά δημοσιεύματα:

Από το thetoc.gr
Το 2015 ο συνιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς είχε υπογραμμίζει πως μία ενδεχόμενη επιδημία κορονοϊoύ μπορεί να στοιχίσει στην παγκόσμια οικονομία μέχρι και τρία τρισ. αλλά και να αφήσει πίσω της ακόμη και δέκα εκατομμύρια νεκρούς.

Μάλιστα ο Μπιλ Γκέιτς είχε κάνει λόγο για επιπτώσεις χειρότερες από εκείνες του πολέμου,μ τις οποίες ενδέχεται να προκαλέσει μια επιδημία κορονοϊού, εφόσον δεν ληφθούν δραστικά μέτρα για την αντιμετώπισή του.
Σύμφωνα με τον Αμερικανό επιχειρηματία, τα μικρόβια ενδέχεται να αφήσουν πίσω τους μεγαλύτερη καταστροφή από ότι θα άφηναν οι πύραυλοι σε πολεμική αναμέτρηση.

Εάν πεθάνουν πάνω από 10 εκατομμύρια άνθρωποι τα επόμενα χρόνια, θα είναι, σύμφωνα με τον Γκέιτς, πιο οδυνηρή η κρίση του κορονοϊού σε σχέση με την κρίση του πολέμου.
“Δεν είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε” είχε τονίσει ο Μπιλ Γκέιτς για το ενδεχόμενο επιδημίας, ενώ συγχρόνως είχε αναφερθεί στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι κυβερνήσεις ως προς την ανάπτυξη πολεμικών συστημάτων, δείχνοντας όμως αμέλεια στα θέματα υγείας.
Μάλιστα, ο Μπιλ Γκέιτς, στην προ πέντε ετών ομιλία του, είχε παρομοιάσει την κατάσταση που πιθανόν να προκληθεί εάν τεθεί εκτός ελέγχου μια επιδημία κορωνοϊού, με την ισπανική γρίπη, του 1918. Τότε υπήρξαν πάνω από 33 εκατομμύρια νεκρούς ανά τον κόσμο.
Υπογράμμισε την αξία των επενδύσεων στον τομέα της Υγείας, την σωστή αξιοποίηση των επιστημονικών και τεχνολογικών εφοδίων, την εκπαίδευση προσωπικού και τη χρήση στρατιωτικών δυνάμεων.

“Εξαιτίας μιας επιδημίας, θα μπορούσαν να χαθούν τρία τρισ. και να πεθάνει εκατομμύρια κόσμος. Εάν προετοιμαστούμε από τώρα, μπορούμε να τα καταφέρουμε” τόνισε, πριν από πέντε χρόνια, ο Μπιλ Γκέιτς.

Από το pronews.gr
Ανησυχητικές προτάσεις από τα πολυεκατομμυριούχο και φιλάνθρωπο Μπιλ Γκέιτς, που παραπέμπουν σε κοινωνίες «μεγάλου αδελφού».
Απατώντας σε ερωτήσεις χρηστών του διαδικτύου στο Reddit ο Γκέιτς έκανε μια πρόταση η οποία θυμίζει στιγματισμό και έλεγχο μαζών μέσω ηλεκτρονικών βάσεων δεδομένων.

Απατώντας σε ερώτηση αναφορικά στο πως θα πρέπει να καθοριστούν ποιες επιχειρήσεις θα μείνουν ανοικτές και ποιες όχι απάντησε:
«Η ερώτηση στο ποιες επιχειρήσεις πρέπει να μείνουν ανοικτές και ποιες όχι είναι δύσκολη. Σίγουρα αυτές που πρέπει να μείνουν ανοικτές είναι των τροφίμων, και  της υγείας.
Σίγουρα χρειαζόμαστε νερό πόσιμο, παροχή ενέργειας και δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο. Η αλυσίδα παραγωγής για κρίσιμα υλικά πρέπει να διατηρηθεί. Πολλές είναι οι χώρες που ακόμη εξετάζουν τι πρέπει να μείνει ανοικτό και τι όχι.
Στο τέλος θα χρειαστούμε αναγκαστικά ψηφιακά πιστοποιητικά για να τα έχουν όσοι έχουν αναρρώσει από τον κορωνοϊό, ή έχουν υποβληθεί σε έλεγχο ή έχουν κάνει το εμβόλιο.»

Το εννοεί όμως ο Μπιλ Γκέιτς με την ορολογία «ψηφιακό πιστοποιητικό»;

Η είδηση είχε βγει στις 24 Δεκεμβρίου του 2019. Ένα «αόρατο» στο ανθρώπινο μάτι «τατουάζ» το οποίο αποτελείται από μικροσκοπικούς κρυστάλλους και ορατό μόνο στο υπεριώδες φως πρόκειται να λαμβάνουν όσοι θα εμβολιάζονται.
Το «τατουάζ» αυτό προετοιμάζεται από τους ερευνητές του ΜΙΤ με στόχο να υπάρχει ένα «ιστορικό» για όποιον έχει εμβολιαστεί και ποιον όχι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε σχετικά:
Πόλεμος κατά της λοιμωξιολόγου Ελ. Γιαμαρέλλου για την ομολογία της! Η Κόλαση την απειλεί, εμείς τη στηρίζουμε!
– Θα κάνουμε τη Θεία Κοινωνία delivery ασχέτως αν ο πιστός μπορεί σωματικώς να παραστεί στη Θεία Λειτουργία;
– Ο Μητσοτάκης ταπείνωσε την Εκκλησία εκθέτοντάς την στην κοινή γνώμη ως ανεύθυνη. Ιδού το ΦΕΚ που «κλείνει» τις Εκκλησίες!
 Είναι εξοργιστικό να ακούς από χείλη Επισκόπων να μας παροτρύνουν να παρακολουθήσουμε από την τηλεόραση την Θ. Λειτουργία
– Η εωσφορική απόφαση της Δ.Ι.Σ. και η παρέμβαση του Καίσαρα Μητσοτάκη για αναστολή της Θείας Λειτουργίας
– Ιερώνυμος για κορωνοϊό: Η Εκκλησία εφαρμόζει τις οδηγίες των ειδικών – Δεν έχουμε «μετρητή πίστης»
– π.Νικόλαος Μανώλης, Η Θεία Κοινωνία και οι ασθένειες [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
– Τρέμουν τον Κορωνοϊό και στη Βηθλεέμ!
– Εμείς στους ιερούς Ναούς δυναμώνουμε, θεραπευόμαστε και δεν αρρωσταίνουμε… ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – πράξη νομοθετικού περιεχομένου
– Τί μας είπε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος για τον κοροναϊό!
– Άσπρο Μαύρο: Παπικο-ρωνοϊός