του Ευάγγελου Κωνσταντίνου

Άλλωστε τα δαιμόνια μεταξύ τους κάνουν πάρτι και «αγαπιούνται»!

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Το παιδικό πρόγραμμα «Πέππα το Γουρουνάκι» παρουσίασε πρώτη φορά στη Βρετανική τηλεόραση επεισόδιο με ομόφυλη οικογένεια.

Η δημιουργία αυτού του επεισοδίου ξεκίνησε με αφορμή μία αναφορά σε έναν ιστότοπο με έδρα την Αμερική, που ζητούσαν την ένταξη ομόφυλης οικογένειας στο συγκεκριμένο παιδικό πρόγραμμα. Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι στον ιστότοπο αυτό συγκεντρώθηκαν 24.000 υπογραφές που συμφωνούσαν με αυτό!

Oι γνωστές ομάδες-υποστηρικτές τέτοιων κινήσεων δεν άργησαν να αναρτήσουν και να επικροτήσουν αυτή την αρρωστημένη πράξη! Άλλωστε τα δαιμόνια μεταξύ τους κάνουν πάρτι και «αγαπιούνται»!

Ο οσιολογιώτατος μοναχός Σεραφείμ Ζήσης είχε πει (στο 1:00 λεπτό) πως «Όλοι κατανοούμε πόσο σημαντικό πράγμα είναι η παιδεία, η εκπαίδευση των νέων… Ο Βλαδίμηρος Λένιν έλεγε: «Δώστε μου μόνο μία γενιά νέων και θα μεταμορφώσω όλο τον κόσμο» ενώ ο Αδόλφος Χίτλερ έλεγε λίγα χρόνια αργότερα: «Αφήστε με να ελέγξω τα σχολικά εγχειρίδια και θα ελέγξω το κράτος. Το κράτος θα πάρει τη νεολαία και θα δώσει στη νεολαία τη δική του παιδεία και τη δική του ανατροφή. Τα παιδιά σας ήδη ανήκουν σε εμάς.» Σε άλλο σημείο φαίνεται να είπε: «Δώστε μου τη νεολαία και η Γερμανία θα κυβερνήσει τον κόσμο». Συνεπώς, στην προσπάθειά τους να λερώσουν τις καθαρές και αγνές ψυχές των παιδιών, χρησιμοποιούν την παιδεία ώστε να καλλιεργήσουν το έδαφος του αντιχρίστου!

Τέλος, ο μακαριστός ομολογητής π. Νικόλαος Μανώλης είχε δώσει παλαιότερα κατεύθυνση για ένα αντίστοιχο παιδικό πρόγραμμα, το οποίο προωθούσε την ομοφυλοφιλία (στο 1:27 λεπτό). Στη συγκεκριμένη ομιλία ο γέροντας μαζί με τη σοφή και γλυκύτατη πρεσβυτέρα παραθέτουν την Ορθόδοξη γραμμή καθοδηγώντας τους γονείς πώς να προστατέψουν τα παιδιά από τέτοιους κινδύνους.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Ο γ. Αγάθων σε μια Υπερκόσμια Διδαχή Αγάπης
Ομοφυλοφιλία
Μακάρι να γινόταν το ίδιο σε όλες τις Ορθόδοξες χώρες και στην Πατρίδα μας!Προστατέψτε τα παιδιά