Γιατί τέτοιο σφράγισμα οι νεκροί με σακούλες και φόρμες; Γιατί τέτοια εμμονή να απαγορεύονται οι νεκροψίες στους νεκρούς από covid;

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Μας σκάβουν τον λάκκο κυριολεκτικά και μεταφορικά. Είναι τραγελαφικό και άκρως παρανοϊκό αυτό που διαβάσαμε περί δημιουργίας έξτρα και ειδικού χώρου στα κοιμητήρια Ευόσμου Θεσσαλονίκης, για την ταφή των νεκρών από covid. Ήδη έχει δημιουργηθεί ο ανάλογος χώρος και στα κοιμητήρια της Θέρμης και θα πληροί κι εκεί τα ίδια κριτήρια. Δηλαδή, “… θα είναι απομονωμένος, μακριά από τους λοιπούς τάφους, η ταφή θα έχει διάρκεια δέκα χρόνων, ενώ η μεταφορά των θυμάτων θα γίνεται μέσα σε σφραγισμένα φέρετρο, τα οποία θα είναι τυλιγμένα με διπλό ειδικό νάιλον, ενώ αντίστοιχη ειδική φόρμα θα φορούν και οι νεκροί.”

Ξαφνικά, έχουν βρεθεί χώροι ενταφιασμού των νεκρών που ισχυρίζονται ότι πέθαναν λόγω covid και ενδεχομένως θα βρεθούν κι άλλοι, πολλοί χώροι σε πάρα πολλά σημεία σε όλη την Ελλάδα. Μόλις πρόσφατα διαβάζαμε παντού στο διαδίκτυο, με την Κατάνυξη να έχει αναφερθεί πολλάκις σε αυτό το θέμα (εδώ και εδώ), ότι σε πολλά κοιμητήρια σε όλη την Ελλάδα δεν έχουν χώρο να ενταφιάσουν τους νεκρούς με αποτέλεσμα να πιέζονται οι οικείοι τους να ξεθάβουν τους νεκρούς για να βρεθεί νέος χώρος για τους νέους κεκοιμημένους ή αναγκάζονται πολλοί συμπολίτες μας να καταφύγουν στην δαιμονική ενέργεια της καύσης των νεκρών οικείων τους, για τον ίδιο λόγο. Είχαμε πει και τονίσει τότε εμείς ως Κατάνυξη, ότι “oι περισσότεροι ισχυρίζονται πως ο λόγος που επιλέγουν την αποτέφρωση είναι γιατί δεν υπάρχει αρκετός χώρος στα κοιμητήρια. Και χώρος υπάρχει αρκετός πάντα, αλλά και να μην υπήρχε, οι δήμοι είναι υποχρεωμένοι να βρουν, από σεβασμό στους νεκρούς μας και από σεβασμό στο τυπικό της Ορθοδοξίας ως επίσημης και επικρατούσας Θρησκείας του Κράτους. Το ελληνικό κράτος είναι υποχρεωμένο να προνοεί και να βρίσκει όλους εκείνους τους χώρους στους οποίους θα ενταφιάζει τα σώματα των κεκοιμημένων πολιτών του. Όταν υπάρχει η προαίρεση, τότε βρίσκονται άνετα και οι χώροι που θα αποτελέσουν τον τόπο ανάπαυσης των κεκοιμημένων μας. Ας χτιστεί ένα εμπορικό κέντρο ή ένα ξενοδοχείο λιγότερο”. 

Και αναρωτιόμαστε… τι άλλαξε ξαφνικά και άρχισαν να βρίσκουν χώρο για τους νέους νεκρούς αδελφούς μας; Πώς απέκτησαν οι δήμοι ξαφνικά τέτοια ευελιξία και τέτοια καλή προαίρεση να βρεθεί νέος χώρος στα κοιμητήρια της περιοχής τους, ενώ μόλις πρόσφατα υπήρχε άρνηση στο να ενταφιαστούν οι νεκροί; Πώς γίνεται τότε να μην υπήρχε χώρος και τώρα οι τάφοι ανοίγονται μαζικά; Ή είναι μάντεις και ήξεραν από πριν ότι θα υπάρξει ασθένεια που ενδεχομένως να ευθύνεται για μαζικούς θανάτους, ή προηγουμένως μας έλεγαν ψέματα ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος.

Επίσης, υπάρχει κάτι που είναι αξιοπρόσεκτο. Γιατί τέτοιο σφράγισμα οι νεκροί με σακούλες και φόρμες, απαγορεύοντας στους οικείους τους για τυχόν νεκροψίες ή μια απλή εκταφή σε περίπτωση που έχει γίνει λάθος στην διάγνωση για covid; Γιατί τέτοια εμμονή να απαγορεύονται οι νεκροψίες στους νεκρούς από covid; Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό φοράει ειδικό εξοπλισμό την περίοδο που είναι εν ζωή ο νεκρός και είναι πάσχων, για να προστατευθεί η υγεία του. Γιατί  να μην ακολουθείται η ίδια διαδικασία και κατά την νεκροψία ή την εκταφή, αν οι συγγενείς έχουν υποψία ότι είναι άλλη τελικά η αιτία θανάτου του οικείου τους και όχι ο covid; Αυτά είναι ερωτήματα που θα θαφτούν μάλλον μαζί με τις σακούλες και τις φόρμες των νεκρών.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
– Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου Θεού
– Πατούλης: Η ανατομία ενός «εγκλήματος»
– Εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό και το εμβόλιο [mp3 2020]
– π.Νικόλαος Μανώλης, Εμβόλιο ζωής ή θανάτου; [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
– Το ήθος των “εμβολιαστών”, συνάδει με την Ιατρική επιστήμη;
– Όσο φοράς τη μάσκα… μάθε για το εμβόλιο!
– Και οι 12 ήταν υπέροχοι (12 γιατροί μιλούν για τα μέτρα κατά του Covid-19)
– Κύριε Κικίλια, είναι ή όχι υποχρεωτικό το υποτιθέμενο εμβόλιο του κορονοϊού;
– Υποχρεωτικά η μάσκα-υποχρεωτικά και το εμβόλιο;
– Πρώην Υφυπ. Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης: “Το εμβόλιο θα περιέχει Βιοτσίπ Ελέγχου!”
– Το εμβόλιο μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα χειρότερα αποτελέσματα (Δρ Ιωάννης Ιωαννίδης)
– Αλλάζει ο εμβολιασμός στην Ευρώπη υπό την σκιά του Κορονοϊού;
– Μητσοτάκης και εμβόλιο – Μια σχέση βαθιάς φιλίας! [ΒΙΝΤΕΟ]