“Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να επανέλθουμε μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο στην κανονική μας ζωή”

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Είναι κρίσιμο τούτες εδώ τις ώρες να φυλάξουμε σώα τα αισθητήρια της Ορθόδοξης πίστης. Να κρατούμε βέβαια το νήμα της ενημέρωσης, συνδέοντας γεγονότα, ειδήσεις και απόψεις, ώστε στο εγγύς μέλλον, όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια, θα καταλήξουμε σε στέρεο συμπέρασμα: ποιoς υπηρέτησε στο στρατόπεδο του Χριστού και ποιος στου Αντιχρίστου;

Ένας ιός, μία πανδημία, ασθενείς που έχασαν τη ζωή τους και ασθενείς που έγιναν καλά, σε παγκόσμια κλίμακα.

Πρωτοφανή μέτρα σε πολλές χώρες του κόσμου, ένα βίαιο shutdown της οικονομίας, κατ’ οίκον περιορισμός και κλείσιμο όλων των χώρων λατρείας παγκοσμίως. Στη χώρα μας το σκληρό αυτό μέτρο επιβλήθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη της Ιεραρχίας.

Η εθνική μας χειραγώγηση, όταν παρουσιάζεται σαν δοκιμασία που ξεπερνιέται με θυσίες και αίσθημα ευθύνης, αποτελεί τη μία όψη του νομίσματος. Δικαιολογεί για κάποιους ακόμα και την Ιεραρχία να στηρίζει την πολιτική εξουσία, στο θέμα αυτό για το καλό του λαού.

Όταν όμως η εθνική χειραγώγηση, έχει στόχο την ισοπέδωση της Ορθοδόξου πίστεως και αποτελεί ένα ελάχιστο προοίμιο της υποδούλωσης που προετοιμάζει η Νέα Εποχή για τον ανυποψίαστο λαό, τότε η στάση της εκκλησιαστικής μας διοίκησης είναι διπλά προδοτική: προδίδει την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό του πιστού λαού. Αυτή είναι η άλλη όψη του νομίσματος.

Στο δημοσίευμα που ακολουθεί, προετοιμάζεται το έδαφος από το στρατόπεδο της πολιτικής υπακοής, για το επόμενο, μεγάλο βήμα της υποδούλωσης, που είναι η εμφύτευση ταυτότητας στο χέρι με τη μορφή τσιπ (RFID).

Βρισκόμαστε στην ουρά του “κομήτη” της πανδημίας. Ο τρόμος που προκλήθηκε δεν μπορεί να μείνει ανεκμετάλλευτος. Ένα εμβόλιο που δε δοκιμάστηκε ικανό χρόνο, ώστε να είναι σίγουροι οι γιατροί τόσο για την αντιμετώπιση όσο και για τις παρενέργειες, παρουσιάζεται από τον Υπουργό Ανάπτυξης σαν προαπαιτούμενο για την κανονική λειτουργία της οικονομικής δραστηριότητας.

Εμμέσως πλην σαφώς προειδοποιεί πως το (υποχρεωτικό πλέον και δια νόμου) εμβόλιο είναι προϋπόθεση αν δε θέλετε να “πεινάσετε”.

Προς το παρόν αποκρύπτεται ο σχεδιασμός που θέλει πακέτο τη χορήγηση του εμβολίου πακέτο με το τσιπάρισμα. Δήθεν για την παρακολούθηση του ποσοστού εμβολιασμένων, την ιχνηλάτηση σε επόμενη ενδεχόμενη έξαρση ή σε νέα πανδημία και άλλα που μάθαμε καλά σε τούτη την κρίση.

Κρατήστε λοιπόν το νήμα της ενημέρωσης, μην παρασύρεστε από επιδέξια storytelling, καθώς το σχέδιο περνάει από τη μια φάση στην άλλη, θα αποκαλύπτονται οι πουλημένοι, εκείνοι που πρόδωσαν, οι δειλοί που παραδόθηκαν αμαχητί και όσοι θεοπάλαβοι αντιστάθηκαν υπερασπιζόμενοι την αλήθεια της Ορθοδοξίας.

Στο τέλος θα πρέπει ο καθένας μας να επιλέξει στρατόπεδο σε τούτο τον ακήρυχτο πόλεμο: με τον Χριστό ή με την μασωνοκίνητη Νέα Εποχή του Αντιχρίστου; Χριστός Ανέστη!

Διαβάσαμε στο iefimerida.gr:


Γεωργιάδης: Δεν θα επανέλθουμε πλήρως πριν βρεθεί το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Την εκτίμηση ότι η πλήρης κανονικότητα δεν θα επιστρέψει παρά μόνο όταν βρεθεί το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον Alpha, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σημείωσε ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξει ορισμένη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων ξακαθαρίζοντας, παράλληλα, ότι ορισμένοι κανόνες θα συνεχίσουν να ισχύουν μέχρις ότου βρεθεί το φάρμακο και το εμβόλιο. 

«Καταλαβαίνω την αδημονία του κόσμου για την επιστροφή στην παλιά ζωή και δεν σας κρύβω ότι σαν υπουργείο Ανάπτυξης θέλουμε να ανοίξουν τα μαγαζιά γιατί για την οικονομία κάθε μέρα είναι καταστροφή. Όμως δεν πρέπει να χάσουμε τον πρώτο μας στόχος που είναι να νικήσουμε τον ιό. Ο ιός δρα αναπάντεχα και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε από τον κεντρικό μας στόχο. Σαν υπουργείο Ανάπτυξης, όταν οι ειδικοί μας υποδείξουν τη χαλάρωση τα την εφαρμόσουμε αμέσως. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να επανέλθουμε μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο στην κανονική μας ζωή. Θα υπάρχουν μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, αποστάσεις, όλα αυτά θα είναι απαραίτητα. Αυτοί οι κανόνες θα υπάρχουν για πάρα πολύ μεγάλο διάστημα. Θα πάμε βήμα βήμα στη χαλάρωση και η πειθαρχία πρέπει να συνεχιστεί», σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε σχετικά:
Ακούσατε, ακούσατε! Ο Καίσαρας διέταξε να ανοίξουν οι Ναοί!
Πουλάνε αγριάδα (για το θεαθήναι) απαιτώντας να ανοίξουν οι εκκλησίες
– Όταν η πολιτική των «ηπίων τόνων” γίνεται «νανούρισμα» για τον πιστό λαό
– Δόξα σοι ο Θεός! Χαράς Ευαγγέλια! Ο Μητροπολίτης Μόρφου, αποκαταστάθηκε μέσα μας εκ νέου ως Πανιερώτατος!
– Συνεργασία του Αρχιεπισκόπου με την Πολιτεία και όχι με τον Χριστό! Αδιανόητη φαυλότητα!
– Το μένος και το μίσος της κοσμικής εξουσίας ενάντια στην Εκκλησία του Χριστού
– Ανοιχτές παραμένουν οι εκκλησίες στη Βουλγαρία
– Ποια είναι η εισήγηση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για το Πάσχα με φόντο τον Κορωνοϊό;
– Κανονικά η Θεία Κοινωνία λέει η Ορθόδοξη Εκκλησία στη Σερβία
– π.Θεόδωρος Ζήσης, Έργο του διαβόλου το κλείσιμο των Ναών από την Ιερά Σύνοδο
– Ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, συμφώνως με το πνεύμα των φίλων του Προτεσταντών, μας νουθετεί!
– Οι ιερείς της Γεωργίας μας δίνουν παράδειγμα!