Είναι δυνατόν ευθέως τα ΜΜΕ να απειλούν κοινωνικές ομάδες, για οποιονδήποτε λόγο…; Για αυτό σας έδωσε η κυβέρνηση 11 εκ. Ευρώ;…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ο δημοσιογράφος του Mega, Νίκος Ευαγγελάτος, στην εκπομπή LiveNews, στις 23 Απριλίου, μιλώντας για το αναμενόμενο εμβόλιο του κορονοϊού είπε τα εξής: “εάν υπάρχει άνθρωπος ο οποίος θα πει ότι αρνείται να εμβολιαστεί, επειδή είναι στο αντιεμβολιαστικό κίνημα κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να διωχθεί ποινικά, … αν φτάσει και λέει ….δεν θα το κάνω, οκ, να κάτσει σπίτι του και αυτός και όποιοι άλλοι έχει μαζί του. Δεν θα εκτεθεί η κοινωνία στον κίνδυνο της ψευτομαγκιάς κάποιου…. Αυτοί που θα πάρουν αυτή την απόφαση να πάρουν και το βάρος της ευθύνης να κάτσουν στο σπίτι τους, να κάτσουν εκεί να μην περιμένουν ούτε τα 800 ευρώ που εμείς ως κοινωνία τους δίνουμε, είναι η επιλογή τους και ας βρουν τον τρόπο να την φέρουν εις πέρας… εμβόλιο σημαίνει έγκριση από γιατρούς, έγκριση από επιτροπές, η επιστήμη όλου του πλανήτη είναι με τα μούτρα πάνω σε αυτό το εμβόλιο.. αν κάποιος είναι τόσο μάγκας και τόσο έξυπνος να πει εγώ τους αμφισβητώ, να υποκλιθούμε και ας πάρει τον δρόμο του.”

Για άλλη μια φορά στην πολυτάραχη καριέρα του ο κ. Ευαγγελάτος από συνεντευξιαστής δημοσιογράφος τηλεοπτικών εκπομπών άλλαξε ρόλο, “έβαλε” την αγαπημένη του δικαστική τήβεννο, προσήγαγε σε δίκη, δίκασε και καταδίκασε προκαταβολικώς όποιον στο μέλλον αρνηθεί να εμβολιαστεί με το πολυαναμενόμενο εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Και φυσικά δεν παρέλειψε να αποκαλύψει τα κίνητρα του δράστη (αντιεμβολιαστικό κίνημα), να κρίνει τα παρεμπίπτοντα ζητήματα (ασφάλεια νέου εμβολίου) και να προσδιορίσει τις ποινές, ποινικές και διοικητικές, του δυνητικού αρνητή εμβολιασμού (δια βίου κατ’ οίκον φυλάκιση, αποστέρηση επιδομάτων, 800 ευρώ κτλ). Η ετυμηγορία του εθνικού μας εισαγγελέως ήταν κόλαφος. Εμείς οι αδαείς θα τολμήσουμε να πούμε ένα δύο λόγια για τα υπαρκτά και αμφισβητούμενα θέματα της υπόθεσης που με τόση ευκολία επίλυσε ο κ. Ευαγγελάτος:

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αποδέχεται την σημασία των εμβολίων στην βελτίωση της δημόσιας υγείας. Το αντιεμβολιαστικό κίνημα δεν είναι ελληνική πρωτοτυπία ούτε η Ελλάδα κατέχει ηγετική θέση στο κίνημα αυτό. Προηγούνται χώρες όπως η Ελβετία και η Γαλλία. Η συζήτηση αν πρέπει ο εμβολιασμός να είναι υποχρεωτικός ή προαιρετικός είναι μεγάλη σε όλο τον κόσμο και οι απαντήσεις ποικίλλουν από χώρα σε χώρα. Στη χώρα μας μέχρι το νομοσχέδιο της 11ης Μαρτίου ο εμβολιασμός δεν ήταν υποχρεωτικός καθώς θεωρείται ιατρική πράξη και προϋποθέτει την συναίνεση μετά από ενημέρωση του ατόμου. Ο μη υποχρεωτικός χαρακτήρας του εμβολιασμού ήταν σύμφωνος με το Σύνταγμα της Ελλάδας την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) που δέχεται ρητά μόνο με τη δυνατότητα επιβολής περιοριστικών μέτρων στην ελεύθερη κίνηση και εγκατάσταση (άρθρο 5). Αντίρρηση συνειδήσεως για θρησκευτικούς λόγους στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς παιδιών προσχολικής ηλικίας αναγνωρίζουν 45 από τα 51 κράτη των ΗΠΑ. Αντίρρηση συνειδήσεως για ιατρικούς λόγους στους ίδιους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς λόγω ιατρικών αντενδείξεων στους εμβολιασμούς, αναγνωρίζουν και τα 51 κράτη των ΗΠΑ.

Ο εμβολιασμός, λοιπόν, για τον κ. Ευαγγελάτο, δεν θα θεωρείται ιατρική πράξη που απαιτεί την κατανόηση και την συναίνεση αυτού που την υφίσταται. Μοιάζει περισσότερο με κτηνιατρική πράξη όπου ο τσομπάνης εμβολιάζει το άβουλο κοπάδι του. Από άποψη λοιπόν σεβασμού των δικαιωμάτων του ανθρώπου ο εμβολιασμός με την χρήση καταναγκασμού, ακόμα και για αδιαμφισβήτητα ωφέλιμα και ασφαλή εμβόλια, είναι ανεπίτρεπτος. Πόσο μάλλον όταν το εμβόλιο, για το οποίο νομοθετήθηκε η υποχρεωτικότητα, δεν υπάρχει ακόμα και η ασθένεια, την οποία υποτίθεται θα θεραπεύει, καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου.

Από όσο γνωρίζουμε αυτή την στιγμή εμβόλιο κατά των κορονοϊών, γενικώς, δεν υπάρχει και όλες οι προσπάθειες στο παρελθόν να δημιουργηθεί, απέτυχαν. Πολύ κορυφαίοι επιστήμονες είναι επιφυλακτικοί στο αν τελικά θα επιτευχθεί η δημιουργία εμβολίου για τον παρόντα κορωνοϊό. Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι βγαίνει τελικά ένα εμβόλιο, παίρνει τις απαραίτητες  εγκρίσεις και μας υποχρεώνουν να εμβολιαστουμε. Με την μανία του κορονοϊου να έχει προκαλέσει τέτοια τρομακτική στρέβλωση, με τις υπερδυνάμεις να κατηγορούν η μία την άλλη για την πανδημία, με τα δεδομένα για την θνησιμότητα του κορονοϊού σε σχέση με τα διαπιστωμένα κρούσματα να είναι απολύτως επισφαλή  (κυμαίνεται από 15% έως 1% ανά χώρα), με το πραγματικό ποσοστό του πληθυσμού που νόσησε να είναι άγνωστο (μπορεί να είναι το 0,1%, το 1% το 10% ή το 20% του πληθυσμού), με τους κολοσσούς της φαρμακευτικής βιομηχανίας να παίζουν τα ρέστα τους στην δημιουργία του εμβολίου, με ό.τι αυτό σημαίνει για την οικονομία των κρατών στα οποία ανήκουν, είναι άδικο να είναι κάποιος τουλάχιστον επιφυλακτικός σε σχέση με το εμβόλιο;

Από την άλλη είδαμε πως εκμεταλλεύτηκε η Κυβέρνηση τον κορωνοϊό για να κλείσει τις εκκλησίες και να πατάξει την θρησκευτικότητα του ελληνικού λαού, όση τουλάχιστον του είχε μείνει. Πόση εμπιστοσύνη να δείξει ο λαός σε αυτό το κράτος που τώρα θέλει να τον εμβολιάσει για το καλό του; Ακόμα και αν δεν πιστεύουμε στις θεωρίες συνομωσίας, περί παγκόσμιου εμβολιασμού, RFID, projectID2020, μείωση πληθυσμού, Billy Gates, δίκτυο 5G και άλλες, ων ουκ έστιν αριθμός, πού θα βρούμε το λογικό και ψυχολογικό έρεισμα ώστε να συναινέσουμε στον εμβολιασμό ημών και των παιδιών μας, όταν έχει γίνει βίωμά μας πως το θέμα του κορωνοϊου έχει και πνευματικές προεκτάσεις; 

Όσο για την πληθώρα των θεωριών συνωμοσίας ποιον εξυπηρετούν τελικά; Μήπως το ίδιο το σύστημα ώστε η αλήθεια να χάνεται μέσα στο πέλαγος των συγκεχυμένων πληροφοριών κάθε θεωρίας; Και αν το αντιεμβολιαστικό κίνημα υπάρχει και διογκώνεται και η επίσημη προπαγάνδα των ΜΜΕ δεν μπορεί να το ανασχέσει, σε αυτό δεν ευθύνεται και το συνάφι του κ. Ευαγγελάτου; Γιατί στην Ελληνική τηλεόραση δεν γίνεται πλέον κανένας διάλογος ώστε να παρουσιαστούν νηφάλια οι αντίθετες απόψεις και να κρίνει ο ελληνικός λαός; Αν το αντιεμβολιαστικό κίνημα ήταν του επιπέδου των Νεφελίμ και Ελοχίμ υπάρχει πιό ενδεδειγμένος τρόπος από την πειθώ για να καταπολεμηθεί; 

Εκεί όμως που ο κ. Ευαγγελάτος υπερέβη τα εσκαμμένα ήταν όταν αποφάσισε την διακοπή χορήγησης “…των 800 ευρώ που εμείς ως κοινωνία τους δίνουμε”… εννοείται σε αυτούς που θα αρνηθούν να εμβολιαστούν. Από πότε κ. Ευαγγελάτε εσείς ανήκετε στην κοινωνία; Ε όχι, ούτε μέσος πολίτης είστε, ούτε αθώα περιστερά της δημοσιογραφίας. Γνωρίζεται πολύ καλά την τέχνη της προπαγάνδας, είστε διαμορφωτής της κοινής γνώμης, με ιστορικό σε πολλές περιπτώσεις κακής δημοσιογραφίας (ας του πούμε κομψά). Ανήκετε στην ελίτ των λίγων που δικαιούνται να έχουν δημόσιο ατεκμηρίωτο λόγο και τα κίνητρά σας απέχουν πολύ από το να είναι η υπηρεσία της αλήθειας και του δημοσίου συμφέροντος. Το ορθότερον θα ήταν εμείς ως κοινωνία να σταματήσουμε να σας βλέπουμε και να σας ακούμε, μήπως και διακοπεί κάποτε η χορηγία που απολαμβάνετε, εσείς και το συνάφι σας, από τους ιδιοκτήτες των μέσων στα οποία εργάζεστε και κατά αλληλουχία να διακοπεί κάποτε και η εξάρτηση της ελληνικής κοινωνίας από τα νεοταξικά ελληνικά ΜΜΕ.

Για λόγους ενημέρωσης του αναγνωστικού μας κοινού προβάλλουμε ένα απόσπασμα από σχετικό βίντεο από neeskens101.

Ο Ευαγγελάτος “έβαλε” τη δικαστική τήβεννο και καταδίκασε όποιον αρνηθεί να εμβολιαστεί

Ολόκληρο το βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ.

Διαβάσαμε στο ellinikiafipnisis.blogspot.com:


Ευαγγελάτος: «Όσοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό θα πρέπει να διωχθούν ποινικά!!» (Video)

Ποιος ακριβώς είναι ο ρόλος του συγκεκριμένου, αλλά και άλλων δημοσιογράφων;
Να ενημερώνουν για τα τεκταινόμενα και να ευαισθητοποιούν ή να απειλούν;

Και από ποια ακριβώς θεσμική θέση μπορεί ο καθένας να απειλεί ή και να προδιαθέτει για μελλοντικές αποφάσεις;
Είστε δικαστές και τιμωροί τελικά ή δημοσιογράφοι κύριοι;

Στην ενημερωτική εκπομπή Livenews στο Mega, καλεσμένες του Νίκου Ευαγγελάτου ήταν η Υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, καθώς επίσης και μία μητέρα και εκπαιδευτικός η Όλγα Γεράκη.

Η συζήτηση, από τα σχέδια της κυβέρνησης για το άνοιγμα των εκπαιδευτικών μονάδων, στράφηκε στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και ειδικότερα σε όσους θα αρνηθούν να εμβολιαστούν, όταν έρθει το εμβόλιο…! Τυχαία…!

Οι διάλογοι που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω απόσπασμα είναι ενδεικτικοί της αντιμετώπισης που θα έχουν όλοι όσοι δεν δεχθούν να τους χορηγηθεί το όποιο εμβόλιο.
Καταλάβατε τώρα το λόγο που η κυβέρνηση έδωσε 11 εκ. Ευρώ στα ΜΜΕ για τη κάλυψη του κορωνοϊού;

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε σχετικά:
ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ: Τζόκοβιτς και εμβολιασμός
Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός που αποφάσισε η Κυβέρνηση είναι φασιστικό μέτρο. Λέμε ΟΧΙ!
Έρχεται το αντίχριστο σφράγισμα μέσω του εμβολίου για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού;
γ. Γαβριήλ: Τα πνευματικά μέσα αντιμετώπισης του Κορωνοϊού και οι επιπτώσεις από το εμβόλιο [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
γ. Γαβριήλ (κελί Κουτλουμουσιανόν): Υποτακτικός του Θεού ο Κορωνοϊός [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
– Πόλεμος κατά της λοιμωξιολόγου Ελ. Γιαμαρέλλου για την ομολογία της! Η Κόλαση την απειλεί, εμείς τη στηρίζουμε!