Η πνευματική δύναμη του Χριστού που θα καταφέρει να νικήσει την παγκόσμια δικτατορία του Αντιχρίστου βρίσκεται στην κατακομβική Εκκλησία όπου γης.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων (DECR) του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Volokolamsk Ιλαρίων, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να γίνει ένας από τους πρωτοπόρους που θα δοκιμάσει το νέο εμβόλιο κατά της “φοβερής αυτής αρρώστιας”, του κορονοϊού, συμμετέχοντας στις δοκιμές του ρωσικού εμβολίου. 

Κάνοντας μια έρευνα σχετικά με τη Ρωσία και το εμβόλιο κατά του κορονοϊού από διάφορα δημοσιεύματα προκύπτει  ότι για την παραγωγή εμβολίου υπάρχει ήδη από τις 29/1/2020 μια ρωσοκινεζική συνεργασία: Το Πεκίνο έχει παραδώσει το γονιδίωμα του ιού στη Μόσχα, όπως ανέφερε το ρωσικό προξενείο στην πόλη Γκουανγκζού της Κίνας.

Τελευταία (17/ 7 2020) έχει συναφθεί και ρωσοβρετανική σύμπραξη για την  παραγωγή εμβολίου: “η ρωσική φαρμακευτική εταιρεία R-Pharm ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία με τη φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca για την παραγωγή εμβολίου για την Covid-19 που έχει αναπτυχθεί από το φαρμακευτικό αυτό γίγαντα και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης”. Μάλιστα,το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν καταγγελίες της Βρετανίας, του Καναδά και των Ηνωμένων Πολιτειών ότι χάκερς, υποστηριζόμενοι από το ρωσικό κράτος, προσπάθησαν να κλέψουν δεδομένα για το εμβόλιο της Covid-19 και σχετικές θεραπείες, τις οποίες ο επικεφαλής του Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων της Ρωσίας (RDIF), Κυρίλ Ντμίτριεφ, χαρακτήρισε ψευδείς και είπε ότι η Μόσχα δεν έχει ανάγκη να κλέψει μυστικά, αφού ήδη έχει συνάψει συμφωνία με την AstraZeneca για την παραγωγή βρετανικού εμβολίου στη Ρωσία.

Το εμβόλιο για τη Ρωσία έχει πολιτική διάσταση. Η Ρωσία στοχεύει να γίνει η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα εγκρίνει εμβόλιο για τον κορονοϊό, παρά τις ανησυχίες για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του, αλλά και για το κατά πόσον η χώρα έχει παρακάμψει σημαντικές παραμέτρους κατά την ανάπτυξή του. Ρώσοι αξιωματούχοι δήλωσαν στο CNN ότι εργάζονται σκληρά για να προχωρήσουν σε έγκριση του εμβολίου, το αργότερο έως τις 10 Αυγούστου. Το υποψήφιο εμβόλιο έχει αναπτυχθεί από το Ινστιτούτο Gamaleya στη Μόσχα. Η διάσταση που δίνουν στην υπόθεση του εμβολίου διαφαίνεται από τις δηλώσεις του Κίριλ Ντμιτρίεβ, επικεφαλής των κρατικών επενδυτικών ταμείων της Ρωσίας τα οποία χρηματοδοτούν την έρευνα για εμβόλιο, ότι η εύρεση του εμβολίου «είναι μια στιγμή που θυμίζει… Σπούτνικ», αναφερόμενος στην επιτυχή εκτόξευση του πρώτου δορυφόρου στον κόσμο από τη Σοβιετική Ένωση το 1957. 

Η εκκλησία της Ρωσίας δεν έχει το πνευματικό υπόβαθρο να δώσει έναν διαφορετικό χαρακτήρα στον πολιτικό και επιστημονικό ανταγωνισμό της Ρωσίας με την Αμερική. Υποταγμένη εδώ και δεκαετίες στην παναίρεση του οικουμενισμού και αποξενωμένη από την πίστη των Αγίων, εντάχθηκε στην politically correct αντιμετώπιση της πανδημίας. Οι εικόνες με τα κουταλάκια μιας χρήσης κατά την θεία Κοινωνία και οι ιερείς με τις μάσκες στους ναούς είναι ενδεικτικές για την επικράτηση του κοσμικού πνεύματος στην Εκκλησία της Ρωσίας. Ο Volokolamsk δεν είναι ένας τυχαίος επίσκοπος ούτε οι δηλώσεις του είναι τυχαίες. Η προθυμία του να γίνει εθελοντής στην δοκιμή του εμβολίου είναι σαν να δηλώνει παρών στους άρχοντες του αιώνος τούτου ότι είναι έτοιμος να αναλάβει “εθελοντικά” νέα ανώτερα αξιώματα.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
– Οι οδηγίες του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας προς τους πιστούς και η ώρα του Θεού σχετικά με το εμβόλιο του κορωνοϊού
– Μητσοτάκης και εμβόλιο – Μια σχέση βαθιάς φιλίας! [ΒΙΝΤΕΟ]
– Το εμβόλιο μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα χειρότερα αποτελέσματα (Δρ Ιωάννης Ιωαννίδης)
– π.Νικόλαος Μανώλης, Εμβόλιο ζωής ή θανάτου; [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
– Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός που αποφάσισε η Κυβέρνηση είναι φασιστικό μέτρο. Λέμε ΟΧΙ!
– Έρχεται το αντίχριστο σφράγισμα μέσω του εμβολίου για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού;
– Θα μας εμβολιάσουν παιδιά! Αυτό είναι το επίπεδο της Εκκλησίας της Ελλάδος! Ιερατική Σύναξη Ι. Μ. Ναυπάκτου
– γ. Γαβριήλ: Τα πνευματικά μέσα αντιμετώπισης του Κορωνοϊού και οι επιπτώσεις από το εμβόλιο [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
– Αλλάζει ο εμβολιασμός στην Ευρώπη υπό την σκιά του Κορονοϊού;
– Ο Ευαγγελάτος «έβαλε» τη δικαστική τήβεννο και καταδίκασε όποιον αρνηθεί να εμβολιαστεί
– ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ: Τζόκοβιτς και εμβολιασμός