…Σέ περιπτώσεις ἐμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικοῦ νοσήματος, μπορεῖ νά ἐπιβάλλεται, μέ ἀπόφαση τοῦ Ὑπουργοῦ Ὑγείας, ὑποχρεωτικότητα τοῦ ἐμβολιασμοῦ μέ σκοπό τήν ἀποτροπή τῆς διάδοσης τῆς νόσου…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Διαβάσαμε σε προηγούμενο δημοσίευμα της Κατάνυξης: Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για την προέλευση του covid-19, για την τεχνητή ή μη παράνοια, που θέτει σε καραντίνα όλο τον πλανήτη, για τη σχέση της πανδημίας με τα υποτιθέμενα σχέδια μείωσης του πληθυσμού της γης, την  εγκαθίδρυση Παγκόσμιας Κυβέρνησης, τα σχέδια επιβολής ψηφιακής ταυτότητας και εμβολιασμού με τσιπ κτλ. Το διαδίκτυο έχει γίνει ένα ρινγκ στο οποίο μάχονται αλληλοϋβριζόμενοι συνωμοσιολόγοι και αντισυνωμοσιολόγοι, και εμείς, οι μη ειδικοί, να προσπαθούμε να σχηματίσουμε άποψη με βάση τα βιώματα, τη διαίσθηση μας, τα πιστεύω μας και το επίπεδο της μόρφωσής μας.

Σίγουρα η παρακάτω είδηση, ότι  νόμος υπ’ αριθμ. 4675/2020 που φέρει ημερομηνία 11 Μαρτίου 2020, πολύ πρωθύστερη  από όλα τα περιοριστικά μέτρα που έχουν παρθεί, περιέχει άρθρο που αφορά την επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού με απόφαση του Υπουργού Υγείας, έρχεται να ενισχύσει την ανησυχία μας και να προσθέσει ένα κομμάτι στο περίεργο μωσαϊκό τρόμου που διαμορφώνεται. Η Κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο που διαθέτει, για να επιβάλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλης της κοινωνίας. 

Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε με πληροφορίες για τον ιό που δημιουργούν μέσα μας το λογισμό ότι ο ιός αυτός είναι απρόβλεπτος, αλλοπρόσαλλος, άγνωστος, “αλήτης”, ύπουλος, πρωτοφανής και άρα ως κοινωνία οφείλουμε να πάρουμε μαζικά μέτρα αντιμετώπισης χωρίς εξαιρέσεις. Η λογική φυγαδεύεται και εισερχόμαστε στο φάσμα την ψύχωσης. Θα κάνουμε τυφλά ό,τι μας προστάξουν! 

Ο κοσμοκράτορας έχει εμπειρία και γνώση ότι η  μετοχή μας στα Άγια Μυστήρια κρατάει αναμμένο το φως στο σκοτισμένο μας ηγεμονικό νου, μακριά από ψυχώσεις, ψυχαναγκασμούς, φοβίες και δειλίες, γι’ αυτό έβαλε τους ανθρώπους του να απαγορεύσουν τη Θεία Λατρεία στην Ελλάδα μας. Έτσι είναι ελεύθερος να προχωρήσει στην υλοποίηση των σχεδίων της κοσμοκρατορίας του. Πιστεύει ο ανόητος ότι κατάφερε να ακυρώσει το σχέδιο της σωτηρίας του ανθρώπου που υλοποίησε ο Δεσπότης Χριστός! Αυτή τη χαρά τού την προσέφερε η σημερινή Ελλάδα, η άλλοτε δοξάσασα το όνομα του Κυρίου στα έθνη! 

Ας μην πλανώμεθα αδερφοί, ο Χριστός τον νίκησε τον κόσμο και τον κοσμοκράτορα διάβολο, τον νίκησε εκεί στην έρημο μιας και διαπαντός. Όπως πιστεύουμε και διαλαλούμε, γιατί το βιώνουμε, ότι αίμα Χριστού ρέει στις φλέβες μας ότι, όταν κοινωνούμε, μεταλαμβάνουμε Σώμα και Αίμα Χριστού και ότι αυτό δεν είναι συμβολικό, αλλά ότι όντως ενωνόμαστε με τον Κύριο, έτσι , με απόλυτη βεβαιότητα να πιστέψουμε ότι ο Χριστός ενίκησε τον κόσμο και τον κοσμοκράτορα διάβολο. Ο λόγος που ο διάβολος υπερισχύει στη ζωή μας είναι μόνο η αδύναμη πίστη μας, η πηγάζουσα από καρδιές γεμάτες με τα ψυχικά πάθη της ποικίλης πλάνης, της αθεΐας και της αίρεσης.

Διαβάσαμε στο orthodoxia-ellhnismos.gr:


Μὲ νόμο τῆς 11η Μαρτίου 2020 ἡ Κυβέρνηση θέσπισε τὸν ὑποχρεωτικὸ ἐμβολιασμό!

Ὁ νόμος ὑπ’ ἀριθμ. 4675/2020 ποὺ φέρει ἡμερομηνία 11 Μαρτίου 2020 περιέχει ἄρθρο ποὺ ἀφορᾶ τὴν ἐπιβολὴ ὑποχρεωτικοῦ ἐμβολιασμοῦ μὲ ἀπόφαση τοῦ Ὑπουργοῦ Ὑγείας!

Συγκεκριμένα στὸ ἄρθρο 4 πάρ. 3 στοιχεῖο Α περιπτ. iii) σημέιο β’ ὁρίζεται ὅτι  «Σὲ περιπτώσεις ἐμφάνισης κινδύνου διάδοσης μὲταδοτικοῦ νοσήματος, ποὺ ἐνδέχεται νὰ ἔχει σοβαρὲς ἐπιπτώσεις στὴ δημόσια ὑγεία, μπορεῖ νὰ ἐπιβάλλεται, μὲ ἀπόφαση τοῦ Ὑπουργοῦ Ὑγείας, μετὰ ἀπὸ γνώμη τῆς ΕΕΔΥ, ὑποχρεωτικότητα τοῦ ἐμβολιασμοῦ μὲ σκοπὸ τὴν ἀποτροπὴ τῆς διάδοσης τῆς νόσου.
Μὲ τὴν ἀνωτέρω ἀπόφαση ὁρίζονται ἡ ὁμάδα τοῦ πληθυσμοῦ ὡς πρὸς τὴν ὁποία καθίσταται ὑποχρεωτικὸς ὁ ἐμβολιασμὸς μὲ καθορισμένο ἐμβόλιο, ἡ τυχὸν καθορισμένη περιοχὴ ὑπαγωγῆς στὴν ὑποχρεωτικότητα, τὸ χρονικὸ διάστημα ἰσχύος τῆς ὑποχρεωτικότητας τοῦ ἐμβολιασμοῦ, τὸ ὁποῖο πρέπει πάντοτε νὰ ἀποφασίζεται ὡς ἔκτακτο καὶ προσωρινὸ μέτρο προστασίας τῆς δημόσιας ὑγείας γιὰ…. συγκεκριμένη ὁμάδα τοῦ πληθυσμοῦ, ἡ ρύθμιση τῆς διαδικασίας τοῦ ἐμβολιασμοῦ καὶ κάθε ἄλλη σχετικὴ λεπτομέρεια.».

Τὸ ἀνωτέρω μαζὶ μὲ τὸ 284 τοῦ Ποινικοῦ Κώδικα ποὺ τιμωρεῖ ποινικά με φυλάκιση τὴν παράβαση μέτρων πρόληψης ἀσθενειῶν δημιουργοῦν τὸ ἀπαραίτητο νομικὸ ὁπλοστάσιο ποὺ φαίνεται ὅτι θὰ χρησιμοποιήσει ἡ κυβέρνηση γιὰ τὸν ἐμβολιασμὸ τῆς κοινωνίας!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε σχετικά:
Το μένος και το μίσος της κοσμικής εξουσίας ενάντια στην Εκκλησία του Χριστού
– Ποια είναι η εισήγηση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για το Πάσχα με φόντο τον Κορωνοϊό;
– Τέσσερις δικηγόροι προσέφυγαν στο ΣτΕ κατά της Υπουργικής Απόφασης περί της απαγόρευσης των λειτουργιών στις Εκκλησίες
– Κανονικά η Θεία Κοινωνία λέει η Ορθόδοξη Εκκλησία στη Σερβία
– π.Θεόδωρος Ζήσης, Έργο του διαβόλου το κλείσιμο των Ναών από την Ιερά Σύνοδο
– Ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, συμφώνως με το πνεύμα των φίλων του Προτεσταντών, μας νουθετεί!
– Οι ιερείς της Γεωργίας μας δίνουν παράδειγμα!
– Θα ανασταίνεται ο Κύριός μας, κατά τις ανθρώπινες επιθυμίες και βουλές;
– Μας εξόργισε η επιστολή του Μητροπολίτου Μεσογαίας προς την Υπουργό Παιδείας
– Δημητριάδος: «Δε διώκεται ο Χριστιανισμός και η Εκκλησία»
– Σικάγο – Οικουμενιστική συμπροσευχή για τον Κορωνοϊό [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
– Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Ιωάννης συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό
– Να γιατί η απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στερείται Αγίου Πνεύματος
– Δεν άργησε και το Φανάρι να αποκαλυφθεί!
– Μοναχού Σεραφείμ (Ζήση), Ο κορωνοϊός διδάσκει το «πως» της Αποτειχίσεως (…μάλλον δε και το «δια τι»)
– Ο Μητσοτάκης ταπείνωσε την Εκκλησία εκθέτοντάς την στην κοινή γνώμη ως ανεύθυνη. Ιδού το ΦΕΚ που «κλείνει» τις Εκκλησίες!
– Η εωσφορική απόφαση της Δ.Ι.Σ. και η παρέμβαση του Καίσαρα Μητσοτάκη για αναστολή της Θείας Λειτουργίας
– π.Νικόλαος Μανώλης, Η Θεία Κοινωνία και οι ασθένειες [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
– Εμείς στους ιερούς Ναούς δυναμώνουμε, θεραπευόμαστε και δεν αρρωσταίνουμε… ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – πράξη νομοθετικού περιεχομένου