Επικαιρότητα

Κωμικοτραγικό βίντεο – αφιέρωμα στον φαναριώτη Πάπα από το 4Ε

εικόνα άρθρου: Κωμικοτραγικό βίντεο – αφιέρωμα στον φαναριώτη Πάπα από το 4Ε

Δεν υπάρχει Ιερός Κανόνας που δεν έχει καταπατήσει και δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο της Ορθόδοξης διδασκαλίας που να μην επιχείρησε να το αλλάξει.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Παρακολουθώντας με προσοχή το βίντεο που ετοίμασε το άκρως οικουμενιστικό κανάλι της 4Ε, μόνο η λέξη κλαυσίγελως μπορεί να αποδώσει αυτά που σκέφτεται ένας απλανής ορθόδοξος και παραδοσιακός πιστός. Ιδιαιτέρως στο σημείο που ο κ.Σταμάτιος-Νικόλαος Κίσσας  με ιδιαίτερη θέρμη απευθύνεται στον κ.Βαρθολομαίο. Τον αποκαλεί αφέντη και δεσπότη πάντων ημών, ότι είναι ακροατής του Ιερού Συναξαρίου και ότι έχει διδάξει τη δύναμη της μετάνοιας!! Να κλάψουμε από θλίψη για το κατάντημα αυτό ή να γελάσουμε; Εμείς νομίζαμε μέχρι τώρα ότι ο Δεσπότης πάντων ημών είναι ο αφέντης Χριστός. Επίσης στα συναξάρια των Αγίων που ξέρουμε  περιγράφεται η βιοτή ανθρώπων που έδωσαν και το αίμα τους, για να διαφυλάξουν την ορθόδοξη πίστη χωρίς να αλλάξουν ούτε ένα γιώτα ή μία κεραία. Κανένα Άγιο δεν είδαμε που να συμπροσεύχεται με αιρετικούς. Αντιθέτως ήταν σφοδροί πολέμιοι των αιρέσεων και των κακοδοξιών. Ποια συναξάρια διαβάζει ο κ.Βαρθολομαίος; Ακόμα δεν ακούσαμε ποτέ ούτε μία συγνώμη για καμία αιρετική συμπεριφορά του και ποτέ δεν τον είδαμε να αλλάζει γραμμή πλεύσης από τον γκρεμό στον οποίο οδηγεί το ορθόδοξο ποίμνιο όλης της οικουμένης. Αντιθέτως βλέπουμε πως κάθε μέρα προστίθενται στο ενεργητικό του καινούριες ασεβείς και άνομες πράξεις και δηλώσεις . Οπότε για ποια δύναμη της μετάνοιας μιλάμε;

Αν αφαιρέσεις το όνομα του εορταζόμενου Ιεράρχη και τις φωτογραφίες του, είναι αδύνατο να καταλάβεις  ότι το πρόσωπο το οποίο περιγράφεται και στο οποίο αναφέρεται το βίντεο είναι ο  σημερινός Πατριάρχης κ.Βαρθολομαίος. 

Μας παρουσιάζουν την εκκλησιαστική δράση ενός προσώπου η οποία δε συνάδει και δεν ταυτίζεται με αυτά που έχει πει ή έχει κάνει. Θαρρείς και ομιλούν για έναν άλλο Ιεράρχη. Ο συγκεκριμένος Ιεράρχης, αν και διαθέτει μια χαρισματική προσωπικότητα και θα μπορούσε να αξιοποιήσει τα τάλαντα που του έδωσε ο Θεός, για να κερδίσει τον Παράδεισο, αλλά και να οδηγήσει εκεί το ποίμνιο λαμπρύνοντας την Ορθοδοξία παγκοσμίως, αντιθέτως χρησιμοποιεί τα χαρίσματά του με εντελώς λάθος τρόπο, προσπαθώντας να αρέσει στους ανθρώπους. Δεν υπάρχει Ιερός Κανόνας που δεν έχει καταπατήσει και δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο της Ορθόδοξης διδασκαλίας που να μην επιχείρησε να το αλλάξει. 

Είναι κωμικοτραγικό όλο αυτό που παρακολουθήσαμε από το συγκεκριμένο βίντεο και θα συμβουλεύαμε τους υπεύθυνους της δημιουργίας του να το κατεβάσουν, γιατί γίνονται  ρεζίλι και στους ανθρώπους αλλά κυρίως στο Θεό. Δυστυχώς γι’ αυτούς αλλά ευτυχώς για τους υγιώς σκεπτόμενους ορθόδοξους χριστιανούς, το διαδίκτυο βοά από βίντεο και πληροφορίες που περιγράφουν με σαφήνεια τα αντορθόδοξα, αιρετικά και οικουμενιστικά λεχθέντα και πραχθέντα του κ.Βαρθολομαίου (Σύναξις Ορθοδόξων Κληρικών και Μοναχών, Πατριάρχου Βαρθολομαίου Οικουμενιστικά λεχθέντα και πραχθέντα (34, 33, 32, 31, 30, 29, 28, 27, 26, 25, 24, 23, 22, 21, 20, 19, 18, 17, 16, 15, 14, 13, 12, 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1). 

Εμείς ως Κατάνυξη θα ευχηθούμε στον κ.Βαρθολομαίο να του δώσει ο Δεσπότης Χριστός χρόνια, για να μπορέσει να μετανοήσει, οπότε τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του να γίνουν πραγματικά θεάρεστα!

Για λόγους ενημέρωσης του αναγνωστικού μας κοινού προβάλλουμε ένα απόσπασμα από το σχετικό βίντεο από το GREEKTV4E:

Κωμικοτραγικό βίντεο – αφιέρωμα στον φαναριώτη Πάπα από το 4Ε

Δείτε σχετικά:
Μέγας λέει ο Αυστραλίας για Βαρθολομαίο! Αλλά τι Μέγας; Μήπως Μέγας Αιρετικός;

Σχετικά άρθρα

Οι οικουμενιστές κινούνται από δαιμονική αγάπη [mp3 2019]

Κήρυγμα τοῦ μακαριστοῦ π. Νικολάου Μανώλη. Γιά τούς οἰκουμενιστές, ὑπέρτατος κανόνας, πάνω ἀπό τίς ἀποφάσεις τῶν Οἰκουμενικῶν Συνόδων, εἶναι τό διαστρεβλωμένο καί κατασυκοφαντημένο “ἵνα πάντες ἕν ὦσι”

Η Αλβανία ψηφίζει νόμο για τη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία, γυρνώντας την πλάτη στις θρησκείες

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη. Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα προωθεί στη Βουλή της γείτονος όρος ψήφιση, μέσω της Υπουργού παιδείας, χωρίς τη συμμετοχή στη διαβούλευση εκπροσώπων των πέντε επίσημων θρησκειών της χώρας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.