Επικαιρότητα

Τρέμουν τον Κορωνοϊό και στη Βηθλεέμ!

εικόνα άρθρου: Τρέμουν τον Κορωνοϊό και στη Βηθλεέμ!

…Έπειτα από τον εντοπισμό ύποπτων κρουσμάτων του νέου ιού Covid-19 στον τομέα αυτόν της κατεχόμενης από το Ισραήλ Δυτικής Οχθης…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Τελικά φτάσαμε σε ένα σημείο εμείς οι άνθρωποι, το τελειότερο δημιούργημα του Άγιου Τριαδικού Θεού, να ασχολούμαστε περισσότερο με τους ιούς και μικρόβια του σώματος και όχι με τα μικρόβια του πνεύματος. Λησμονήσαμε τα λόγια του Κυρίου μας και κατ’ επέκταση των Αγίων Πατέρων μας, τα οποία μας υπενθυμίζουν ότι τις περισσότερες φορές οι αρρώστιες που δημιουργούνται, είναι λόγω των αμαρτιών μας. Η κυριότερη αιτία της δημιουργίας των ασθενειών είναι η δικιά μας αποστασία από το Θείο θέλημα.

Ο Οικουμενισμός αποτελεί την κυριότερη μάστιγα – αίρεση της εποχής. Ακόμα και τα Άγιοι Τόποι μολύνθηκαν από τον ιό του Οικουμενισμού. Πάντα υπήρχαν άλλες ομολογίες-αιρέσεις στα Ιερά προσκυνήματα των Αγίων Τόπων που διεκδικούσαν μερίδιο από τα Ορθόδοξα προσκυνήματα, όμως πάντα η Ορθόδοξη πλευρά κρατούσε Θερμοπύλες και δεν υποχωρούσε. Τα τελευταία χρόνια όμως άρχισαν οι οικουμενιστικές πνευματικές αλλοιώσεις ακόμα κι εκεί. Μήπως να αναρωτηθούμε αν αυτά τα οικουμενιστικά ανοίγματα γέμισαν την περιοχή με τους ιούς της παναίρεσης των εσχάτων χρόνων που προκαλούν την μακροθυμία του Θεού μας; Η αυτοκριτική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Καλή μετάνοια σε όλους μας κι ας θυμηθούμε ένα χαρακτηριστικό σημείο από την παράκληση της Παναγίας μας: Από των πολλών μου αμαρτιών ασθενεί το σώμα, ασθενεί μου και η ψυχή. Προς σε καταφεύγω, την Κεχαριτωμένη, ελπίς απηλπισμένων, συ μοι βοήθησον.

Διαβάσαμε στο protothema.gr:


Κορωνοϊός: Κλείνει η Βασιλική της Γεννήσεως στην Βηθλεέμ

Η Βασιλική της Γεννήσεως στην Βηθλεέμ θα κλείσει για «προληπτικούς λόγους», έπειτα από τον εντοπισμό ύποπτων κρουσμάτων του νέου ιού Covid-19 στον τομέα αυτόν της κατεχόμενης από το Ισραήλ Δυτικής Όχθης, ανακοίνωσε εκκλησιαστικός αξιωματούχος.

«Σεβόμαστε την απόφαση των αρχών διότι η ασφάλεια έχει προτεραιότητα», δήλωσε ο αξιωματούχος , αφού ο παλαιστίνιος υπουργός Υγείας κάλεσε τις εκκλησίες και τα τεμένη, μεταξύ άλλων, να κλείσουν για τον φόβο διάδοσης του νέου ιού τύπου κορώνα.. «Αν δεν γίνει σήμερα (το κλείσιμο) θα γίνει αύριο», πρόσθεσε ο εκκλησιαστικός αξιωματούχος που δεν κατονομάσθηκε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε σχετικά:
Εμείς στους ιερούς Ναούς δυναμώνουμε, θεραπευόμαστε και δεν αρρωσταίνουμε… ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – πράξη νομοθετικού περιεχομένου
Τί μας είπε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος για τον κοροναϊό!
Άσπρο Μαύρο: Παπικο-ρωνοϊός

Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη κατά τον “Άγιο Ναυπάκτου”

Άρθρο της Κωνσταντίνας Κοσμίδου Ο γνωστός για τις oικουμενιστικές του θέσεις Μητροπολίτης αναλύει το θέμα Με την παρουσίαση ενός σύγχρονου και “εντυπωσιακού” θέματος επέλεξε ο γνωστός για τις Οικουμενιστικές του θέσεις...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.