Ελένη Παπασταματάκη

Κορυφαίος σπρίντερ αρνητής του εμvolίου

εικόνα άρθρου: Κορυφαίος σπρίντερ αρνητής του εμvolίου

Άρθρο της Ελένης Παπασταματάκη
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Όταν υπάρχει ήθος, όταν υπάρχουν αξίες, τότε ναι· ο άνθρωπος είναι έτοιμος να θυσιάσει όσα έχει αποκτήσει με αιματηρούς αγώνες.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr


Εδώ και αρκετό καιρό, οι ηγήτορες αυτού του κόσμου καταβάλλουν μια τεράστια προσπάθεια προκειμένου να προωθήσουν με κάθε τρόπο τον εμβολιασμό για τον Covid 19. Ο λόγος γίνεται για όλη αυτήν την οργανωμένη διαφημιστική εκστρατεία υπέρ των εμβολίων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Συμμετέχουν γι’ αυτό τον σκοπό πρόσωπα διάσημα, με απήχηση στο ευρύ κοινό, προκειμένου να επηρεάσουν τους συνανθρώπους τους για τα οφέλη του εμβολιασμού.

Το αισιόδοξο του πράγματος είναι ότι η προσέλευση του κόσμου δεν είναι αυτή που είχαν οραματιστεί. Το κτύπημα όμως για την παγκόσμια ελίτ, είναι ακόμα βαρύτερο όταν κάποιος διάσημος διατείνεται ότι δεν πρόκειται να κάνει αυτό το προτεινόμενο εμβόλιο. Μια τέτοια είναι και η περίπτωση του Τζαμαϊκανού Ολυμπιονίκη των σπριντ, Γιόχαν Μπλέικ, όπως πληροφορούμαστε σχετικά. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής των 100 μέτρων, κάτοχος χρυσών και ασημένιων Ολυμπιακών μεταλλείων, εξέφρασε την αντίθεσή του για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού. Μάλιστα, διαβεβαίωσε ότι η γνώμη του αυτή δε θα αλλάξει ακόμα και αν χρειαστεί να απέχει από τους Ολυμπιακούς αγώνες στην Ιαπωνία εξαιτίας του μη εμβολιασμού του.

Όσοι έχουν ασχοληθεί με τον αθλητισμό και δη με τον πρωταθλητισμό γνωρίζουν πολύ καλά πόση βαρύτητα έχει η απόφαση αυτή. Μια πορεία ζωής γεμάτη θυσίες, σκληρούς αγώνες, με απίστευτες πιέσεις, χρόνια προετοιμασίας για να αγγίξουν την κορυφή, και όμως, αυτός ο αθλητής δε διστάζει να τα θυσιάσει όλα αυτά προκειμένου να απέχει από αυτόν τον εμβολιασμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ίσως η συμμετοχή του σε αυτούς τους Ολυμπιακούς αγώνες στην Ιαπωνία να επρόκειτο να τον απογειώσει αθλητικά, καθώς δε θα αγωνίζεται πλέον κάτω από τη σκιά του άλλου κορυφαίου σπρίντερ συμπατριώτη του Bold. Πράγμα το οποίο δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία σε αυτήν την απόφασή του.

Όταν υπάρχει ήθος, όταν υπάρχουν αξίες, τότε ναι· ο άνθρωπος είναι έτοιμος να θυσιάσει όσα έχει αποκτήσει με αιματηρούς αγώνες, προκειμένου να παραμείνει Άνθρωπος ελεύθερος! Στον αντίποδα βρίσκονται οι Ιεράρχες μας, οι οποίοι έσπευσαν να εμβολιαστούν και να προμοτάρουν στο ποίμνιό τους το επισφαλές και επικίνδυνο εμβόλιο και όχι μόνο.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, και άλλοι κορυφαίοι αθλητές εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο να εμβολιαστούν κατά του Covid. Το δημοσίευμα μάς πληροφορεί για τον μεγάλο αριθμό παικτών του NBA, όπου ο ένας μετά τον άλλο δηλώνουν την άρνησή τους. Αυτές οι εξελίξεις ήταν όντως εκτός του σχεδιασμού αυτών που ευθύνονται για την τραγική κατάσταση στην οποία διέρχεται ολόκληρη η ανθρωπότητα.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
– Τίποτα δεν τελείωσε, θαρσείτε!
– Ο εκβιασμός στραγγαλίζει την Δημοκρατία
– Παραγωγή και έλεγχο των γεννήσεων από μια κεντρική εξουσία
– Παράνομες οι ρήτρες του συμβολαίου της AstraZeneca
– Απαγορεύονται οι παρενέργειες
– Πρώην αντιπρόεδρος της Φάϊzεr: Δεν χρειάζεται em_βολ_io για την Κό.vid dekaεννιά
– κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης (καθηγητής της Νομικής), Επιχείρηση σκλαβιά… [ΒΙΝΤΕΟ]
– Το τέλος της επιστήμης
– Το Συμβούλιο της Ευρώπης για τους εμβολιασμούς και το “Πιστοποιητικό (δεν αναφέρει ψηφιακό) Εμβολιασμού”

Σχετικά άρθρα

Τραγικοί υμνητές του Καζαντζάκη

Άρθρο της Ελένης Παπασταματάκη Ο Οικουμενικός Πατριάρχης παρών σε εκδήλωση τιμής του Κρητικού συγγραφέα Το να προβάλλουν και να τιμούν τον Καζαντζάκη λογοτέχνες, φιλόλογοι, και γραμματιζούμενοι λογής λογής, είναι ένα αναπόφευκτο...

Το Συναξάρι του Αγίου Μεθοδίου του Ομολογητή, Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως

Άρθρο της Ελένης Παπασταματάκη. “Τῆς Ὀρθοδοξίας λύρα τερπνή, καί τῆς Ἐκκλησίας, ὑποβάθρα θεοπαγής, ὤφθης Ἱεράρχα, εἰκονομάχων θράσος, εἰς γῆν κατεδαφίσας, Πάτερ Μεθόδιε” (Μεγαλυνάριον) (Εορτάζει στις 14 Ιουνίου)

Ο βίος του Οσίου Ιλαρίωνος του νέου, Ηγουμένου της Μονής Δαλμάτων

Άρθρο της Ελένης Παπασταματάκη. Τόσο πυριφλεγής είναι η καρδιά των αγίων από την αγάπη προς τον Σωτήρα Χριστό, ώστε όχι μόνο δεν υποχωρούν στις πιέσεις, αλλά γεμάτοι θάρρος ελέγχουν και επιπλήττουν τους δυσσεβείς άρχοντες...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.