Επικαιρότητα

ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ή τρεις και το λουρί της μάνας!

εικόνα άρθρου: ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ή τρεις και το λουρί της μάνας!

Γράφει ο Μέτοικος 
αρθρογραφεί για katanixi.gr

… Πως γίνετε να ενισχύετε οικονομικά τη γέννηση ενός παιδιού και ταυτόχρονα, να είστε υπέρμαχοι των αμβλώσεων;…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Στο παρόν άρθρο ο Μέτοικος εξετάζει με τη δική του σχολαστική ματιά τις πολιτικές του Πρωθυπουργού σε τρία θέματα της επικαιρότητας. Δεν είναι ωραίο να παρατηρείται ασυδοσία στην εφαρμογή πολιτικών και κανείς να μην ελέγχει τους παραβάτες. Ζούμε στην εποχή της κατάχρησης εξουσίας, αυτό όμως δε σημαίνει πως υπάρχει γενικευμένο έλλειμμα υγειών μυαλών, που μπορούν να θέσουν τα γεγονότα στην ορθή τους βάση.


ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ή τρεις και το λουρί της μάνας!

Του Μέτοικου

Ο Ελληνικός λαός, με τον οποίο Κυριάκο Μητσοτάκη διατηρείς μια αξιοπρόσεχτη λαογραφική σχέση, δηλαδή, τόσο λαογραφική που νομίζεις ότι η πατρίδα μας είναι μόνο «οι κάμποι, τα άσπαρτα ψηλά βουνά και ο ήλιος της που χρυσολάμπει» αφού, φαίνεται, πως δεν έφτασες ποτέ στο τέλος του ποιήματος για να καταλάβεις πως είναι «όλα αυτά μα και κάτι παραπάνω που κράζει μέσα στου Έλληνα την καρδιά Εμπρός παιδιά!»… λέει: «τρεις και το λουρί της μάνας!».

Ταξίδεψες, ως πρωθυπουργός, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στην Αμερική όπου σκόνταψες στα Εθνικά θέματα και στραβοπάτησες στα πολιτικά ζητήματα.

Το πρώτο σου ολίσθημα Κ. Μητσοτάκη στη χώρα που, η αδιαφορία της μονάδας προβάλει τη βοή της μάζας, έχει να κάνει με την εξαγγελία χρηματοδότησης τού κατά το όνομα Ορθόδοξου Ελληνικού Κολεγίου του Τιμίου Σταυρού και της Θεολογικής Σχολής της Βοστώνης με δυο εκατομμύρια ευρώ την ώρα που, υποκριτικά! Στον δρόμο που χάραξε ο Φ.Πετσάλνικος με το «Ταμείο Στήριξης της Ελλάδας!» ζητάς από τους Έλληνες να συνεισφέρουν στο Εθνικό Ταμείο Άμυνας!

Αλήθεια, από πού το δικαίωμα Κυριάκο Μητσοτάκη, χωρίς προηγούμενη έγκριση από τη Βουλή των Ελλήνων, να σπαταλάς τους φόρους των πολιτών;

Από πού και έως που, εμείς σαν κράτος, να χρηματοδοτούμε μια Σχολή που μόνο Ορθόδοξους θεολόγους δεν βγάζει;

Τι σχέση έχει με την Ορθοδοξία, έτσι και για παράδειγμα, ο επιφανής απόφοιτος των Σχολών που χρηματοδότησες Μητροπολίτης Σικάγου Ναθαναήλ που, ο αθεόφοβος, αποφάσισε χωρίς αντίρρηση από τον οικουμενιστή αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο, την προσφορά της Θείας Κοινωνίας σε όποιον περνά… έξω από την Εκκλησία;

Η ομογένεια έχει αγανακτήσει με την «ενίσχυση» των απατεώνων της «αρχιεπισκοπής Αμερικής που κατασπατάλησαν το κληροδότημα και τις άλλες ιδιωτικές και κρατικές ενισχύσεις της θεολογικής Βοστώνης».

«Τι λόγο έχει η χρεοκοπημένη Ελλάδα, [διερωτώνται ομογενείς και γηγενείς] που δεν έχει χρήματα να πληρώσει γάζες για τα νοσοκομεία της, να ενισχύει τους άχρηστους έως διεφθαρμένους της Αρχιεπισκοπής Αμερικής»;  

Γιατί να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος τις σπουδές κάποιου, που δεν αγαπά την Ελλάδα και που, για να προαχθεί σε Μητροπολίτη του Φαναρίου με προθυμία γίνεται μέλος της συμμορίας των «Μελιτωνοχατζήδων» και Τούρκος υπήκοος;

Λιγότερα θα μας στοίχιζε, εάν η Ελλάδα έφερνε από την Αμερική στα πανεπιστήμιά της, όσους από την ομογένεια επιθυμούν να σπουδάσουν θεολογία!

Και, σε τελευταία ανάλυση Κυριάκο Μητσοτάκη αφού, όπως υποστηρίζουν οι ομογενείς, με πρόσχημα την ενίσχυση των Σχολών του Οικουμενισμού, θέλεις να δώσεις στην αρχιεπισκοπή δέκα εκατομμύρια ευρώ για να υπερκαλυφθεί το έλλειμμα των ακριβώς δέκα εκατομμυρίων δολαρίων που λείπουν από το ταμείο ανέγερσης του ναού του Αγίου Νικολάου ώστε να μην πάει φυλακή ο alter ego του Αμερικής Ελπιδοφόρου και, εκτεθεί περισσότερο απ’ όσο σήμερα είναι εκτεθειμένος ο Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίος, γιατί δεν τα έδωσες αμέσως στο «σημείο μηδέν» της Ορθοδοξίας, για να τα επιστρέψει;

Το δεύτερο παραπάτημά Σου Κυριάκο Μητσοτάκη έγινε στην Ελλάδα και, κατά πρόσωπο ενός λαού, που καθημερινά μετουσιώνει το βιολογικό γεγονός της ζωής σε ύπαρξη, με ηθικά και πνευματικά χαρακτηριστικά.

Η κουλτούρα που προωθεί το φασισμό κρέμεται τυπωμένη στα μανταλάκια των περιπτέρων, τα γκράφιτι κακίας γεμίζουν την Αθήνα, οι ηλεκτρονικοί ιστότοποι των Πανεπιστημίων ξεχειλίζουν από μίσος και, η κυβέρνησή Σου, συμπλέοντας με τις φεμινίστριες του Ρουβίκωνα διέταξε την αποκαθήλωση ενός καλαίσθητου μηνύματος υπεράσπισης της ζωής που, από μόνη της δεν μπορεί να προστατευτεί!

Η σπουδή της Κυβέρνησής Σου και, ο πρωτόγνωρα απολυταρχικός ζήλος της, να ξηλώσει τις αφίσες που προασπίζουν την αγέννητη ζωή, χωρίς να προσβάλουν το «δικαίωμα» μιας απεγνωσμένης γυναίκας που, επί της ουσίας ως κυβέρνηση είστε ανίκανοι να υποστηρίξετε ψυχολογικά, κοινωνικά και οικονομικά γεννά ερωτηματικά!

Τι σόι Δημοκρατία έχουμε όταν με αυταρχισμό παραβιάζονται, τα προστατευμένα από το Ελληνικό Σύνταγμα όρια της ελεύθερης έκφρασης του άλλου;

Το προνόμιο της βίας, εκτός από το Ρουβίκωνα, βεβαίως ανήκει και στο κράτος, που ρυθμιστικά το επιβάλλει ανάμεσα στις αναφυόμενες κοινωνικές συγκρούσεις. Όταν όμως, η κρατική βία λειτουργεί ή εκδηλώνεται με προκατάληψη είναι φασισμός, που ευνοεί μονομερώς το δικαίωμα της έκφρασης σε ομοϊδεάτες.

Γιατί έχουν δίκαιο και δικαιώματα οι υπέρμαχοι των αμβλώσεων, μεταξύ των οποίων και εσύ Κυριάκο Μητσοτάκη και, να μην έχουν λόγο όσοι υποστηρίζουν την αγέννητη ζωή;

Πως γίνετε να ενισχύετε οικονομικά τη γέννηση ενός παιδιού και ταυτόχρονα, να είστε υπέρμαχοι των αμβλώσεων;

Το φρικτό, το ερεβώδες, το ανόσιο μιας ανθρωποθυσίας με τη μορφή μιας «νόμιμης» άμβλωσης, η Κυβέρνησή Σου και ο Ρουβίκωνας το καταξιώνετε ως «αξία» ανυψώσεως της γυναίκας! δίνοντας νόημα στο ανόητο με την απαξίωση της αξίας που έχει η αγέννητη ζωή.

Τι τελικά είναι για Σας η γυναίκα; Φορέας ζωής ή κουνέλα ελεγχόμενης αναπαραγωγής;

Ως Κυβέρνηση δημιουργήσατε μια σχιζοφρενική δίνη που, τραγικά ανυποψίαστους, σας τραβά στον πάτο της εκτίμησης του Ελληνικού Λαού!

Τέλος, από την τσέπη σου Κυριάκο Μητσοτάκη, δίνε όσα θες στους ομοϊδεάτες σου, όμως μην κάνεις τον κουβαρντά με τον ιδρώτα του Έλληνα φορολογούμενου.

Μην υποτιμάς τη φιλοπατρία, την ορθόδοξη χριστιανική παράδοση των Ελλήνων και, το γεγονός πως, οι Έλληνες σέβονται τη ζωή, γι’ αυτό και «πρώτοι αυτοί στον κόσμον εδώ κάτω, έκαμαν οίστρο της ζωής τον φόβο του θανάτου».

Να θυμάσαι ότι ο καιρός έχει γυρίσματα και, με το τρίτο σου παραπάτημα ο Ελληνικός λαός θα πάρει το «λουρί της μάνας» και… το πολιτικό του σουτ, δεν θα το ξεχάσεις ποτέ σου!.

Δείτε σχετικά:
Ο Ελπιδοφόρος ευχαριστεί τον Μητσοτάκη για τα 2 εκ. ευρώ ετησίως στη Θεολογική Σχολή της Βοστώνης
– Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. κατεβάζει αφίσα κατά των αμβλώσεων με υπουργική απόφαση! Η απάντηση μέσω Δελτίο Τύπου!
Απάντηση στα «ELLΙNIKA ΗOAXES» του Κινήματος «Αφήστε με να ζήσω!» για την αφίσα στο Μετρό
π.Νικόλαος Μανώλης, Αμβλώσεις – Κριτήριο απανθρωπιάς [ΒΙΝΤΕΟ 2020]

Σχετικά άρθρα

Ο Αρχιεπ. Θυατείρων προκαλεί την κινέζικη «τύχη» του!

του Ευάγγελου Κωνσταντίνου Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων κ. Νικήτας παρευρέθηκε στο ετήσιο Δείπνο της Κινέζικης Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς Την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας παρευρέθηκε στο ετήσιο...

Ο Πάπας Φραγκίσκος προλογίζει το βιβλίο του Περγάμου Ιωάννη

της Ειρήνης Ιωαννίδου. Την κακία αυτή του Πάπα, που τον χώρισε από την Αλήθεια, ζήλεψε ο «θεολόγος» του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Άλλωστε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του θέλησε να μιμηθεί το ταλέντο της Δύσης, να εφευρίσκει έτερα Ευαγγέλια

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.