Επικαιρότητα

Μαριονέτα του ανάποδου κόσμου και ο Σύρου Δωρόθεος; 

εικόνα άρθρου: Μαριονέτα του ανάποδου κόσμου και ο Σύρου Δωρόθεος; 

Γιατί ο επί δύο χρόνια πρωταγωνιστής ως μέλος μιας Συνόδου που επιδόθηκε ανηλεώς στον εκφοβισμό και την κατατρομοκράτηση του πιστού λαού να μασκαρευτεί ψυχοπονιάρης;

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Μερικές εικόνες προκαλούν γέλωτα. Όταν η υποκρισία ξεπερνά τα όρια και προσβάλλει τη νοημοσύνη μας, τότε προκαλούν αηδία. 

Αν ήθελε ο Μητροπολίτης Σύρου να επισκεφθεί την κλινική covid, είναι ελεύθερος να το πράξει. Το να φωτογραφίζεται όμως σαν επίδοξος ινσταγκραμικός αστέρας και μάλιστα “μασκαρεμένος” σαν αστροναύτης – κατά τα υγειονομικά πρωτόκολλα – είναι αξιολύπητο. 

Ως ποιμένας βαρύνεται εις τον αιώνα για τη βλασφημία των κλειστών Εκκλησιών, την ματαίωσης της Ανάστασης του 2020, τα αντισηπτικά στους Ναούς και τις λοιπές βλασφημίες προσβολής των Ιερών Ναών. 

Όσον αφορά στην υγειονομική κρίση, διακόψαμε για την τουριστική σεζόν και επανερχόμαστε το φθινόπωρο δριμύτεροι με νέα μέτρα. Τότε θα βγάλει τη στολή του υπερήρωα και θα συνεχίσει το έργο της στήριξης των κυβερνητικών επιλογών, σύμφωνα με τις οδηγίες των επιστημόνων. 

Χέρι χέρι με τον Καρδινάλιο των παπικών στο νησί, να δώσουν το καλό παράδειγμα πως δεν νοσεί το σώμα αλλά η ΠΙΣΤΗ. Με ανύπαρκτη ή ασθενή πίστη, σε τούτο τον ανάποδο κόσμο, όλα δικαιολογούνται τελικά.. 

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Οι αγκαλιές του Μητροπολίτη Σύρου με παπικούς
– Συμπροσευχόμενος με αιρετικούς εόρτασε τα ονομαστήριά του ο μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄
– Ο Μητρ. Σύρου παρέστη σε «αγιασμό» που τελέσθηκε από τον παπικό Επίσκοπο Σύρου
– Προσβολή στην μνήμη των ηρώων οι οικουμενιστικές συμπροσευχές στη Σύρο

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Το Μήνυμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ από τον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ηχητικό μήνυμα) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ (19-2-2023) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@neodevgmail.com από την “ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ” το...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.