Επικαιρότητα

Με εντολή του Επισκόπου, απολυμαίνονται Ναοί και Μοναστήρια στα Τρίκαλα. Πλάνη και βλασφημία!

εικόνα άρθρου: Με εντολή του Επισκόπου, απολυμαίνονται Ναοί και Μοναστήρια στα Τρίκαλα. Πλάνη και βλασφημία!

Όταν οι Επίσκοποι ερωτοτροπούν με την αίρεση, τότε αυτομάτως χάνουν την Ορθοδοξία και Ορθοπραξία από τη ζωή τους!

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Διαβάσαμε σε δημοσίευμα που αναρτήθηκε προ ολίγων ημερών ότι με εντολή της Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών πραγματοποιήθηκε απολύμανση εξαιτίας του κορωνοϊού, σε όλους τους Ναούς και στα γραφεία του Επισκοπείου. Μάλιστα έχει προγραμματιστεί να γίνει απολύμανση και σε άλλους χώρους της ευθύνης της Μητρόπολης, όπως σε Ιερές Μονές, στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο «ο Άγιος Νικόλαος» καθώς και στα Πνευματικά Κέντρα και τα ενοριακά συσσίτια. Όλη αυτή η μέριμνα είναι φυσικά κάτω από την επίβλεψη του Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Πληροφορούμαστε ότι σε αυτή την απόφαση κατέληξε η Μητρόπολη, ύστερα από τα διαγνωσμένα κρούσματα για κορωνοϊό και πιο συγκεκριμένα για τους δυο ιερείς της Μητρόπολης που νόσησαν. Όπως είχε ανακοινωθεί, ο ένας εκ των δύο ιερέων διαγνώσθηκε ότι έχει προσβληθεί από τον covid- 19, ενώ βρισκόταν σε άδεια σε κάποιο νησί των Κυκλάδων. Άγνωστο λοιπόν από που του μεταδόθηκε ο ιός. Μετά την εξακρίβωση της νόσου, διακομίστηκε στην Αθήνα προκειμένου να νοσηλευτεί.

Ο κ. Χρυσόστομος, ως εκ τούτου, θεώρησε αναγκαίο, όλοι οι ιερείς και οι συνεργάτες της Μητρόπολης, να υποβληθούν στα σχετικά τεστ για τον κορωνοϊό, μέσα στις επόμενες ημέρες. Όπως και έγινε.

Μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων, το δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού διαπιστώθηκε ότι είναι ο πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών. Άμεσα τότε ο ίδιος τέθηκε σε περιορισμό, ώστε να μην μεταδώσει και σε άλλους τον ιό. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του ιερέα, δεν εμφάνισε παρ’ όλα αυτά, κανένα σύμπτωμα.

Εξυπακούεται ότι αυτό το γεγονός αποτέλεσε τροφή για τα αδηφάγα δημοσιογραφικά κέντρα, καθώς έσπευσαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός, για να ρίξουν το δαιμονικό τους δηλητήριο και για να ενοχοποιήσουν ακόμα μια φορά τα Άχραντα Μυστήρια. Οι άσχετοι και ανίδεοι και αθεολόγητοι. Οι κατ’ όνομα μόνο χριστιανοί, αν ισχύει βέβαια και αυτό, δεν χάνουν ευκαιρία να ενσπείρουν αμφιβολίες και φόβους μέσα στις καρδιές των πιστών. Βέβαια για του λόγου το αληθές, και οι πιστοί αν ήταν όντως πιστοί χριστιανοί δεν θα έδιναν καμία αξία στην κατάπτυστη προπαγάνδα τους. Απλά θα τους γύριζαν την πλάτη και έτσι με την περιφρόνηση που θα εισέπρατταν τα παπαγαλάκια της Νέας Εποχής σίγουρα θα έχαναν την μιλιά τους. Και εδώ φαίνεται ολοκάθαρα, ότι μέρος της ευθύνης για όλα αυτά τα θλιβερά που συμβαίνουν, φέρνουμε και εμείς οι απλοί χριστιανοί.

Οι ειδικοί πλέον στην παραπληροφόρηση και στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, παρουσίασαν την είδηση όχι ως όφειλαν, αλλά με το θεομίσητο σχόλιο τους. Πιο συγκεκριμένα ο πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών, π. Αλέξιος Κανίνας είχε στο πρόσφατο παρελθόν υποστηρίξει το απολύτως λογικό, ότι δηλαδή δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μεταδοθεί ιός από τη Θεία Ευχαριστία. Οι διαστρεβλωτές της αλήθειας έσπευσαν να φανούν δικαιωμένοι, λέγοντας ότι το αποτέλεσμα του διαγνωστικού τεστ δείχνει πόσο άδικο είχε ο αρχιμανδρίτης, αφού κόλλησε από τη Θεία Κοινωνία κορωνοϊό. Πώς όμως λένε κάτι τέτοιο, τη στιγμή που ο ιερέας δεν βρίσκονταν μόνο μέσα στο ναό, αλλά κινούνταν και περιφέρονταν και σε άλλους χώρους; Εύλογο λοιπόν είναι ότι από κάποιο άλλο χώρο εκτός του ναού νόσησε. Δυστυχώς η κοινή λογική σήμερα είναι απορριπτέα.

Μετά και το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα μεταξύ των ιερέων της Μητρόπολης, ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος δεν χρονοτρίβησε καθόλου, αλλά άμεσα συνεννοήθηκε ώστε να έρθει συνεργείο και να απολυμάνει όλους τους χώρους, που ανήκουν στην ευθύνη της Μητρόπολης. Θα περιμέναμε όμως η απολύμανση να γίνει σε γραφεία, σε πνευματικά κέντρα και λοιπούς βοηθητικούς χώρους της Μητρόπολης. Κάτι τέτοιο θα ήταν συνετό και λογικό. Προς μεγάλη θλίψη μας όμως έγινε απολύμανση και μέσα στους Ιερούς Ναούς και προβλέπεται να γίνει σύντομα και στις Ιερές Μονές.

Ω! βάθος αλλοφροσύνης και μέγεθος της απιστίας που βασιλεύει στη διάνοια του Επισκόπου! Πως δύναται ποτέ να μολυνθεί ο Αμόλυντος, να προσβληθεί από οτιδήποτε φθοροποιό, ο Άφθαρτος και Απρόσβλητος και ο Οίκος του Δεσπότη Χριστού! Έμπλεος σκοτισμού ο κ. Χρυσόστομος διαπράττει μέγιστη ύβρη και βλασφημία, καθώς με δική του εντολή και ευθύνη εισέρχονται στον Οίκο του Κυρίου οι επαγγελματίες της απολύμανσης, για να απολυμάνουν τι;;; Μα μέσα στον Ιερό Ναό τα πάντα είναι αγιασμένα. Ακόμα και η σκόνη του ναού είναι αγιασμένη σύμφωνα με τα λόγια του μεγάλου λειτουργιολόγου της Εκκλησίας μας Αγίου Συμεών Θεσσαλονίκης. Τόσοι Αγιασμοί, τόσα Ευχέλαια, τόσες Θείες Λειτουργίες έχουν αγιάσει και το έσχατο μόριο ύλης μέσα στους Ναούς. Σας παραπέμπουμε στο σπουδαίο και πολύ χρήσιμο άρθρο του πρωτοπρ. Θεοδώρου Ζήση “Προσβολή των δογμάτων της Εκκλησίας και της Ιερότητας των Ναών“.

Δύσκολο να το πιστέψουμε, σκληρό να το δεχτούμε, πως ένας Δεσπότης όχι απλά υποχωρεί σε κάποια πίεση, αλλά ο ίδιος αποφασίζει και διευθετεί το έργο της απολύμανσης εντός των Ιερών χώρων των Ναών και των Μονών. Αυτές οι αθλιότητες αισχίστου είδους, η πλήρης διαστροφή της Πατερικής Θεολογίας έχουν την εξήγησή τους. Είναι ευλογοφανές ότι αυτή η πνευματική εκτροπή έχει ως πηγή τη συνειδητή αποδοχή εκ μέρους των Επισκόπων της Ελλαδικής Εκκλησίας, των αποφάσεων της Ψευδοσυνόδου του Κολυμπαρίου. Ουσιαστικά αναγνωρίσαν τους αιρετικούς ως Εκκλησίες, αποδέχτηκαν τα μυστήριά τους και θεώρησαν τις δαιμονικές τους πλάνες «ποικιλία χαρισμάτων του Αγίου Πνεύματος». Παύουν συνεπώς να ορθοδοξούν και καθίσταται συμμέτοχοι της βλασφημίας κατά του Αγίου Πνεύματος. Χωρίς έτσι το φωτισμό του Αγίου Πνεύματος ο άνθρωπος γίνεται άσοφος και μωρός και ας φέρει εξωτερικά το σχήμα του Επισκόπου.

Το άκρων άωτον της επονείδιστης αυτής πραγματικότητας, είναι το γεγονός ότι σε δεύτερο επαναληπτικό τεστ που έγινε στον Αρχιμανδρίτη, αυτός βγήκε αρνητικός στον ιό. Συμπερασματικά, έκανε τη δουλειά του ο διάβολος, υπέκυψαν στο κοσμικό πνεύμα και στην βλασφημία Επίσκοπος και ακόλουθοι και έπειτα, εκτέθηκαν και γελοιοποιήθηκαν από το πονηρό πνεύμα. Ο Θεός να μας φυλάει!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Μητροπολίτης Δημητριάδος: Κανείς δεν καταδιώκει την πίστη μας και κανείς δεν θέλει να σταματήσει να λειτουργεί η Εκκλησία
Timeo Danaos et dona ferentes
Οι λοιμωξιολόγοι έγιναν λειτουργιολόγοι και οι λειτουργιολόγοι έγιναν λαγοί
Η προώθηση της μάσκας στους Ναούς από τον Αρχιεπίσκοπο (ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ)
Απάντηση στον επίσκοπο Γόρτυνος Ιερεμία και προς όλους τους Αρχιερείς
Πόσο απέχει η αντίδραση από την αντίσταση και την επανάσταση;
Η Νέα εικονομαχία ξεκίνησε για τα καλά
Δεν φόρεσε μάσκα μέσα στον Οίκο του Θεού, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κηρύττει τον Ανθρωπισμό/ουμανισμό
Οι μασκοφόροι και οι υποστηρικτές τους, δεν άκουσαν για τα θαύματα της Παναγίας;
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ
Καβάλα… όπως Φλώρινα
– ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Μητροπολίτες τρομοκρατούν τους ιερείς για τις μάσκες!
– Προσβολή της νοημοσύνης μας ή κύκνειο άσμα;

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Το Μήνυμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ από τον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ηχητικό μήνυμα) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ (19-2-2023) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@neodevgmail.com από την “ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ” το...

Αντικατάσταση Ιεράς Κοινότητος Αγίου Όρους από τριανδρία; «Εκατοντάχειρες» κατά Αγίου Όρους;

«Ἔθος ἐγχρονίζον, εἰς νόμον τελεῖ»2 (Συνήθεια ποὺ χρονίζει στὸ τέλος γίνεται νόμος) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@gmail.com το ακόλουθο άρθρο των Αγιορειτών Κελλιωτών Πατέρων Ἐν Ἁγίῳ Ὄρει...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.