Επικαιρότητα

Με μέλη της SCOOCH συναντήθηκε ο Αρχιεπ. Αμερικής

εικόνα άρθρου: Με μέλη της SCOOCH συναντήθηκε ο Αρχιεπ. Αμερικής

Τί είναι αυτό πάλι; Επαναλαμβάνουμε όσα σημειώσαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας: Δεν πρόκειται για χριστιανικές Εκκλησίες αλλά για αιρετικές. Όσο θα συγχέουν τον Χριστό με τον Αντίχριστο, τόσο η ευλογία του Θεού θα απομακρύνεται. Μόνον όταν οι αιρετικοί καταδικάσουν τις αιρέσεις τους και ενταχθούν εν μετανοίᾳ στη Ορθοδοξία και όταν οι ορθόδοξοι αναγνωρίσουν την Ορθοδοξία ως τη μόνη χριστιανική Εκκλησία, τότε μόνο υπάρχει η ελπίδα ο Κύριος να μας λυπηθεί και να προσφέρει τη ειρήνη Του και την ευλογία Του!

Κατακαημένη Αμερική τί σου ‘μελλε να πάθεις!!!

— Σχολιασμός katanixi.gr —

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος συναντήθηκε, τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019, με αντιπροσωπεία της Μόνιμης Διάσκεψης των Ανατολικών Ορθοδόξων Εκκλησιών (SCOOCH).

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδόφορος ανέφερε:
«Δεν μπορούμε να αφήσουμε ό,τι συνέβαινε στο παρελθόν, να μας εμποδίσει να ζήσουμε στο παρόν και να κοιτάξουμε προς το μέλλον. Γι ‘αυτό, είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω να δουλεύω με τους αδελφούς της Ανατολής όχι μόνο προς την κοινή αντίληψη αλλά και για την πλήρη ενότητα της πίστης και της κοινωνίας».

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.