Επικαιρότητα

Μέχρι το Πάσχα του 2022 η δεύτερη συνάντηση του Πατριάρχη Μόσχας με τον αιρετικό Πάπα

εικόνα άρθρου: Μέχρι το Πάσχα του 2022 η δεύτερη συνάντηση του  Πατριάρχη Μόσχας με τον αιρετικό Πάπα

Μετά την πρώτη  ιστορική συνάντηση των δύο ανδρών στην Αβάνα της Κούβας το 2016…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Η συνάντηση του Υπεύθυνου των εξωτερικών υποθέσεων Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνα έριξε λάδι στη φωτιά των σχέσεων Φαναρίου – Μόσχας

Είναι παραδεκτό από όλους πως το υγειονομικό Stress Test της ανθρωπότητας στη γη, δρα ως καταλύτης που επιταχύνει τις εξελίξεις.

Φυσικά αναφερόμαστε στις εξελίξεις όπως τις σχεδιάζει η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Πέρα από την εμπορική, οικονομική και διαδικτυακή ενοποίηση των πάντων στην Νέα Εποχή, επιβάλλεται και η επικράτηση της μίας θρησκείας, της παναίρεσης του Οικουμενισμού.

Οι ηγέτες των θρησκειών του κόσμου έχουν επιδοθεί σε έναν άτυπο αγώνα δρόμου, ώστε να αναδειχθεί ποιος εξ αυτών θα ηγηθεί της Νέας Θρησκείας.

Κλείνουν τα μάτια οι αφελείς στην Προφητεία η οποία αποκαλύπτει πως ηγέτης της νέας θρησκείας θα είναι ο ίδιος  Αντίχριστος.

Θα είναι πολιτικός, οικονομικός και θρησκευτικός ηγέτης των πάντων, ο απόλυτος μονάρχης, ο Άρχων του αιώνος τούτου.

Κάθε είδηση περί επαφών και συναντήσεων, συνεργασιών, επαφών και διαλόγων οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα: υποταγή στον Αντίχριστο.

Δεν ελπίζουμε ο Πατριάρχης Μόσχας να έχει Ορθόδοξη στάση. Η Ένωση, το κοινό Ποτήριο της Θείας Ευχαριστίας, αποτελεί το επόμενο μεγάλο βήμα των Οικουμενιστών.

Φανάρι και Μόσχα, ενώ έχουν κόψει κάθε γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ τους, μια χαρά συναγωνίζονται ποιος θα ενωθεί πρώτος άνευ όρων με τον Πάπα.

Χριστός Ετέχθη

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά
Ο μητροπολίτης Βολοκολάμσκ θολώνει τα νερά, αλλά η επιθυμία για την ψευδοένωση φαίνεται
– Συνάντηση του Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνα με τον παπικό Αρχιεπίσκοπο Μαδρίτης
– Άλλη μια συνάντηση του Πάπα με προκαθήμενο της Ορθοδόξου Εκκλησίας;
– Ένα βήμα πριν την κοινή Ευχαριστία με τους παπικούς η Εκκλησία της Ρωσίας

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Το Μήνυμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ από τον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ηχητικό μήνυμα) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ (19-2-2023) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@neodevgmail.com από την “ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ” το...

Αντικατάσταση Ιεράς Κοινότητος Αγίου Όρους από τριανδρία; «Εκατοντάχειρες» κατά Αγίου Όρους;

«Ἔθος ἐγχρονίζον, εἰς νόμον τελεῖ»2 (Συνήθεια ποὺ χρονίζει στὸ τέλος γίνεται νόμος) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@gmail.com το ακόλουθο άρθρο των Αγιορειτών Κελλιωτών Πατέρων Ἐν Ἁγίῳ Ὄρει...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.