Ελευθέριος Κοσμίδης

Μεγάλη Εβδομάδα 2023: Οικουμενισμός παντού, ψήφος κλήρου και λαού

εικόνα άρθρου: Μεγάλη Εβδομάδα 2023: Οικουμενισμός παντού, ψήφος κλήρου και λαού
του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor

Ο λαός στη θερμοκοιτίδα της Νέας Τάξης, οι ποιμένες σε διατεταγμένη υπηρεσία


Ο πιστός λαός παρακολουθεί την σπουδή των ποιμένων του για την “ψυχρή έκθλιψη” των δογμάτων της πίστεως στο ελαιοτριβείο του οικουμενισμού, για την παραγωγή του “παρθένου ελαιόλαδου” της απροϋπόθετης ένωσης των Εκκλησιών.

Οι σύγχρονοι Αρχιερείς, οι γευσιγνώστες της προδοσίας -και αναφερόμαστε αποκλειστικά στην προδοσία της πίστεως- πατούν σταθερά στ’ αχνάρια που η παγκοσμιοποίηση αφήνει, προπορευόμενη στον οικονομικό, κοινωνικό, ιστορικό και πολιτιστικό χώρο…

Ένας λαός εκπαιδευμένος στο να προδίδει την πατρίδα του, για να μη χάσει την ευδαιμονία του. Να βγάζει μόνος το μάτι του θυσιάζοντας την υγεία του, για να μη του βγει το όνομα. Ένας λαός που φανατίζεται προεκλογικά, για να διεκδικήσει την ψευδαίσθηση της ελεύθερης εκλογής του επόμενου πολιτικού δημίου του, που ξεχνά την ιστορία του, για να ξεχάσει τη διεφθαρμένη ιστορική πορεία του…

Ένας τέτοιος λαός θεωρεί το Γολγοθά άλλον ένα λόφο στους χάρτες γκούγκλ της Ιερουσαλήμ, τον Σταυρό του Κυρίου ένα υπερεκτιμημένο σύμβολο μιας αλγεβρικής πράξης και την εκ νεκρών Ανάσταση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού μια ξεθωριασμένη ιστοριούλα μπροστά στο ευαγγέλιο της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Στο θλιβερό αυτό σκηνικό, πρωταγωνιστές για άλλη μια φορά εκείνοι που τάχθηκαν να φυλάττουν τα αρνία, τα προβατάκια του Κυρίου, οι Ποιμένες της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Ο οικουμενισμός στρογγυλοκάθεται ως επίσημη διδασκαλία στην Ορθοδοξία, επιβάλλει πανηγυρικά τον κοινό εορτασμό του Πάσχα, απαιτεί με συνοπτικές διαδικασίες την απροϋπόθετη ένωση της Ορθόδοξης Εκκλησίας με τις δαιμονικές αιρέσεις, ευφραίνεται ατενίζοντας το νέο σχίσμα στους κόλπους της Ορθοδοξίας και σαλπίζει το νέο διωγμό σε όποιον τολμά να ομολογεί Χριστό.

Πατριάρχες, Αρχιερείς, Ιερείς, Ιερομόναχοι, Μοναχοί και Μοναχές απανταχού της γης θα πρωταγωνιστήσουν και φέτος στις συγκινητικές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας, με τους συγκλονιστικούς ύμνους και την κατανυκτική ατμόσφαιρα.

Ευχόμαστε αυτή τη Μεγάλη Εβδομάδα… να σκύψουν περισσότερο, να αφουγκραστούν και να νοήσουν τα ψαλλόμενα (μαζί και ο πιστός λαός του Θεού).

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.