Επικαιρότητα

Μήνυμα συνετισμού προς τον μητροπολίτη Ναυπάκτου

εικόνα άρθρου: Μήνυμα συνετισμού προς τον μητροπολίτη Ναυπάκτου

Ο φίλος της Ιστοσελίδας μας, Δημήτριος Αθανασός, έγραψε το εξής σχόλιο σχετικά με τον μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο, στην ανάρτηση με θέμα: “Ναυπάκτου Ιερόθεος, Ρωσία και Ουκρανία“.

— Σχολιασμός katanixi.gr —

Ει και πλανήσαι τούς εκλεκτούς…

Σεβασμιώτατε, η κατανόηση της αγιοπνευματικής Χάριτος είναι σημάδι πνευματικής προόδου.
Σεβασμιώτατε, η αδυναμία κατανόησης της αγιοπνευματικής Χάριτος και επομένως και η αδυναμία κατανόησης της δαιμονιώδους επίρρειας, είναι σημάδι πτωτικής πνευματικής πορείας που αγγίζει τα όρια της πλάνης.
Ως εκ τούτου, ή θα συμμετέχει κάποιος στην προώθηση της δαιμονιώδους επίρρειας στον κοινωνικό ιστό, ή θα αντιστέκεται και θα πολεμάει την δαιμονιώδη επίρρεια, εις Δόξαν του Αγίου Τριαδικού Θεού και εις καταισχύνη του Σατανά.
Δυστυχώς, μετά από το Κολυμπάρι, Κύριος οίδε, οι τοποθετήσεις σας δείχνουν άνθρωπο που δεν διακρίνει τον μετασχηματισμό του Σατανά εις Άγγελο φωτός… Ο Κύριος να σας ελεήσει…

Κατορθώσατε Σεβασμιώτατε, να συσπειρώσετε ένα ικανοποιητικό ποσοστό ορθοδόξων χριστιανών γύρω από το πρόσωπο ενός πλανεμένου Πατριάρχη, που άγεται και φέρεται από τα κελεύσματα της Νέας Εποχής… Δηλαδή, της προδρομιακής κατάστασης του αντιχρίστου πνεύματος. Κάνατε μεγάλη ζημιά Σεβασμιώτατε. Η Χάρις της Παναγίας μας να σας φωτίσει.

Το έλεος του Αγίου Τριαδικού Θεού μαζί μας.

Σχετικά άρθρα

Στα Γρεβενά μεταλλάχθηκε το “τιμή Αγίου, μίμηση Αγίου” με την “ιρλανδική γιορτή” του Αγίου Πατρικίου

Άρθρο της Ελένης Καμπούρη Επί πέντε μέρες στα Γρεβενά όλη η πόλη κινούνταν σε τρελούς ρυθμούς, γιορτάζοντας το “Happy Patrick’s Day”, με τα δρώμενα να παραπέμπουν σε καρναβαλική πράσινη εκδήλωση, όπως...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.