Επικαιρότητα

Μητρ Κηφισίας: Θα δεχόμουν μόνο εμβολιασμένους στην Εκκλησία αν το αποφάσιζε η κυβέρνηση

εικόνα άρθρου: Μητρ Κηφισίας: Θα δεχόμουν μόνο εμβολιασμένους στην Εκκλησία αν το αποφάσιζε η κυβέρνηση

Ο Μητροπολίτης Κηφισίας μας ετοιμάζει για την επόμενη βλασφημία και αίρεση…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού παραχώρησε στον Δημήτρη Δανίκα συνέντευξη στην οποία ρωτήθηκε για διάφορα θέματα της επικαιρότητας. Ειδικότερα, ο κ. Κύριλλος τοποθετήθηκε στην αρχή στην αρχή της συνέντευξης λέγοντας «Η πολιτική και οι πολιτικοί έρχονται και παρέρχονται, εμείς μένουμε.» (εννοώντας την Εκκλησία). Δεν διευκρίνισε όμως αν οι επίσκοποι μένουν αναλλοίωτοι στο πέρασμα των χρόνων. Αν δηλαδή έχουν προχωρήσει σε ποικίλες εκπτώσεις και παρεκτροπές ή αν όντως μένουν ακέραιοι και ανυποχώρητοι στα θέματα της πίστεως.

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για την σχέση μεταξύ Επιστήμης και Εκκλησίας απάντησε πως η επιστήμη και η ορθολογική σκέψη είναι προϊόν του Θεού με σκοπό να μάς προστατέψει. Ανέφερε επίσης πως είναι υπέρμαχος των μέτρων κατά της πανδημίας και πως στο παρελθόν υπήρχαν πανδημίες οι οποίες είχαν πλήξει τον κόσμο. Ωστόσο ο κ. Κύριλλος φαίνεται πως δεν ενδιαφέρθηκε να γνωρίσει τους τρόπους αντιμετώπισης των προηγούμενων πανδημιών από την πλευρά της Εκκλησίας. Δεν θυμήθηκε να αναφέρει έναν ιαματικοί Άγιο, μια θαυματουργική σωτηρία πόλης, περιοχής ολόκληρης ή νήσου από τις τόσες στην παλιά όσο και στην πρόσφατη ιστορία του τόπου μας.

Τελειώνοντας τη συνέντευξη ο Μητροπολίτης ανέφερε πως αν η κυβέρνηση αποφασίσει να εισέρχονται στην εκκλησία μόνο οι εμβολιασμένοι, αυτός θα υπακούσει στην εντολή! Ωστόσο ο κ. Κύριλλος στην αρχή της συνέντευξής του αναφέρει «Η Εκκλησία μιλά με όλες τις κυβερνήσεις και όλα τα καθεστώτα, είναι υπεράνω κομμάτων.». Άρα, μήπως τα κόμματα είναι υπεράνω της σύγχρονης εκκλησίας;

Ο Μητροπολίτης Κηφισίας μάς ετοιμάζει για την επόμενη βλασφημία και αίρεση στις οποίες κατρακυλάει η Εκκλησία μας. Για να μπεις στην Εκκλησία δεν θα αρκεί να είσαι βαπτισμένος. Θα πρέπει να είσαι και εμβολιασμένος. Ομολογώ εν βάπτισμα εις άφεσην αμαρτιών και εν μπόλιασμα εις είσοδον εν τοις ναοις…

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Η “Κάρτα Ελευθερίας” και το νέο απαρτχάιντ
Μητσοτάκης σε Μητρ. Ιωαννίνων: «…να πείτε ότι δεν θέλετε κανέναν ανεμβολίαστο»
Κυβερνητική κοροϊδία: αντί υποχρεωτικότητα, προνόμια!
– Το πιστοποιητικό εμβολιασμού του Κυριάκου Μητσοτάκη
– Ο Μητσοτάκης ταπείνωσε την Εκκλησία εκθέτοντάς την στην κοινή γνώμη ως ανεύθυνη. Ιδού το…

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.