Επικαιρότητα

Μητροπολίτης Πάφου Τυχικός: Ο αλητάριος του Χριστού και η ανάδυση ακόμη ενός Αδέσποτου Δεσπότη στην Εκκλησία της Κύπρου

εικόνα άρθρου: Μητροπολίτης Πάφου Τυχικός: Ο αλητάριος του Χριστού και η ανάδυση ακόμη ενός Αδέσποτου Δεσπότη στην Εκκλησία της Κύπρου
Γράφει ο Δρ Νεκτάριος Αλέξη

“Δόξα τον Τριαδικό Θεό που δε θα ξαναγίνουν στη Μητρόπολη Πάφου “διάλογοι” με τους Καθολικούς και άλλους αιρετικούς, όσο ο Πάφου Τυχικός είναι καπετάνιος της τοπικής μας Εκκλησίας”


30/07/2023

Δόξα τον Τριαδικό Θεό για τέτοιο αλήτη του Χριστού, που επέτρεψε να είναι ο Πνευματικός Πατέρας της πόλης μας. Δόξα τον Τριαδικό Θεό, που αυτός ο αλήτης του Χριστού και με την πρόνοια του Θεού σταμάτησε το δήμαρχο Πάφου, λόγω χρημάτων που χρωστά στη Μητρόπολη να ολοκληρώσει τα έργα που θέλουν την Πάφο να είναι πρότυπο “έξυπνης” πόλης, δηλαδή φρούριο της Νέας Τάξης πραγμάτων και των Σιωνιστών.

Δόξα τον Τριαδικό Θεό που δε θα ξαναγίνουν στη Μητρόπολη Πάφου “διάλογοι” με τους Καθολικούς και άλλους αιρετικούς, όσο ο Πάφου Τυχικός είναι καπετάνιος της τοπικής μας Εκκλησίας. Δόξα τον Τριαδικό Θεό που δεν επέτρεψε στον Καρδινάλιο και τους πολιτικούς παράγοντες της Πάφου, που ψηφίζουν και στηρίζουν αντίχριστα νομοσχέδια, να είναι παρών στον Μέγα Εσπερινό του Αποστόλου Πέτρου και Παύλου, και δεν επέτρεψε να έρθει η κάρα του Αποστόλου Παύλου, για να γίνει κοινό προσκύνημα καθολικών και ορθοδόξων στην πόλη μας (σαν προετοιμασία για το κοινό Πασχάλιο που πολύ πιθανόν θα εισηγηθεί ο Αρχιεπίσκοπος στη σύνοδο στο άμεσο μέλλον). Χίλιες Δόξες στον Τριαδικό Θεό που δε συλλειτουργεί με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου,  μέχρι να σταματήσει να μνημονεύει τον αχειροτόνητο, αιρετικό ψευδοεπίσκοπο Ουκρανίας Επιφάνιο. Δόξα τον Τριαδικό Θεό που ο Μητροπολίτης μας εφαρμόζει στην πράξη τα όσα είπε στην χειροτονία του, πως θα εξαντλήσει κάθε ικμάδα της ύπαρξής του να προστατεύσει το ποίμνιο του από προβατόσχημους λύκους και άλλους αντίχριστους κινδύνους, όπως τα διάφορα εκφυλισμένα και αρρωστημένα νομοσχέδια που ψηφίζει η βουλή των αντιπροσώπων, με εντολή της διεφθαρμένης, άθεης και αντίχριστης Ευρωπαϊκής Ένωσης, και είναι μπροστάρης στον αγώνα εναντίον της Ολικής Σεξουαλικής Εκπαίδευσης στα σχολεία της Κύπρου.

Επίσης θα θέλαμε να δώσουμε μια φιλική συμβουλή σε όσους(δήμαρχο, αρχιεπίσκοπο και άλλους) συκοφαντούν τον Μητροπολίτη μας, σχεδόν σε καθημερινή βάση, μέσω τηλεόρασης, ραδιοφώνου και εφημερίδων, αλλά και υποτιθέμενοι άνθρωποι της Εκκλησίας (προσωπική εμπειρία από ανθρώπους που υποστήριζαν άλλους στις μητροπολιτικές εκλογές) να σταματήσουν να είναι Πνευματομάχοι, γιατί αυτό είναι βλασφημία κατά του Αγίου Τριαδικού Θεού και κατά του Αγίου Πνεύματος (τρίτου προσώπου της Αγίας Τριάδος) και μπορεί να τους στερήσει τη σωτηρία της ψυχής τους εάν πεθάνουν αμετανόητοι.

Ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός είναι το καμάρι της Εκκλησίας της Κύπρου και πρότυπο Ορθόδοξου Μητροπολίτη και Επίσκοπου, και ευχόμαστε για όλους να αποκτήσουν την αλητεία της αγάπης του Χριστού που έχει ο Πάφου και κάποιοι άλλοι Επίσκοποι της Εκκλησίας της Κύπρου. Η Πάφος αναστήθηκε πνευματικά από τότε που ανέλαβε την Πνευματική ηγεσία της τοπικής μας Εκκλησίας και η Πάφος ξαναποκτά το Ορθόδοξο της φρόνημα, που είχε απωλέσει χρόνια. Οι Παφίτες δε χρειάζονται πλέον να τρέχουν σε άλλες πόλεις της Κύπρου και της Ελλάδας, για να βρουν πνευματική καθοδήγηση, γιατί μαζί με τον άλλο μας ασκητή Επίσκοπο Αρσινόης Παγκράτιο δημιουργούν πλέον σε όλα τα χωριά και ενορίες της Πάφου ευκαιρίες μετανοίας και Πνευματικών ανατάσεων.

Δρ Νεκτάριος Αλέξη
Κλινικός ΨυχολόγοςΣημ. Κατάνυξης: Από την λήψη του παρόντος κειμένου μέχρι την δημοσίευσή του μεσολάβησε η παρουσία του Επισκόπου Πάφου Τυχικού στο αρχιερατικό συλλείτουργο στις 30 Ιουλίου στην Ιερά Μονή Κύκκου κατά το οποίο ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος μνημόνευσε τον Επιφάνιο Κιέβου.

Φρονούμε ότι η παρουσία του Επισκόπου Πάφου Τυχικού στο συλλείτουργο αποτέλεσε μία οικονομία λαμβανομένης υπόψη της αλλαγής στάσης συνεπισκόπων στο θέμα αυτό (Κύκκου, Λεμεσού), αλλά και των πιέσεων που του ασκούνται όλο αυτό τον καιρό για την κατά  απάντα ορθόδοξη ποιμαντορία του. Ελπίζουμε ότι, παρά την παρουσία του στο συλλείτουργο, που ομολογούμε ότι μας λύπησε, δεν θα υποστείλει την σημαία του αγώνα υπέρ την Αληθείας, της φιλτάτης μας Ορθοδοξίας, και κατά του Οικουμενισμού και του εκτρώματος που αυτός γέννησε, δηλαδή της ψευδοσυνόδου του Κολυμπαρίου.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Σχετικά άρθρα

Ποιός θα σταματήσει τη μετατροπή των Εκκλησιών σε τζαμιά;

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη. Απογυμνώνεται το αφήγημα των παγκοσμιοποιητών. Ο ΟΗΕ αδύναμος να επιβάλλει την ειρήνη και η UNESCO ανύπαρκτη όσον αφορά στην προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς

Αγάπησε τον εαυτό σου [ΒΙΝΤΕΟ 2020]

Ὁμιλία τοῦ μακαριστοῦ π. Νικολάου Μανώλη “ἀγαπήσεις… ὡς σεαυτόν” (Ματθ. 22, 39) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΜΙΛΙΑΣ: Στά πλαίσια τῆς σειρᾶς ἐκδηλώσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» τήν Τετάρτη 13 Μαΐου 2020, ὁ πρωτοπρεσβύτερος π.Νικόλαος Μανώλης μίλησε...

Κων/πόλεως Βαρθολομαίος: Θα μεταβούμε μαζί με τον Πάπα στη Νίκαια το 2025 για ένα ιστορικό εορτασμό της επετείου

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε παπικά ιστολόγια (The Tablet, The Pillar) η οργανωτική επιτροπή για τον προγραμματισμό του εορτασμού αποτελείται από τέσσερις Παπικούς και τέσσερις Ορθοδόξους

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.