Επικαιρότητα

Μητσοτάκης για Σακελλαροπούλου: “Είναι ένα σύμβολο της νέας εποχής, η οποία ξημερώνει” [ΒΙΝΤΕΟ & ΚΕΙΜΕΝΟ]

εικόνα άρθρου: Μητσοτάκης για Σακελλαροπούλου: “Είναι ένα σύμβολο της νέας εποχής, η οποία ξημερώνει” [ΒΙΝΤΕΟ & ΚΕΙΜΕΝΟ]

(Η κ. Σακελλαροπούλου) είναι ένα σύμβολο της νέας εποχής, η οποία ξημερώνει (Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης)

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μία μέρα μετά το διάγγελμά του για την υποψηφιότητα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και δήλωσε για την κ. Σακελλαροπούλου τα εξἠς:

“Και ξέρετε όταν έχεις διοικήσει το Ανώτατο Δικαστήριο έχεις όλα τα εχέγγυα για να εκπροσωπήσεις και τη χώρα στο εξωτερικό. Μιλάει άριστα γλώσσες, είναι ένας άνθρωπος του κόσμου, ένας άνθρωπος της εποχής της. Είναι ένας άνθρωπος του 21ου αιώνα που νομίζω ότι σηματοδοτεί το γεγονός ότι η Δημοκρατία μας από αυτή την δεκαετή κρίση βγαίνει τελικά πιο ισχυρή, είναι ένα σύμβολο της νέας εποχής η οποία ξημερώνει”.

Για λόγους ενημέρωσης του αναγνωστικού μας κοινού προβάλλουμε ένα απόσπασμα από σχετικό βίντεο του “Ο Πρωθυπουργός“.

Μητσοτάκης για Σακελλαροπούλου, ”Είναι σύμβολο της νέας εποχής που ξημερώνει”
[ΒΙΝΤΕΟ & ΚΕΙΜΕΝΟ]

Ολόκληρο το βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ.

Σχετικά με το αντίχριστο, άθεο και εκκλησιομάχο κίνημα της «Νέας Ἐποχής», παραθέτουμε το ακόλουθο απόσπασμα από το άρθρο του πρωτοπρ. Θεοδώρου Ζήση με τίτλο “Η αγέραστη Νέα Εποχή του Χριστού και Η παλαια “Νέα Εποχή” του Αντιχρίστου” (04/10/2013):

Τὸ πολυκέφαλο ὅμως θηρίο τοῦ κακοῦ, σὰν τὴν Λερναία Ὕδρα, ἐξακολουθεῖ νὰ δρᾶ μὲ ἄλλες κεφαλὲς πιὸ ἐπικίνδυνες, διότι μετασχηματιζόμενο εἰς ἄγγελο φωτὸς διδάσκει στοὺς ἀνύποπτους καὶ ἀδαεῖς ὅτι ἡ νέα ἐποχὴ ποὺ ἐκήρυξε ὁ Χριστὸς καὶ πραγματοποιεῖ ἡ Ἐκκλησία ἀπέτυχε νὰ βοηθήσει τοὺς ἀνθρώπους. Ἔληξε, λέγουν, ἡ ἐποχὴ τοῦ ἰχθύος, τοῦ Χριστοῦ, καὶ ἀρχίζει ἡ ἐποχὴ τοῦ ὑδροχόου, τοῦ νέου Χριστοῦ, ποὺ εἶναι ὅμως ὁ Ἀντίχριστος. Καὶ ἐπειδὴ γνωρίζουν ὅτι κάθε τι νέο, καινούργιο, ἐντυπωσιάζει καὶ προσελκύει τοὺς ἀνθρώπους, ὀνόμασαν τὸ ἀντίχριστο, ἄθεο καὶ ἐκκλησιομάχο κίνημά τους «Νέα Ἐποχή», ποὺ θά ἐγκαταστήσει τὴν πολυδιαφημισμένη «Νέα Τάξη» πραγμάτων, ἡ ὁποία δικαιολογεῖ καὶ νομιμοποιεῖ ὅλες τὶς ἁμαρτίες καὶ τὰ πάθη τῶν ἀνθρώπων, πρὸς τὰ ὁποῖα χειραγωγεῖ καὶ τὴν νεολαία, πορνεῖες, μοιχεῖες, ὁμοφυλοφιλία, ἀκόμη καὶ κτηνοβασία, μὲ τὴν λεγόμενη σεξουαλικὴ ἀπελευθέρωση καὶ σεξουαλικὴ ἀγωγή, διάλυση τῆς οἰκογενείας, μὲ τὴν διευκόλυνση τῶν διαζυγίων καὶ τὰ σύμφωνα ἐλεύθερης διαβίωσης καὶ τοὺς γάμους τῶν ὁμοφυλοφίλων, σατανιστικὴ μουσικὴ καὶ ψυχαγωγία, ἄμβλυνση τοῦ πατριωτισμοῦ, τὴν δυσφήμηση τῶν πατρίδων, καὶ τὴν ἀναθεώρηση τῆς ἱστορίας καὶ τῆς παραδοσιακῆς πίστεως, καὶ πλεῖστα ἄλλα, ὧν οὐκ ἔστιν ἀριθμός.

Διαβάσαμε στο primeminister.gr (Ιστοσελίδα “Ελληνική Δημοκρατία, Πρωθυπουργός”):


Συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και τον δημοσιογράφο Aντώνη Σρόιτερ

*Δημοσιογράφος:* Κύριε Πρόεδρε, ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία εδώ στο γραφείο σας στο Μέγαρο Μαξίμου, το ανακαινίσαμε και λίγο για τις ανάγκες της συνέντευξης πρέπει να πω, σε μια έντονη πολιτικά περίοδο. Χθές ανακοινώσατε και την πρότασή σας για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Είναι η κυρία Σακελλαροπούλου, μια σεβαστή δικαστής με κύρος. Η κριτική που γίνεται, αν υπάρχει κάποια κριτική, είναι ότι δεν είναι πολιτικό πρόσωπο και δεν έχει μια διεθνή εμπειρία και προσβάσεις σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για τη χώρα μας περίοδο σε ό,τι έχει να κάνει με τις διεθνείς εξελίξεις.

*Πρωθυπουργός:* Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ, κ. Σρόιτερ, που η επιλογή την οποία έκανα στο πρόσωπο της κυρίας Σακελλαροπούλου φαίνεται να συγκεντρώνει μια ευρεία συναίνεση να εκλεγεί Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας από την πρώτη ψηφοφορία την επόμενη Τετάρτη. Τρία κόμματα μέχρι σήμερα, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ έχουν εκφραστεί θετικά στην υποψηφιότητά της. Πιστεύω ότι είναι μια υποψηφιότητα που συγκεντρώνει εξαιρετικά στοιχεία. Συμβολικά είναι πολύ σημαντική, αλλά και πίσω από το σύμβολο της πρώτης γυναίκας Προέδρου της Δημοκρατίας κρύβεται ένα πρόσωπο με ιδιαίτερες ικανότητες και ιδιαίτερες δυνατότητες.

Η κυρία Σακελλαροπούλου από τη φύση της είναι ένα πρόσωπο μη κομματικό, υπηρετεί τη Δικαιοσύνη με εξαιρετικές επιδόσεις εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει όμως, κ. Σρόιτερ ότι είναι και ένα πρόσωπο μη πολιτικό. Η κυρία Σακελλαροπούλου ως Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, ως ανώτατη δικαστής, έχει χειριστεί πολύ σημαντικές πολιτικές αποφάσεις που αφορούν τη ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων. Κατά συνέπεια έχει πολύ ισχυρή άποψη για τα πολιτικά δρώμενα στη χώρα και είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι μπορεί να εκπροσωπήσει τη χώρα όχι απλά με επάρκεια. Δεν ψάχναμε απλά έναν Πρόεδρο ο οποίος τυπικά μπορεί να ασκεί τα καθήκοντά του και να πληροί ικανοποιητικά τις προδιαγραφές.

Πιστεύω ότι συμβολίζει κάτι πολύ παραπάνω. Είναι δε -θέλω να σας πω- και ένας θαυμάσιος άνθρωπος, ένας πολύ ζεστός άνθρωπος, ένας κανονικός άνθρωπος. Και πιστεύω -ίσως έχει ένα ενδιαφέρον για τους νεότερους τηλεθεατές μας, αυτούς που δεν ασχολούνται τόσο πολύ με τα πολιτικά- να αντιληφθούν ότι είναι μια γυναίκα η οποία τη σελίδα της στο facebook την κράτησε παρότι Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας. Έχει πολλά ενδιαφέροντα.

*Δημοσιογράφος:* Νομίζω την κατέβασε σήμερα ως υποψήφια Πρόεδρος.

*Πρωθυπουργός:* Νομίζω ότι μάλλον καλά έκανε αυτή τη στιγμή, καθώς αναμένεται και η τυπική της επικύρωση από το Κοινοβούλιο. Δείχνει όμως έναν άνθρωπο με ευρύ πνεύμα. Και ξέρετε όταν έχεις διοικήσει το Ανώτατο Δικαστήριο έχεις όλα τα εχέγγυα για να εκπροσωπήσεις και τη χώρα στο εξωτερικό. Μιλάει άριστα γλώσσες, είναι ένας άνθρωπος του κόσμου, ένας άνθρωπος της εποχής της. Είναι ένας άνθρωπος του 21ου αιώνα που νομίζω ότι σηματοδοτεί το γεγονός ότι η Δημοκρατία μας από αυτή την δεκαετή κρίση βγαίνει τελικά πιο ισχυρή, είναι ένα σύμβολο της νέας εποχής η οποία ξημερώνει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε σχετικά:
ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ή τρεις και το λουρί της μάνας!
Η σχέση με τα Θρησκευτικά της ΠτΔ Αικατερίνης Σακελλαροπούλου και οι γκρίζες ζώνες στην καριέρα της
Ο Ελπιδοφόρος ευχαριστεί τον Μητσοτάκη για τα 2 εκ. ευρώ ετησίως στη Θεολογική Σχολή της Βοστώνης
Θέλοντας να απαλλαγούν απ’ τα παιδιά, τα σφάζουν! Μέχρι και τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης μπορεί να γίνει έκτρωση…
Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου και του Πρωθυπουργού για τις μεταμοσχεύσεις και τα επιστημονικά επιτεύγματα
Στον Κ. Μητσοτάκη ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας
Στροφή 180° Κ.Μητσοτάκη: Άσυλο «express» – Πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κι εργασία στους παράνομους μετανάστες
Ο Μητσοτάκης ΑΡΝΗΘΗΚΕ να συναντήσει την Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ στην Νέα Υόρκη…

Σχετικά άρθρα

Οι εξελίξεις στην Ψευτομακεδονία και το τέλος του ημετέρου καραγκιόζ μπερντέ…

του Νεκτάριου Δαπέργολα Διδάκτορος Βυζαντινής Ιστορίας. "Ἐδῶ τώρα τελειώνει λοιπὸν καὶ αὐτὸ τὸ παραμύθι, γιατί ὄχι μόνο βαριὰ καρδιὰ δὲν βλέπουμε, ἀλλὰ βλέπουμε ἀγωνία μήπως ἡ ἄθλια συμφωνία ἀκυρωθεῖ"

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.