Επικαιρότητα

Μολών… λαβίς! This is Toronto

εικόνα άρθρου: Μολών… λαβίς! This is Toronto

Το δαιμονικό κλείσιμο των Ιερών Ναών οδηγεί την εκκλησιαστική μας ηγεσία σε άλλες λάθος αποφάσεις. Αιτία της στάσης τους είναι το έλλειμμα πίστεως. Αυτό γίνεται πλέον κατανοητό από όλους.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Φτάσαμε λοιπόν, στο χείλος του πνευματικού γκρεμού, μετά τον κατήφορο του Κολυμπαρίου. Οι πνευματικοί άρχοντες στην Ορθοδοξία, αφού καλλιέργησαν ακαδημαϊκώ τω τρόπω, την δική τους υπερεξουσία, σήμερα “παπίζουν” κατά συρροή. Το δηλητήριο της εκκοσμίκευσης, έστρωσε το χαλί στον Οικουμενισμό. 

Ζούμε σε καιρό παναιρέσεως και το παράλογο είναι πως δεν μας κοστίζει τόσο ο κάθε πειρασμός που επιτρέπει ο Θεός, αλλά η στάση των Αρχιερέων στον πειρασμό. Τελευταίος ο κορωνοϊός, ήρθε να σκορπίσει τον φόβο και τον τρόμο στους πιστούς. Μα οι πιστοί στράφηκαν στον Θεό στα δύσκολα, με ταπείνωση. Η υγεία δεν είναι το παν, είναι το πιο πολύτιμο αγαθό, μετά την πίστη μας. Στη μαρτυρική αυτή στάση, ο πιστός λαός εννόησε πόσο απλός είναι ο Θεός, πόσο μεγαλείο κρύβεται πίσω από μια φράση Του: “γεννηθήτω το θέλημά Σου”. 

Μόνο που η Εκκλησιαστική μας διοίκηση έχει άλλη γνώμη. Θα γίνει το θέλημα των επιστημόνων και των κυβερνήσεων. Ο Θεός μπορεί να περιμένει. 

Μετά τα θλιβερά γεγονότα στην Αυστραλία που με ευκολία έκλεισαν ξανά οι εκκλησίες, μετά τις πληροφορίες για απαγόρευση μέχρι και των ψαλμωδιών στο Λος Άντζελες της Αμερικής, ήρθε το περιστατικό στο Τορόντο που αφορά τη Θεία Κοινωνία με διαφορετικές λαβίδες για κάθε πιστό και ξεσήκωσε τον λαό. Η στάση του κλήρου, για άλλη μια φορά απογοητευτική. 

Εμείς αυτή τη φορά, ας μη περιοριστούμε στα κλικ, στα views και στις θεάσεις του αγώνα των πιστών του Τορόντο. Στηρίξτε έμπρακτα και με κάθε τρόπο τον πιστό λαό. Στείλτε γράμματα, πάρτε τηλέφωνα, ενισχύστε τους και δώστε το μήνυμα της εν Χριστώ Ορθοδόξου μαρτυρίας έως τέλους. 

Το δαιμονικό κλείσιμο των Ιερών Ναών οδηγεί την εκκλησιαστική μας ηγεσία σε λάθος αποφάσεις. Αιτία της στάσης τους είναι το έλλειμμα πίστεως. Αυτό γίνεται πλέον, κατανοητό από όλους. 

Το Τορόντο παρουσιάζεται στις μέρες μας ως οι Θερμοπύλες της πίστεως και ο Ξέρξης της παγκοσμιοποίησης ρίχνει στη μάχη τα πρωτοπαλίκαρα της προσωπικής του φρουράς, τους Αθανάτους του οικουμενισμού. 

Οι προσευχές μας είναι μαζί σας Αδερφοί. 

Στώμεν καλώς!


Δείτε σχετικά:
Τα κουταλάκια και οι χαρτοπετσέτες είναι για τα κόλλυβα και τις ψυχές των κεκοιμημένων!…
– Δεν έχουμε σιχαθεί οδηγία περισσότερο από αυτή της αιρετίζουσας Εκκλησίας της Αμερικής
Τεστ με τη Θεία Κοινωνία από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής!
«Ανοιχτή Θεία Κοινωνία» επιβάλλει ο κ.Ναθαναήλ στο Σικάγο!…
Δεν σας επιτρέπουμε να αγγίξετε το ζήτημα της Θείας Κοινωνίας με τα ψοφοδεή χέρια σας και τις πορωμένες και αλωμένες σας διάνοιες!
Ι.Μ. Γερμανίας- Η απαγόρευση της Θ. Κοινωνίας, η μεθόδευση τρόπου μεταδόσεως της, η νέα Εικονομαχία [ΒΙΝΤΕΟ]
Απαρηγόρητοι και οι πιστοί του Λουξεμβούργου. Αχ! Αυτός ο μπαγάσας ο κορωνοϊός

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Το Μήνυμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ από τον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ηχητικό μήνυμα) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ (19-2-2023) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@neodevgmail.com από την “ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ” το...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.