Επικαιρότητα

Μπάιντεν, ΛΟΑΤΚΙ και «Inshallah»

εικόνα άρθρου: Μπάιντεν, ΛΟΑΤΚΙ και  «Inshallah»

Άρθρο της Ελένης Καμπούρη
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Όπως αντιλαμβανόμαστε, το βιογραφικό του συγκεκριμένου υποψηφίου Προέδρου είναι πλούσιο σε ανορθόδοξες θέσεις και απορούμε πώς ένας θρησκευτικός ηγέτης του μεγέθους του Οικουμενικού Πατριάρχη, μπορεί να έχει αγαστές και φιλικές σχέσεις με άτομα φιλικά προσκείμενα σε δαιμονικές απόψεις.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr


Μπάιντεν, ΛΟΑΤΚΙ και «Inshallah»

Της Ελένης Καμπούρη

Έχοντας η Αμερική τα δικά της προβλήματα, όπως όλα τα κράτη του κόσμου, προσπαθεί να τα λύσει με τον τρόπο που θεωρεί καλύτερο. Την φετινή χρονιά οι αμερικανικές εκλογές πέρασαν δια πυρός και σιδήρου, έως ότου φτάσουν στο ποθητό αποτέλεσμα, την εκλογή δηλαδή του νέου της Προέδρου. Απ’ ότι φαίνεται θα είναι ο κ.Μπάιντεν, αν και ο κ.Τραμπ δεν δείχνει να εγκαταλείπει εύκολα τον Λευκό Οίκο. Έχει δηλώσει ότι θα κινηθεί δικαστικά, γιατί θεωρεί ότι υπήρξε νοθεία στην καταμέτρηση των ψήφων. Με τις αμερικανικές εκλογές να βρίσκονται στο τελευταίο πλέον στάδιο και όλος ο πλανήτης να περιμένει να δει ποιος θα είναι τελικά ο νέος Πρόεδρος, παρατηρούμε ότι ο κ.Βαρθολομαίος έσπευσε να συγχαρεί με ενθουσιασμό πρώιμα τον κ.Μπάιντεν μιμούμενος, όπως πάντα, τον αιρετικό πάπα Φραγκίσκο. Εννοείται, πως απ’ όλο αυτό δεν θα έλειπε κι ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, αφού ως γνήσιο πνευματικοπαίδι του κ.Βαρθολομαίου, ακολουθεί τα ατυχή οικουμενιστικά βήματα της φαναριώτικης γραμμής.

Μια τέτοια κίνηση γεννά πολλά ερωτηματικά για πολλούς λόγους. Για ποιο λόγο ένας Πατριάρχης να πρέπει να ασχολείται με την πολιτική ως άλλος πάπας; Αυτά είναι κοσμικές υποθέσεις και δεν αφορούν την Εκκλησία. Εκτός αν θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα του πάπα με το Βατικανό. Αυτός έχοντας χάσει την Θεία Χάρη επειδή είναι αιρετικός, έχει μετατρέψει τη δήθεν εκκλησία του σε κοσμικό θεσμό κάνοντας επιχειρηματικές κινήσεις που του αποφέρουν μεγάλα κέρδη. Σε τι διαφέρει η παπική αίρεση και το Βατικανό, από μια κοσμική οργάνωση ή εταιρεία; Γιατί λοιπόν ο κ.Βαρθολομαίος σπεύδει να ασχοληθεί με την πολιτική; Δεν ταιριάζει αυτή του η ενασχόληση με την ιδιότητά του. 

Κάτι το οποίο είναι αξιοπρόσεκτο, είναι ο ενθουσιασμός με τον οποίο συγχαίρει ο Πατριάρχης έναν πολιτικό με θέσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με την χριστιανική διδασκαλία. Ο κ.Μπάιντεν είναι γνωστός υποστηρικτής της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, όπως επίσης και των αμβλώσεων. Το 2016 πάντρεψε στο σπίτι του ένα ομοφυλοφιλικό ζευγάρι αρρένων και “…..προτού αναλάβει την προεδρία, υποσχέθηκε ότι οι πρώτες 100 ημέρες της προεδρίας του θα σηματοδοτηθούν από τον αγώνα για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ, κατά τη διάρκεια του οποίου υποσχέθηκε να υιοθετήσει την «Πράξη ίσων δικαιωμάτων» για την κοινότητα των ΛΟΑΤ. Τον Σεπτέμβριο του 2020  ο Μπάιντεν, έχοντας μάθει ότι υπάρχουν «ζώνες χωρίς ΛΟΑΤ» στην Πολωνία, ανέφερε θυμωμένα στο Twitter του: «Επιτρέψτε μου να είμαι σαφής: Τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ είναι ανθρώπινα δικαιώματα και δεν υπάρχει χώρος για ζώνες χωρίς ΛΟΑΤ ούτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ούτε οπουδήποτε στον κόσμο».” Τις ίδιες απόψεις φυσικά με αυτόν έχει και η στενή του συνεργάτης Κάμαλα Χάρις, η νέα αντιπρόεδρος, η οποία πρωτοστατεί στον αγώνα υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Επίσης, να αναφέρουμε ότι ο κ.Μπάιντεν προωθεί τις θέσεις των μουσουλμάνων μεταναστών, με χαρακτηριστικό παράδειγμα να έχει φτάσει στο σημείο να πει σε τηλεοπτική αναμέτρησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ, την γνωστή πλέον λέξη «Inshallah», που μεταφράζεται ως «γενηθήτω το θέλημα του Αλλάχ». Επίσης, φέρεται ότι αυτός και το κόμμα του υποστηρίζουν το κίνημα BLM, οπαδοί του οποίου κατηγορούνται για καταστροφές ναών, μνημείων, ακόμη και τον ξυλοδαρμό χριστιανών πολιτών.

Όπως αντιλαμβανόμαστε, το βιογραφικό του συγκεκριμένου υποψηφίου Προέδρου είναι πλούσιο σε ανορθόδοξες θέσεις και απορούμε πώς ένας θρησκευτικός ηγέτης του μεγέθους του Οικουμενικού Πατριάρχη, μπορεί να έχει αγαστές και φιλικές σχέσεις με άτομα φιλικά προσκείμενα σε δαιμονικές απόψεις. Ο λόγος του Θεού είναι ξεκάθαρος απέναντι και στις εκτρώσεις και στην ομοφυλοφιλία. Πρόκειται για φοβερά αμαρτήματα.  Eίναι ο αυτός εις τους αιώνας, δεν αλλάζει και όποιος προσπαθεί να τον αλλάξει για να τον φέρει στα μέτρα του, είναι απλώς παραχαράκτης του νόμου του Θεού.

Με το θέμα της ουκρανικής σχισματοαίρεσης η Κατάνυξη έχει ασχοληθεί αρκετά και είναι γνωστές πλέον οι θέσεις και οι συνεργασίες του Πατριάρχη με την αμερικανική διπλωματία. Να υπενθυμίσουμε ότι το 2011 και το 2014, ο Τζο Μπάιντεν επισκέφθηκε το Φανάρι και συναντήθηκε με τον κ.Βαρθολομαίο και αφού υποσχέθηκε πλήρη υποστήριξη στους Φαναριώτες, έλαβε σε αντάλλαγμα το Βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Πατριάρχη Αθηναγόρα (Athenagoras Human Rights Award). Τα υπόλοιπα είναι, πλέον, γνωστά. Ο Πατριάρχης αναγνωρίζει αντικανονικά τους σχισματοαιρετικούς Ουκρανούς με την Ορθοδοξία να υποφέρει και εκατομμύρια ορθοδόξων σε όλη την οικουμένη να σκανδαλίζονται με την εγκληματική αυτή ενέργειά του. Οι αμερικανοί διπλωμάτες οργώνουν την Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη και το κουβάρι της ανομίας έχει αρχίσει να ξετυλίγεται. 

Αλλά μάλλον ξεχνούν όλοι αυτοί οι οπαδοί της νέας κίβδηλης πραγματικότητας, αυτό που είπε ο Ιερός Χρυσόστομος. Ότι δεν θα κριθούν με τα κριτήρια του κόσμου αυτού αλλά με τα κριτήρια του Θεού. Εκεί δεν ισχύουν οι συμμαχίες, οι ίντριγκες, οι επιχειρήσεις και η διπλωματία των ανθρώπων αλλά το Θείο Θέλημα. Αυτά τα δαιμονοκίνητα τερτίπια στο τέλος θα τους καταστρέψουν και θα επισύρουν την οργή και την τιμωρία του Άγιου Τριαδικού Θεού. Έχουμε μπει πλέον σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις και ελπίζουμε επιτέλους πολιτικοί και εκκλησιαστικοί άντρες να συνειδητοποιήσουν ότι κανένας αμερικανός πρόεδρος δεν είναι δυνατότερος από τον Θεό και τίποτα δεν γίνεται αν Εκείνος δεν το επιτρέψει. Ας διαλέξουν πλευρά λοιπόν, γιατί ο ρόλος τους είναι πνευματικός και θα πρέπει να στηρίζεται πάνω στους Ιερούς Κανόνες και όχι πάνω σε μπίζνες, οργανώσεις και χαιρετούρες. Καλή μετάνοια!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Παρών ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος σε διαθρησκειακό φόρουμ. Προκαλεί για πολλοστή φορά την ορθόδοξη συνείδησή μας
– Σύναξις Ορθοδόξων Κληρικών και Μοναχών, Πατριάρχου Βαρθολομαίου Οικουμενιστικά Λεχθέντα και πραχθέντα (353433323130, 292827262524232221201918171615141312111098765, 4321)

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Το Μήνυμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ από τον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ηχητικό μήνυμα) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ (19-2-2023) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@neodevgmail.com από την “ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ” το...

Αντικατάσταση Ιεράς Κοινότητος Αγίου Όρους από τριανδρία; «Εκατοντάχειρες» κατά Αγίου Όρους;

«Ἔθος ἐγχρονίζον, εἰς νόμον τελεῖ»2 (Συνήθεια ποὺ χρονίζει στὸ τέλος γίνεται νόμος) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@gmail.com το ακόλουθο άρθρο των Αγιορειτών Κελλιωτών Πατέρων Ἐν Ἁγίῳ Ὄρει...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.