«Είμαστε έτοιμοι να παρατείνουμε τα μέτρα. Αν μας πουν οι ειδικοί για άρση τους θα το κάνουμε»

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ντροπή τους! Είναι χριστιανική αυτή η Κυβέρνηση; Γιατί για χριστιανούς τους εξέλεξε ο ελληνικός λαός για να αναχετηθεί η προηγούμενη αθεϊστική λαίλαπα! 
Γιατί δεν αρθρώνει λόγο ελεγκτικό να τους κατακεραυνώσει ο συνομιλητής τους Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος; Γιατί δεν ρωτάει αυτή την δεξιά Κυβέρνηση σε τι Θεό πιστεύει τελικά;

Η πραγματική παρουσία του Σώματος και Αίματος του Χριστού στη Θεία Ευχαριστία είναι δόγμα της Εκκλησίας. Θα κάνει έκπτωση, λοιπόν, και σε αυτό το θεμελιώδες δόγμα η Διοικούσα Εκκλησία, μετά την αναγνώριση των αιρέσεων στο Κολυμπάρι και την αναγνώριση του Ουκρανικού Κακοκέφαλου; Θα αναιρέσει τελείως τον εαυτό της;

Ο Χριστός για άλλη μια φορά θα ενοικεί σε όσους δεν υπακούσουν! Θα επαληθευτεί για άλλη μια φορά ότι μόνο τα ντουβάρια σας έχουν απομείνει, χωρίς τον ένοικο, απολυμασμένα αυτή τη φορά!

Σε κάθε Θεία Λειτουργία ο Κύριος κηρύττει, σταυρώνεται και ανασταίνεται. Αφού συνεργείτε με τον τρόπο σας στην απαγόρευση της τέλεσης της Θείας Λειτουργίας, μας οδηγείτε στην στέρηση και του Πάσχα! Τι πιο ολέθριο για κάθε χριστιανό!

Ο Κύριος επιτρέπει για τις αμαρτίες μας, αλλά εξετάζει ταυτόχρονα τον καθένα!
Δεν αγωνιστήκατε, άγιοι Αρχιερείς, όπως αρμόζει σε αυτή την Πίστη! Δεν βοηθήσατε με την διαμαρτυρία σας και αυτή την Κυβέρνηση να μην παλινωδεί και να μην πέσει τελικά σε αυτή την ασυγχώρητη πρωτοφανή αμαρτία που βαραίνει όλο τον ελληνικό λαό! Πώς θα περάσει η λαίλαπα χωρίς θεία λατρεία, με κλειστές Εκκλησίες;

Η νύμφη του Χριστού αρνείται την τέλεση της θυσίας του Νυμφίου για να μην χρειαστεί αυτή να ξεβολευτεί! Αίσχος! Αίσχος! Αίσχος! Κε. Πέτσα, δεν φοβάστε που η Κυβέρνησή σας θα έχει τη βρωμερή πρωτιά στη σύγχρονη Ιστορία που κλείνει τις Εκκλησίες και απαγορεύει τον εορτασμό του Πάσχα; (Προηγήθηκαν οι βάρβαροι, τα τερατόμορφα όντα, εκτός από τους Διοκλητιανούς και τους Νέρωνες, οι μουλάδες Τούρκοι και ο Χίτλερ).

Μα έχετε αποτρελλαθεί τελείως Εκκλησία και Πολιτεία, συναλληλία της Ντροπής; Θα αφήσετε τον διάβολο να αλωνίζει;
Αν ο κόσμος στέκει, αυτό οφείλεται στην Θεία Λειτουργία λέγατε, αλλά δεν το πιστεύατε! Τί μεγαλύτερη νίκη του διαβόλου! Δε θα γιορτάσουμε ούτε την Σταυροπροσκύνηση, ούτε τον Ευαγγελισμό, ούτε το Άγιο Πάσχα! Ό,τι απονευρώνει και δένει τον διάβολο, μας το στερείτε!

Δεν ακούτε, αρχιερείς της αισχύνης, τη φωνή της Θριαμβεύουσας Εκκλησίας που βοά από τον ουρανό με το στόμα του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου; Φροντίστε λοιπόν να συναθροίζεστε συχνότερα για να ευχαριστείτε και να δοξάζετε τον Θεό. Διότι, όταν συγκεντρώνεστε μαζί συχνά, καταργούνται οι δυνάμεις του σατανά και διαλύεται ο όλεθρος του με την ομόνοια της πίστεως σας. Ποια ομόνοια; Ποιας Πίστης;

Δόξα τω Θεώ! Έχουμε από καιρό που διαχωρίσαμε τη θέση μας από σας! Μένουμε σπίτι και πάμε μόνο Εκκλησία! Αυτό θα έπρεπε να είναι το μότο μιας πραγματικής χριστιανικής ρωμαίικης ηγεσίας! Αυτό θα περίμεναν και οι άλλες ορθόδοξες χώρες από την Ελλάδα! Αυτό είναι το δικό μας χρέος ως ορθοδόξων απέναντι σε όλο τον πλανήτη! Μπλέξαμε με ανάξιους!

Διαβάσαμε στο iefimerida.gr:


Πέτσας για κορωνοϊό: Είναι πιθανό να κάνουμε Πάσχα μακριά από τις εκκλησίες

Στην πανδημία του κορωνοϊού, αλλά και στην απόφαση του πρωθυπουργού για το κλείσιμο των εκκλησιών αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας και μάλιστα ανέφερε πως είναι πιθανό να κάνουμε Πάσχα μακριά από τους ναούς.

Ο κ.Πέτσας παραμένει σε καραντίνα από τη στιγμή επιβεβαιώθηκε ότι η σύζυγός του είναι θετική στον κορωνοϊό βγήκε στον ΣΚΑΙ μέσω skype και απαντώντας σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν υπάρχει σενάριο να γίνει Πάσχα μακριά από τις εκκλησίες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε «Αυτή τη στιγμή είναι πιθανό».

Πρόσθεσε μάλιστα «υπάρχει αύξηση κρουσμάτων, ένα ποσοστό ανθρώπων θα είναι βαριά περιστατικά, πρέπει να φροντίσουμε ώστε να αντέξει το σύστημα υγείας» επισήμανε την ίδια ώρα ο Στέλιος Πέτσας. «Είμαστε έτοιμοι να παρατείνουμε τα μέτρα. Αν μας πουν οι ειδικοί για άρση τους θα το κάνουμε. Είναι παρακινδυνευμένο να πούμε τι θα κάνουμε σε 3 με 4 εβδομάδες».

Την ίδια ώρα, σε άλλη ερώτηση που του έγινε για το ενδεχόμενο γενικής απαγόρευσης μετακινήσεων, όπως συμβαίνει σε Ιταλία και Ισπανία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως το κυβερνητικό επιτελείο θα προχωρήσει σε «οποιαδήποτε ενέργεια χρειαστεί να για περιοριστεί η εξάπλωση».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε σχετικά:
Η εωσφορική απόφαση της Δ.Ι.Σ. και η παρέμβαση του Καίσαρα Μητσοτάκη για αναστολή της Θείας Λειτουργίας
Είναι εξοργιστικό να ακούς από χείλη Επισκόπων να μας παροτρύνουν να παρακολουθήσουμε από την τηλεόραση την Θ. Λειτουργία
– Ο Κορονοϊός πετσοκόβει τίς ακολουθίες και στη μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής!
– Ιερώνυμος για κορωνοϊό: Η Εκκλησία εφαρμόζει τις οδηγίες των ειδικών – Δεν έχουμε «μετρητή πίστης»
– π.Νικόλαος Μανώλης, Η Θεία Κοινωνία και οι ασθένειες [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
– Τρέμουν τον Κορωνοϊό και στη Βηθλεέμ!
– Εμείς στους ιερούς Ναούς δυναμώνουμε, θεραπευόμαστε και δεν αρρωσταίνουμε… ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – πράξη νομοθετικού περιεχομένου
– Τί μας είπε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος για τον κοροναϊό!
– Άσπρο Μαύρο: Παπικο-ρωνοϊός