Επικαιρότητα

Να σταματήσει ΤΩΡΑ ο σεξουαλικός εκμαυλισμός των παιδιών μας. ΌΧΙ στη ψυχολογική κακοποίηση τους!

εικόνα άρθρου: Να σταματήσει ΤΩΡΑ ο σεξουαλικός εκμαυλισμός των παιδιών μας. ΌΧΙ στη ψυχολογική κακοποίηση τους!

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ για κανένα παιδί να καταντήσει θύμα της δόλιας προπαγάνδας!”

Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@gmail.com από το «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά» το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Να σταματήσει ΤΩΡΑ ο σεξουαλικός εκμαυλισμός των παιδιών μας
ΌΧΙ στη ψυχολογική κακοποίηση τους!

Αθήνα, 26 Μαΐου 2023

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε το περιστατικό ψυχολογικού βιασμού ολόκληρης τάξης Δημοτικού σχολείου και ιδιαιτέρως ενός εκ των μαθητών, από το περιεχόμενο ταινίας σεξουαλικού- ομοφιλοφυλικού περιεχομένου που προβλήθηκε στα πλαίσια εφαρμογής του σχολικού προγράμματος Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης(1).

Χρόνια τώρα το «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά»(2) προειδοποιεί για τις καταστροφικές συνέπειες των προγραμμάτων «Συμπεριληπτικής Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης» στις ψυχές και στα σώματα των παιδιών.

Η υπόσχεση πως η «δεξιότητα» αυτή θα βοηθήσει τα παιδιά να καλλιεργήσουν υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις και να προλάβουν σχετικές δυσάρεστες καταστάσεις αποτελεί συνειδητή παραπλάνηση των γονέων και των παιδιών τους εκ μέρους της πολιτείας.

Στη πράξη, μέσω της «δεξιότητας», προωθείται συστηματικά η σύγχρονη ιδεολογία του φύλου, οι νέες αντιλήψεις για τα φύλα, αποδομείται η παραδοσιακή οικογένεια και αλλοιώνετε κάθε έννοια σεξουαλικής κανονικότητας. Οι μαθητές μας διδάσκονται πως το φύλο είναι κοινωνικό κατασκεύασμα και μπορεί να επιλεγεί και να αλλάξει. Καθώς τα παιδιά είναι «σεξουαλικά από τη γέννησή τους», έχουν δικαίωμα στον σεξουαλικό πειραματισμό και στις ιδιαίτερες σχέσεις, με μόνη προϋπόθεση τη μεταξύ τους συναίνεση.

Με την εφαρμογή της εν λόγω «ενημέρωσης», τα παιδιά καταλήγουν σε σύγχυση φύλου, επιδίδονται πρώιμα και εμμονικά σε πολυποίκιλες σεξουαλικές δραστηριότητες, στην αυτοϊκανοποίηση, παρενοχλούν τα άλλα παιδιά, εξοικειώνονται με συμπεριφορές και λεξιλόγιο ανάρμοστο για την ηλικία τους, παγιδεύονται στη πορνογραφία και σε κυκλώματα παιδεραστίας πριν καν φτάσουν σε αναπαραγωγική ηλικία. Ακολουθούν οι εφηβικές εγκυμοσύνες και οι εκτρώσεις, η εμπλοκή στις επιχειρήσεις αλλαγής φύλου και υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς και η ταλαιπωρία με τα χρόνια σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Αυτοί είναι κάποιοι μόνο από τους τρόπους που οι επιτήδειοι χρησιμοποιούν για να απομυζήσουν τα ανύποπτα παιδιά αφού πρώτα τα έχουν απομακρύνει έντεχνα από τους «αναχρονιστικούς» γονείς τους και τα έχουν καταστρέψει.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Η καταστροφή έχει ήδη αρχίσει και σειρά έχουν τώρα και τα υπόλοιπα παιδιά!

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ για κανένα παιδί να καταντήσει θύμα της δόλιας προπαγάνδας!

ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ στην εκπαίδευση των παιδιών μας στη Συμπεριληπτική Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση!

ΖΗΤΟΥΜΕ να καταργηθεί άμεσα η καταστροφική αυτή «δεξιότητα»!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI


Πηγές:

  • 1) «Αγόρια στο ντουζ» – Σάλος με τη δασκάλα που έδειξε ερωτικές σκηνές σε παιδιά δημοτικού στην Αθήνα https://mumdadandkids.gr
  • 2) Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά | https://mumdadandkids.gr

Σχετικά άρθρα

Συμπροσευχήθηκε με αιρετικούς ο Μητροπολίτης Σουηδίας με αφορμή την επέτειο της δεκαετούς αρχιερατείας του

της Ειρήνης Ιωαννίδου. Δε βιώνεται έτσι η Ορθοδοξία… με την καταπάτηση των κανόνων και την μύηση σε μία καινούργια «πίστη», αυτή του Οικουμενισμού

ΦΑΝΑΡΙ: Άλλο ένα οφφίκιο, τα εύλογα ερωτηματικά και μια ακόμα αθώωση συμπροσευχής με αιρετικό

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη. Ο θεσμός των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου απαλλάσσει τον εκάστοτε Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως από τον έλεγχο για ζητήματα πίστεως;

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.