Επικαιρότητα

Νέο βιβλίο για τον μακαριστό Θεολόγο Νικόλαο Σωτηρόπουλο

εικόνα άρθρου: Νέο βιβλίο για τον μακαριστό Θεολόγο Νικόλαο Σωτηρόπουλο

Πρόκειται για πόνημα του αγαπητού μου αδελφού Χρήστου Λιβανού που το συνέγραψε ως φόρο τιμής στη μνήμη του μεγάλου δασκάλου της Ορθοδοξίας. (π.Νικόλαος Μανώλης)

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Με απέραντη χαρά παρουσιάζω το εξαιρετικό νέο βιβλίο για τον μακαριστό θεολόγο και πνευματικό μου μέντορα μακαριστό Νικόλαου Σωτηρόπουλο. Πρόκειται για πόνημα του αγαπητού μου αδελφού Χρήστου Λιβανού που το συνέγραψε ως φόρο τιμής στη μνήμη του μεγάλου δασκάλου της Ορθοδοξίας. Αφορά τη ζωή και το έργο του μακαριστού μέσα από τον προφορικό και γραπτό του λόγο, καθώς και από προσωπικές μαρτυρίες ανθρώπων, που τον γνώρισαν. Όλα τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου μας Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής, ας επικοινωνήσουν με το σύλλογο για να προμηθευτούν το υπέροχο αυτό βιβλίο (π.Νικόλαος Μανώλης)


Νέο βιβλίο για τον μακαριστό Θεολόγο Νικόλαο Σωτηρόπουλο

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Το Μήνυμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ από τον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ηχητικό μήνυμα) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ (19-2-2023) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@neodevgmail.com από την “ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ” το...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.