Επικαιρότητα

Νέος σκανδαλισμός στην ομογένεια από τις αντικανονικές ενέργειες Ελπιδοφόρου

εικόνα άρθρου: Νέος σκανδαλισμός στην ομογένεια από τις αντικανονικές ενέργειες Ελπιδοφόρου

Αίσχος και ντροπή για όλους αυτούς πού ακολουθούν τους σημερινούς προδρόμους του αντιχρίστου!

(Προσαρμογή από σχόλιο του ομολογητή αδερφού κ. Δημητρίου Παντελάρα) 

Ευτυχώς η ομογένεια αγρυπνά και υπερασπίζεται τα όσια και τα ιερά του γένους μας, αντιστεκόμενη σθεναρά στη λαίλαπα του οικουμενισμού που θέλει την Ορθοδοξία μας ίσα και όμοια με τις αιρέσεις και τις πίστες και δυστυχώς επιβάλλεται από Ορθόδοξους Αρχιερείς. 

Για δεύτερη φορά φέτος ό αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος έκανε εσπερινό σέ επισκοπικό προτεσταντικό αιρετικό ναό, στό Μανχάταν της Νέας Υόρκης, που στηρίζει ανοιχτά την τοπική LGBT κοινότητα της περιοχής και  “ιερείς” του δέχονται ανοιχτά την ομοφυλοφιλία. 

Αιτία αυτή τη φορά ήταν τα ονομαστήρια του Πατριάρχου Βαρθολομαίου και παρουσίασε σαν απολύτως φυσιολογική επιλογή να τιμήσει τον μέντορά του σε αιρετικό “ναό”! 

Δεν αρκέστηκε σε αυτό όμως. Ενώ έξω από τον εν λόγω αιρετικό ναό κυμάτιζε η σημαία των LGBT, εκείνος  μίλησε για ενωτική αγάπη και συμπαράσταση στους αδελφούς του. 

Συμπαράσταση στους αιρετικούς αδερφούς του, υποστηρικτές των Pride που παρασέρνουν ψυχές στη διαπόμπευση, τον εξευτελισμό και την απώλεια;

Ένας από τους ψάλτες που θα συμμετείχαν στον εσπερινό, δεν γνωρίζουμε το όνομα του, έστειλε μήνυμα πώς δεν επιθυμεί να συμμετέχει σε αυτή την εκτροπή. 

Έστω και μια φωνή που στέκεται εμπόδιο στις ορέξεις Ελπιδοφόρου, τον ταράζει και τον εξοργίζει.

Απαιτεί τη σιωπή, την υποταγή όλων και την υπακοή όλων άνευ όρων στον Επίσκοπο. 

Στο περιθώριο των εξελίξεων που προωθεί για τον Νέο Καταστατικό Χάρτη της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, ο  Ελπιδοφόρος αποκαλεί αδελφούς όλους τους αιρετικούς, τους κυβερνητικούς, τους προοδευτικούς, προσεγγίζει με χειρουργική ακρίβεια κέντρα εξουσίας και κόμβους διακίνησης μασονικού χρήματος. 

Οι ιερείς σιωπούν. Οι μητροπολίτες φαίνεται πως αντιδρούν. Δεν αντιδρούν όμως για την Ορθοδοξία, αλλά για την εξουσία πού χάνουν, αν επικρατήσει η γραμμή Ελπιδοφόρου. 

Η στάση τους αυτή δεν είναι ευλογημένη. Για το λόγο αυτό μπορεί να επιτρέψει ο Θεός την επικράτηση Ελπιδοφόρου, για να συνέλθουν οι Μητροπολίτες, αν συνέλθουν. 

Ποιο το συμπέρασμα για όλο αυτό το ρεσιτάλ ασταμάτητου σκανδαλισμού  παρά το ότι οι πρωταγωνιστές του βαδίζουν στο δρόμο της απώλειας; 

Αίσχος και ντροπή για όλους αυτούς που ακολουθούν τους σημερινούς προδρόμους τού αντιχρίστου!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.