Επικαιρότητα

Nομοσχέδιο για τους λαθρομετανάστες την επόμενη εβδομάδα

εικόνα άρθρου: Nομοσχέδιο για τους λαθρομετανάστες την επόμενη εβδομάδα

Όποιος βουλευτής ψηφίσει αυτό το νομοσχέδιο είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τους λαθρομετανάστες, τους οποίους τους μετατρέπουν νομικά με βάση την νομοθεσία του ΟΗΕ για τους ΑΝΙΘΑΓΕΝΕΙΣ σε νόμιμα διαμένοντες στην Ελλάδα και δίνοντας τους πλήρη δικαιώματα.
Τους δίνουν ταξιδιωτικά έγραφα, άρα μπορούν να ταξιδέψουν ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΕΎΘΕΡΑ, ΝΌΜΙΜΗ ΕΡΓΑΣΊΑ , ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ .
Βάση της νομοθεσίας του ΟΗΕ δεν μπορείς να απελάσεις τους ΑΝΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, και είσαι υποχρεωμένος να τους ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ! Δηλαδή να τους δώσεις πλήρη πολιτικά δικαιώματα. Που σημαίνει ΨΗΦΙΖΟΥΝ εφόσον τους ονομάζουν πλέον ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!
Ο διεθνής νομικός ορισμός του ανιθαγενούς ατόμου αναφέρεται στο άρθρο 1 της σύμβασης του 1954 σχετικά με το καθεστώς των ανιθαγενών και ορίζει ανιθαγενές «ένα άτομο που δεν θεωρείται υπήκοος από κάποιο κράτος στο πλαίσιο της νομοθεσίας του». Αυτό σημαίνει ότι ανιθαγενές άτομο είναι εκείνο που δεν έχει την εθνικότητα κάποιας χώρας. Μερικοί άνθρωποι γεννιούνται χωρίς ιθαγένεια, ενώ άλλοι καθίστανται ανιθαγενείς κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Προϋποθέσεις για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας

Μετά από 3 χρόνια μόνιμης και νόμιμης διαμονής εάν είναι πρόσφυγας ή έχει χαρακτηριστεί από Ελληνική Αρχή ως ανιθαγενής.
Ετσι εξηγείται γιατί όλοι καταστρέφουν τά ταξιδιωτικά τους έγραφα μόλις φθάνουν στην Ελλάδα για να δηλώσουν ανιθαγενείς και να αιτηθούν ιθαγένεια στην πρώτη χώρα πού βρεθούν. Το σχέδιο του παράνομου εποικισμού είναι καλά στημένο και εφαρμόζεται σε συνέχεια της οικονομικής υποδούλωσης της Ελλάδας.

Όποιος βουλευτής ψηφίσει αυτό το νομοσχέδιο είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!!
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΒΗΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ !!!!!!!

Antonios Vasiliadis

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Σβήνει το ψευτορωμαίικο

του Αγαθόνικου Σκέψεις με αφορμή την μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί. Μήπως είμαστε η χειρότερη γενιά από καταβολής Ελληνικού Έθνους;

Η τεχνητή νοημοσύνη κατά τον “Άγιο Ναυπάκτου”

Άρθρο της Κωνσταντίνας Κοσμίδου Ο γνωστός για τις oικουμενιστικές του θέσεις Μητροπολίτης αναλύει το θέμα Με την παρουσίαση ενός σύγχρονου και “εντυπωσιακού” θέματος επέλεξε ο γνωστός για τις Οικουμενιστικές του θέσεις...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.