Επικαιρότητα

Έχουν γνώση οι “φύλακες” για το κακό που ετοιμάζεται, γι’ αυτό αντιδρούμε!

εικόνα άρθρου: Έχουν γνώση οι “φύλακες” για το κακό που ετοιμάζεται, γι’ αυτό αντιδρούμε!
Γράφει η Μαρία Κοσμίδου 
αρθρογραφεί για katanixi.gr

…“τα των φίλων άπιστα, τα της Εκκλησίας αποίμαντα, έρρει τα καλά, γυμνά τα κακά, ο πλούς εν νυκτί, πυρσός ουδαμού, Χριστός καθεύδει”*

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr 

Το Βατικανό, ανακήρυξε το νικητή του διαγωνισμού για το επετειακό λογότυπο της παπικής “εκκλησίας” για το έτος 2025. Η επιλογή του συγκεκριμένου λογότυπου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις διότι είναι προφανές ότι σχετίζεται με το ουράνιο τόξο – σύμβολο της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ.

Το λογότυπο επέλεξε προσωπικά ο Πάπας Φραγκίσκος, ανάμεσα από τρία κορυφαία σχέδια, μετά από παγκόσμιο διαγωνισμό στον οποίο έλαβαν μέρος σχεδιαστές από διάφορες χώρες του κόσμου. Νικητής ήταν ο Ιταλός ομοφυλόφιλος σχεδιαστής και μασέρ Τζάκομο Τραβισάνι. Το γεγονός ότι το σύμβολο αναφέρεται στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και όχι στον Χριστό, εξόργισε την παράταξη των συντηρητικών παπικών.

Το ιωβηλαίο έτος 2025 έχει ανακηρυχθεί Έτος Ελπίδας από το Βατικανό.

«Το Βατικανό παρουσιάζει το έμβλημα της ελπίδας του ως ένδειξη υπερηφάνειας. Ενώ η υπερηφάνεια προπορεύεται της πτώσης», δήλωσε η διάσημη Βρετανίδα ιστορικός τέχνης Caroline Kay.

Ο σχεδιαστής του λογότυπου, Τζάκομο Τραβιζάνι, δήλωσε ότι “σκέφτηκε την πρώτη φιγούρα του λογότυπου του να είναι ο Πάπας Φραγκίσκος, που αγκαλιάζει έναν κυρτό σταυρό που πηγαίνει κόντρα στον άνεμο και τα υπόλοιπα ακολουθούν”… ολόισια προς την Κόλαση θα προσθέταμε εμείς. Μεταξύ των υπολοίπων, είναι και οι φιλοπαπικοί ορθόδοξοι αρχιερείς και ηγούμενοι, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά τι ετοιμάζεται… Ας προσέξουν λοιπόν οι παραδοσιακοί ορθόδοξοι κληρικοί και μοναχοί αλλά κυρίως ας προσέξει ο λαός, που ακολουθεί φιλοπαπικούς μητροπολίτες και ηγουμένους. Διότι “ὁδηγοί εἰσι τυφλοὶ τυφλῶν· τυφλὸς δὲ τυφλὸν ἐὰν ὁδηγῇ, ἀμφότεροι εἰς βόθυνον πεσοῦνται.

Όσο για το λογότυπο που επέλεξε ο αιρεσιάρχης Πάπας, είναι προκλητικό και συνάμα δόλιο. Προσπαθούν να ξεγελάσουν τους gay και να σκανδαλίσουν τους παραδοσιακούς αντι-οικουμενιστές παπικούς.

Να τονίσουμε ότι η χρονιά 2025 είναι ένα Οικουμενιστικό ορόσημο. Θα επιχειρηθεί με κάθε επισημότητα ο κοινός εορτασμός του Πάσχα (σαν σταθερή εορτή) άραγε;

Θα επιχειρηθεί η ταύτιση της Β’ Βατικάνειας συνόδου με την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου και τις αποφάσεις του ΠΣΕ οπότε ένα gay friendly λογότυπο απλά επιβεβαιώνει την μανία με την οποία θα επιχειρηθεί να επιβληθεί ο Οικουμενισμός σαν επίσημη διδασκαλία στην Ορθοδοξία;

*Άγιος Γρηγόριος Θεολόγος, Ἐπιστολὴ 80, Εὐδοξίῳ ρήτορι, PG 37, 153

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά
Η αντιορθόδοξη ανθρωπολογία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας
π. Θεόδωρος Ζήσης: «Ο Μητρ. Νέας Ιωνίας, θα έπρεπε να οδηγηθεί σε συνοδικό δικαστήριο…
Η πρώτη «ευλογία» παπικών σε ομοφυλόφιλο ζευγάρι

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.