Επικαιρότητα

Εθνική προδοσία ή προδοτική βλακεία

εικόνα άρθρου: Εθνική προδοσία ή προδοτική βλακεία
Γράφει η Μαρία Κοσμίδου 
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Την ώρα που η Τουρκία δηλώνει δημόσια την πρόθεσή της να επιτεθεί στα νησιά μας, εμείς στρουθοκαμηλίζουμε

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr 

Η πολιτική μας ηγεσία βρίσκεται εκτεθειμένη κι αυτό το καλοκαίρι δυστυχώς όχι λόγω καύσωνα. Εν μέσω τουρκικών προκλήσεων, η μία λάθος κίνηση διαδέχεται την άλλη. Έχουμε χρόνια να δούμε κάποια απόφαση της κυβέρνησης που να μας κάνει εθνικά υπερήφανους. Το αντίθετο μάλλον συμβαίνει…

Μέσα σε αυτό το κλίμα, η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, έκρινε νόμιμη την κατασκευή του κέντρου υποδοχής και ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στο Καρά Τεπέ Λέσβου, μετά την καταστροφή του ΚΥΤ Μόριας το 2019.

Συγκεκριμένα, με την 1399/2022 απόφαση της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας, απορρίφθηκε η αίτηση ακυρώσεως του δήμου Μυτιλήνης κατά της κοινής υπουργικής απόφασης με την οποία χορηγήθηκε άδεια χωροθέτησης και κατασκευής για την εγκατάσταση νέας δομής προσωρινής υποδοχής και φιλοξενίας πολιτών τρίτων χωρών και ανιθαγενών στην περιοχή Καρά Τεπέ. Για ιδιαιτέρως σοβαρούς λόγους δημοσίου συμφέροντος, όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση.

Η κοινή λογική επιβάλλει αυτές τις κρίσιμες στιγμές, ότι δεν υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι από την εθνική μας ασφάλεια. Ωστόσο, την ώρα που η Τουρκία δηλώνει δημόσια την πρόθεσή της να επιτεθεί να νησιά μας, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων ανέχεται στις πιό κρίσιμες εθνικά περιοχές να υπάρχουν μουσουλμανικές πόλεις με πληθυσμό ανάλογο των ντόπιων κατοίκων. 

Η ώρα η δύσκολη φτάνει και τότε αυτοί που βάλαν την πατρίδα με την πλάτη στον τοίχο, που την καταδίκασαν να μην μπορεί να πολεμήσει από θέση ισχύος, κυβερνήσεις, βουλευτές, ανώτατοι δικαστικοί και στρατηγοί, μέ ή χωρίς νομικές δικαιολογίες και προφάσεις,  με ενέργειες και παραλήψεις, θα καταλάβουν τί έκαναν ο καθένας για τα τριάκοντά του αργύρια. Αλλά τότε θα είναι αργά.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
– ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ (ΤΟΥΡΚΙΑ), ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ (ΕΛΛΑΔΑ)
Γιατί αναπολεί ο Πατριάρχης τον σφαγέα των Ελλήνων Κεμάλ Ατατούρκ;
Τζαμί στο Μεγάλο Δέρειο – Οι Αλεβίτες της Θράκης και οι στρουθοκάμηλοι των Αθηνών

Σχετικά άρθρα

Έως πότε εκούσιοι δεσμώτες μέσα στον κατάμαυρο, δαιμονικό κουρνιαχτό;

του Νεκτάριου Δαπέργολα Διδάκτορος Βυζαντινής Ιστορίας. "Σημεῖο βρασμοῦ δέν ἔχει ἀπομείνει ἄραγε κανένα, πού νά μᾶς κάνει να σηκωθοῦμε καί νά ἀποφασίσουμε νά πετάξουμε ἀπό πάνω μας τόν ὑλικό καί πνευματικό ζυγό;"

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.