Κωνσταντίνα Κοσμίδου

Καιρός για ευλογημένη αντίδραση!

εικόνα άρθρου: Καιρός για ευλογημένη αντίδραση!
Άρθρο της Κωνσταντίνα Κοσμίδου
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Το μεγάλο πρόβλημα της ανθρωπότητας δεν είναι το οικολογικό, αλλά το πνευματικό…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

«Η έλλειψη σεβασμού στο περιβάλλον είναι έλλειψη σεβασμού προς τον Δημιουργό» τόνισε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, κατά την τελετή των εγκαινίων της σχολής περιβαλλοντικής εκπαίδευσης της Μητρόπολης Ιωαννίνων, η οποία θα φέρει και το όνομά του.

Ο πράσινος Οικουμενικός Πατριάρχης, όπως έχει μεγαλοπρεπώς τιτλοφορηθεί, θέσπισε ανενόχλητος, το έτος 2020 την 1η Σεπτεμβρίου ημέρα προσευχής υπέρ του περιβάλλοντος και δήλωσε σε πατριαρχική εγκύκλιο τα εξής για το έργο του Πατριαρχείου: «….θα συνεχίση τας οικολογικάς του πρωτοβουλίας, την οργάνωσιν οικολογικών συνεδρίων, την κινητοποίησιν των πιστών και πρωτίστως της νεολαίας, την ανάδειξιν της προστασίας του περιβάλλοντος εις βασικόν θέμα του διαθρησκειακού διαλόγου και των κοινών πρωτοβουλιών των θρησκειών, τας επαφάς με πολιτικούς ηγέτας και θεσμούς, την συνεργασίαν με περιβαλλοντικάς οργανώσεις και οικολογικά κινήματα. Είναι προφανές ότι η σύμπραξις διά την προστασίαν του περιβάλλοντος δημιουργεί διαύλους επικοινωνίας και δυνατότητας διά νέας κοινάς δράσεις».

Η Κατάνυξη σε παλαιότερη δημοσίευσή της είχε αναδείξει τη σχέση της Λέσχης Bilderberg με την “αθώα” για τον κόσμο οικολογία και τον περιβαλλοντισμό.

Υπενθυμίζουμε τις αποκαλύψεις της ερευνήτριας της Λέσχης Cristina Martín Jiménez για τη μία και μοναδική “θρησκεία” που θέλει να επιβάλει η αυτοκρατορία της Bilderberg και οι παγκόσμιες ελίτ.

«…οι αφέντες του κόσμου επινόησαν μια άλλη στρατηγική που προέρχεται από αυτόν τον συλλογισμό: Αν δεν μπορούμε να καταστρέψουμε την πίστη των ανθρώπων, δημιουργούμε και πιστεύουμε τη δική μας θρησκεία, μια θρησκεία σχεδιασμένη και ελεγχόμενη από εμάς.

Οι κυρίαρχοι της εξουσίας το ξεκίνησαν από τον ΟΗΕ, υποστηρίζει η Χιμένεθ, και το βάπτισαν με το όνομα του χάρτη της γης, στον οποίο η οικολογία οδηγεί σε μια νέα παγκόσμια πνευματικότητα που σχεδιάστηκε στα “εργαστήρια” των masters του κόσμου». 

Άραγε, γιατί κάποιος να έχει ακόμη αμφιβολίες;

Ευδιάκριτα και απροκάλυπτα παρουσιάζουν τα αντίχριστα σχέδιά τους και ακόμα θεωρείται ασέβεια και αμαρτία να ελεγχθεί ο αιρεσιάρχης Πατριάρχης για τα θέματα της πίστεως;

Πότε άλλοτε στην εκκλησιαστική ιστορία οι ποιμένες της Διοικούσας Εκκλησίας έθεσαν σε προτεραιότητα αντίστοιχες πεποιθήσεις;

Πόσες συμπροσευχές θα έρθουν με θέμα την οικολογία και την προστασία του περιβάλλοντος που φυσικά είναι κοινό για όλους ανεξαρτήτως πίστεως;

Ψάχνουμε διακαώς να βρούμε τι μας ενώνει με τις αιρέσεις αδιαφορώντας για το βασικό που μας χωρίζει… την Αλήθεια για τη Σωτηρία της ψυχής που μόνο στην Ορθοδοξία υπάρχει! 

Το μεγάλο σύγχρονο πρόβλημα της ανθρωπότητας, λοιπόν, δεν είναι το οικολογικό, αλλά το πνευματικό. Για την καταστροφή του περιβάλλοντος ευθύνεται προπάντων η σχέση που έχουμε με τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό. Η αμαρτία μας διακατέχει και η μετάνοια δυστυχώς αποτελεί άγνωστη λέξη για την σημερινή εξελιγμένη ανθρωπότητα!

Η ευθύνη του Πατριάρχη Βαρθολομαίου να κατευθύνει το ποίμνιο στην άβυσσο του Οικουμενισμού, θα έχει ως αποτέλεσμα την προετοιμασία των ψυχών των ανθρώπων για την έλευση του αντιχρίστου. Αυτό θα αποτελέσει τη μέγιστη καταστροφή του περιβάλλοντος αλλά κυρίως την καταδίκη της κολάσεως για αναρίθμητες ψυχές.

Ὅ μή γένοιτο! 

Καιρός για ευλογημένη αντίδραση! 

Καιρός για Ομολογία Πίστεως!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Εγκύκλιοι Οικολογίας με πλασάρισμα νεοειδωλολατρείας
Η Οικολογία είναι ο δούρειος ίππος του Οικουμενισμού 
Αυτή είναι η νέα “πράσινη” θρησκεία γένους θηλυκού που προωθούν οι παγκόσμιοι

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.