Άρθρο της Σοφίας Μακεδονοπούλου
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Αν την θέλει ο Πάπας μήπως δεν την θέλει ο Θεός;

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Την Κυριακή των Βαΐων, στην πρώτη “λειτουργία”, μετά από δύο χρόνια πανδημίας που ο Πάπας συνάντησε και πάλι τους “πιστούς” στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, επέλεξε ο Πάπας Φραγκίσκος, για να εξαγγείλει ένα μήνυμα ειρήνης και κατάπαυσης του πυρός στην Ουκρανία, ενόψει του Πάσχα.

Στο τέλος της “λειτουργίας” είπε: «Κατεβάστε τα όπλα…. Ας ξεκινήσει μια ανακωχή για το Πάσχα. Όχι όμως για να επανεξοπλιστούμε και να ξαναρχίσουμε τη μάχη, αλλά για να επιτευχθεί ειρήνη μέσω πραγματικών διαπραγματεύσεων».

Είπε κι άλλα “χριστιανικά”: «Όταν κάποιος προσφεύγει στην βία, δεν γνωρίζει τίποτα πλέον για τον Θεό -ο οποίος είναι Πατέρας- και ούτε και τους συνανθρώπους μας, που είναι αδέλφια. Ξεχνά για ποιο λόγο βρίσκεται στον κόσμο και διαπράττει ασύλληπτες αγριότητες. Το διαπιστώνουμε σήμερα, στην παραφροσύνη του πολέμου, στον οποίο ο Χριστός σταυρώνεται για μια ακόμη φορά… Ο Χριστός καθηλώνεται για μια ακόμη φορά στον σταυρό, όταν οι μητέρες θρηνούν τον άδικο χαμό των συζύγων και των παιδιών τους. Σταυρώνεται, όταν οι πρόσφυγες προσπαθούν να τρέξουν, για να σωθούν από τις βόμβες, με τα παιδιά στην αγκαλιά τους. Σταυρώνεται, όταν οι ηλικιωμένοι εγκαταλείπονται μόνοι και πεθαίνουν, οι νέοι χάνουν το μέλλον τους, οι στρατιώτες στέλνονται να σκοτώσουν τα αδέλφια τους».

Όταν ο πατέρας του ψεύδους μιλάει για ειρήνη, εμείς ξέρουμε τί πρέπει να κάνουμε. Βουλώνουμε τα αυτιά μας με αγιοκέρι. Γιατί τι άλλο να κάνει κανείς μπροστά στην υποκρισία του διαβόλου;
Το ποινικό μητρώο του παπισμού, όπως μας το ανέλυσε έγκυρα και έγκαιρα ο γραμματέας του Συλλόγου μας “Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής”, Σερκελίδης Δήμος, φανερώνει περίτρανα το ψεύδος του Πάπα και μας οχυρώνει γνωστικά και πνευματικά. Μας κάνει μάλιστα να αναρωτιόμαστε μήπως αυτή την κίβδηλη και επαίσχυντη ειρήνη που επιθυμεί ο Πάπας, όλες οι δυτικές δυνάμεις και όλες οι οικουμενιστικές συνιστώσες, μήπως αυτή την ειρήνη δεν την θέλει ο Θεός;

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Το Φανάρι εκκολάπτει νέο σχίσμα στην Ουκρανία
– Αυτό έχει να πει ο κ. Βαρθολομαίος εν όψει της τεταμένης κατάστασης στην Ουκρανία;
– Το εργαστήριο του Οικουμενισμού στην Ουκρανία καλά κρατεί