Μον. Σεραφείμ Ζήσης

Μασονικά λυτά και ανάλεκτα (Βίντεο 2023)

εικόνα άρθρου: Μασονικά λυτά και ανάλεκτα (Βίντεο 2023)
Ομιλία του μοναχού π. Σεραφείμ Ζήση

Ο πιο καταρτισμένος Ορθόδοξος θεολόγος σε θέματα μασονίας, οσιολογιώτατος μοναχός Σεραφείμ Ζήσης, μας χάρισε άλλη μία αποκαλυπτική ομιλία…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Παρουσιάζονται με περισσότερες από 50 διαφάνειες πληροφορίες, ντοκουμέντα και αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση και τα πιστεύω των μασόνων.

Είτε είστε γνώστες του θέματος, είτε όχι αξίζει να θυσιάσετε λίγο από τον χρόνο σας για να ακούσετε και να δείτε πράγματα που δεν ακούγονται πια.

Δεν ακούγονται ιδιαιτέρως από Ορθόδοξα χείλη, όπου για θέματα που αφορούν στη μασονία, είναι εντυπωσιακή η σιωπή Πατριαρχών, Αρχιερέων, Ιερέων, Μοναχών – Μοναζουσών και ακαδημαϊκών.

Δι ευχών του μακαριστού ομολογητή γέροντά μας π. Νικολάου Μανώλη, ο Ορθόδοξος Χριστιανικός Σύλλογος Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής έχει την τιμή να φιλοξενεί ομιλίες που τολμούν να αποκαλύπτουν την αλήθεια προς δόξαν Θεού.

Ζωντανή εκδήλωση π. Σεραφείμ Ζήση με Θέμα: Μασονικά λυτά και ανάλεκτα

Στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023, ο οσιολογιώτατος μοναχός π. Σεραφείμ Ζήσης μίλησε με θέμα: ”Μασονικά λυτά και ανάλεκτα”.

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Ορθοδοξία» του «Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής», στη Μοναστηρίου 183, 2ος όροφος – Τηλέφωνο επικοινωνίας του συλλόγου: 2310 515786.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Σχετικά άρθρα

Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Μέρος Γ΄)

Ομιλία του μοναχού π. Σεραφείμ Ζήση. Στην αποκαλυπτική αυτή ομιλία παρουσιάζονται ιατρικά και θεολογικά θέματα που αφορούν στην ομοιοπαθητική, η οποία εμφανίζεται ως επιστήμη και δη ως ιατρική, ενώ αποτελεί μία παραλλαγή της μαγείας…

Τετάρτη 7/6/2023: Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Μέρος Γ΄)

Ανακοίνωση ομιλίας μοναχού π.Σεραφείμ Ζήση Διαφημιστικό βίντεο ομιλίας μοναχού π. Σεραφείμ Ζήση με θέμα: Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Μέρος Γ΄) Περισσότερα για την Ομιλία αυτή μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ζωντανή ομιλία π. Σεραφείμ Ζήση με θέμα: Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Μέρος Γ΄)

Ανακοίνωση ομιλίας μοναχού π.Σεραφείμ Ζήση. Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, στις 7:00 μμ. στην αίθουσα «Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Μανώλης» του «Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής»

Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Μέρος Β΄)

Ομιλία του μοναχού π. Σεραφείμ Ζήση. Γίνεται η μαγεία και ο αποκρυφισμός να καθιερωθούν ως επιστήμη; Γιατί οι ομοιοπαθητικοί δεν κρύβουν τη μασονική καταγωγή τους; Πως δοξάζουν την εωσφορική ανταρσία οι μασώνοι στα συγγράμματά τους;

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.