Επικαιρότητα

ΝΤΠ και η αποδόμηση της Εθνικής μας συνείδησης (βίντεο 2023)

εικόνα άρθρου: ΝΤΠ και η αποδόμηση της Εθνικής μας συνείδησης (βίντεο 2023)
Ομιλία κ. Κοσμίδη & κ. Σερκελίδη

Ομιλία με αφορμή την επέτειο των 202 χρόνων από την Εθνική παλιγγενεσία και την λαμπρή εορτή του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας


Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που ξεκίνησε από τους ορισμούς και προχώρησε στην αναζήτηση απαντήσεων σε κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με την απροκάλυπτη πλέον επιχείριση αποδόμησης της εθνικής μας συνείδησης από την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Οι ομιλητές, αμφότεροι μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής και της συντακτικής ομάδας της Κατάνυξης, παρακολουθούν “εκ του σύνεγγυς” την εκκλησιαστική επικαιρότητα και επιχειρούν μια Ορθόδοξη ανάγνωση των σοβαρότατων εξελίξεων στην πατρίδα μας και στον κόσμο.

Η Κατάνυξη ως φάρος της Αγιοπατερικής – Ιεροκανονικής – Ευλογημένης Αποτείχισης στην Ορθοδοξία εναντίον της παναιρέσεως του Οικουμενισμού, με νηφαλιότητα και ψυχραιμία, πάντοτε αταλάντευτα και ανυποχώρητα, αποκαλύπτει τους εχθρούς της πίστεως και της πατρίδος, εντός και εκτός συνόρων, εντός και εκτός της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Κοσμίδης Ελευθέριος – Σερκελίδης Δήμος, Η ΝΤΠ και η αποδόμηση της εθνικής μας συνείδησης.

Στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» Την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 ο κ. Ελευθέριος Κοσμίδης, Φυσικός – Σύμβουλος σπουδών & επαγγελματικού προσανατολισμού – μέλος του ΔΣ του Συλλόγου μας, & ο κ.Δήμος Σερκελίδης Νομικός – γραμματέας του Συλλόγου μας, μίλησαν με θέμα: Η Νέα Τάξη Πραγμάτων και η αποδόμηση της εθνικής μας συνείδησης.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Σχετικά άρθρα

ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ

Άρθρο του πρωτοπρεσβυτέρου Θεοδώρου Ζήση, Ὁμότιμος Καθηγητής Θεολογικῆς Σχολῆς Α.Π.Θ. "Σήμερα οἱ ἰσχυροί διάδοχοί του στούς ἐπισκοπικούς θρόνους συμπορεύονται μέ τούς παραμορφωτές τῶν ἠθῶν καί τῆς διδασκαλίας τοῦ Εὐαγγελίου καί τῶν Πατέρων τῆς Ἐκκλησίας"

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.