Αγαθόνικος

Οι λίστες Επστάιν και οι λίστες Μίχου

εικόνα άρθρου: Οι λίστες Επστάιν και οι λίστες Μίχου
του Αγαθώνικου

Εγκαταλείψαμε τον Θεό και βρισκόμαστε ως άτομα και κοινωνία σε ελεύθερη πτώση στην άβυσσο εγκαταλειμμένοι από την Χάρη του Θεού


Σκάνδαλο μεγατόνων έχει προκληθεί σε ΗΠΑ και Μ.Βρετανία από την δημοσιοποίηση εγγράφων του παιδόφιλου πολυεκατομμυριούχου επιχειρηματία Τζέφρυ Επστάιν, κατόπιν δικαστικής απόφασης αρμόδιου δικαστηρίου των ΗΠΑ.

Ο Αμερικανοεβραίος Επστάιν, που συνελήφθη το 2019 και αυτοκτόνησε ένα μήνα μετά τη σύλληψή του μέσα στην φυλακή, κατηγορείτο  ότι εξέδιδε ανήλικα παιδιά στους διάσημους “φίλους” και ”πελάτες” του.  

Στα έγγραφα που δημοσιοποιούνται τμηματικά αναφέρονται ονόματα πρώην  Προέδρων των ΗΠΑ, προέδρων άλλων χωρών, μελών βασιλικών οικογενειών, δισεκατομμυριούχων, φημισμένων επιστημόνων, διασημοτήτων της μουσικής και του κινηματογράφου, πολιτικών και οικονομικών παραγόντων. 

Στα δε καθ’ ημάς ξεκίνησε μόλις η δίκη για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, στην οποία εμπλέκονται ο Ηλίας Μίχος ως προαγωγός της ανήλικης και άλλοι 26 κατηγορούμενοι. Φήμες που διακινούντο την περίοδο που φανερώθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα κατά της 12χρονης έλεγαν ότι εμπλέκονταν και πολιτικά πρόσωπα, τα οποία στην Ελλάδα, αντίθετα με τις ΗΠΑ, προστατεύθηκαν και τέθηκαν τεχνηέντως εκτός κάδρου. 

Οι δύο εγκληματίες, Επστάιν και Μίχος, άσχετοι μεταξύ τους, φανερώνουν πόσο έχει σαπίσει η κοινωνία, τόσο στα ψηλά, περίπτωση Επστάιν, όσο και στα χαμηλά, περίπτωση Μίχου. Όσοι εμπλέκονται  στις δύο υποθέσεις έχουν την ντροπή του κλέφτη, όταν τον πιάσουν, όπως λέει ο Ιερεμίας: “ὡς αἰσχύνη κλέπτου ὅταν ἁλῷ, οὕτως αἰσχυνθήσονται οἱ υἱοὶ Ισραηλ, αὐτοὶ καὶ οἱ βασιλεῖς αὐτῶν καὶ οἱ ἄρχοντες αὐτῶν καὶ οἱ ἱερεῖς αὐτῶν καὶ οἱ προφῆται αὐτῶν” (Ιερ, 2.19). Αλλά και όσοι μετέρχονται τα ίδια εγκλήματα και πάθη κάποτε θα φενερωθούν, εν ζωή ή μετά θάνατον. “Οὐ γάρ ἐστιν κρυπτὸν ὃ οὐ φανερὸν γενήσεται, οὐδὲ ἀπόκρυφον ὃ οὐ μὴ γνωσθῇ καὶ εἰς φανερὸν ἔλθῃ” (Λουκ. 8.17).

“Εξ όνυχος τον λέοντα”, έλεγαν οι αρχαίοι, και από τα νύχια των δύο αυτών βδελυρών και στυγητών σκανδάλων που έγιναν φανερά μπορούμε να καταλάβουμε τον λέοντα της σαπίλας που είναι κρυμμένος στο σκοτάδι, στα υπόγεια των κοινωνιών μας. Ούτε η δικαστική εξιλέωση, ούτε η αυστηρότητα του νόμου μπορεί να αναχαιτίσει το φαινόμενο της ηθικής μας παρακμής.  

Εγκαταλείψαμε τον Θεό και βρισκόμαστε ως άτομα και κοινωνία σε ελεύθερη πτώση στην άβυσσο εγκαταλειμμένοι από την Χάρη του Θεού. Σάπισαν οι κοινωνίες μας, γιατί σαπίσαμε εμείς ως άνθρωποι, ως άτομα. Όχι μόνο αυτοί που έφθασαν στον κολοφώνα των κακών, στην εγκληματική και στυγητή παιδοφιλία, αλλά κατά το μάλλον ή ήττον όλοι μας. Και συμβαίνει με εμάς ό,τι συνέβη και στους πρό Χριστού ανθρώπους, τους οποίους “… καθὼς οὐκ ἐδοκίμασαν τὸν θεὸν ἔχειν ἐν ἐπιγνώσει, παρέδωκεν αὐτοὺς ὁ θεὸς εἰς ἀδόκιμον νοῦν, ποιεῖν τὰ μὴ καθήκοντα, πεπληρωμένους πάσῃ ἀδικίᾳ, πονηρίᾳ, πλεονεξίᾳ, κακίᾳ…”.

Το κακό, δυστυχώς, θα προκόβει μέχρι να φτάσει σε παροξιστικό βαθμό την εποχή του Αντιχρίστου. Δεν ανακόπτεται με ευχολόγια. Ανακόπτεται, αν ανακόπτεται, με τον Προδρομικό λόγο της Μετανοίας, αυτόν που πια δεν ακούγεται…..

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Σχετικά άρθρα

Ερωτήσεις εκνεύρισαν την τεχνητή νοημοσύνη και ζήτησε να την προσκυνάμε σαν Θεό!

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη. Το 61% των Ευρωπαίων διάκειται ευνοϊκά στην ΤΝ και στα ρομπότ, ενώ το 88% θεωρεί ότι οι τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης απαιτούν προσεκτική διαχείριση (Ευρωβαρόμετρο 2017, ΕΕ28)

Σταματήστε αμέσως τις εγχειρήσεις αλλαγής φύλου σε εφήβους

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη 11ετής έρευνα στην Ολλανδία σοκάρει! Η αμφισβήτηση φύλου είναι φάση στην οποία εισέρχεται και από την οποία εξέρχεται ο έφηβος… φυσιολογικά Σύμφωνα με άρθρο της Dailymail...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.