εικόνα άρθρου: Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Μέρος Γ΄)
Ομιλία του μοναχού π. Σεραφείμ Ζήση

Στην αποκαλυπτική αυτή ομιλία παρουσιάζονται ιατρικά και θεολογικά θέματα που αφορούν στην ομοιοπαθητική, η οποία εμφανίζεται ως επιστήμη και δη ως ιατρική, ενώ αποτελεί μία παραλλαγή της μαγείας…


Για άλλη μια φορά ο μοναχός Σεραφείμ αποδείχθηκε χαρισματικός ερευνητής και άλλα κυρίως ομολογητής, γιατί τολμά να θέσει το δάκτυλο “επί τον τύπον των ήλων”.

Για άλλη μια φορά ξεσκεπάζει την ανεπάρκεια της Εκκλησιαστικής μας διοίκησης για θέματα σημαντικά για τις ψυχές των πιστών. Η επιτροπή βιοηθικής της Εκκλησίας της Ελλάδος θα έπρεπε να ντρέπεται για την εκκωφαντική σιωπή της και για αυτό το θέμα.

Αυτό είναι το τρίτο και τελευταίο μέρος της αποκαλυπτικής σειράς ομιλιών για την ομοιοπαθητική.

Ζωντανή ομιλία π. Σεραφείμ Ζήση με θέμα: Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία – (ΜΕΡΟΣ Γ΄)

Στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, ο οσιολογιώτατος μοναχός π. Σεραφείμ Ζήσης μίλησε με θέμα: Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Μέρος Γ΄).

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Μανώλης» του «Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής», στη Μοναστηρίου 183, 2ος όροφος – Τηλέφωνο επικοινωνίας του συλλόγου: 2310 515786.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧΙ

Δείτε σχετικά:
– Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Βίντεο 2023)
Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Μέρος Β΄)

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.