Μον. Σεραφείμ Ζήσης

Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Βίντεο 2023)

εικόνα άρθρου: Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Βίντεο 2023)
Ομιλία του μοναχού π. Σεραφείμ Ζήση

Στην αποκαλυπτική αυτή ομιλία παρουσιάζονται ντοκουμέντα που αποδεικνύουν τη σχέση της ομοιοπαθητικής ιατρικής με τη μαγεία και τη Μασονία…


Για άλλη μια φορά ο μοναχός Σεραφείμ αποδείχθηκε χαρισματικός ερευνητής και άλλα κυρίως ομολογητής, γιατί τολμά να θέσει το δάκτυλο “επί τον τύπον των ήλων”.

Για άλλη μια φορά ξεσκεπάζει την ανεπάρκεια της Εκκλησιαστικής μας διοίκησης για θέματα σημαντικά για τις ψυχές των πιστών. Η επιτροπή βιοηθικής της Εκκλησίας της Ελλάδος θα έπρεπε να ντρέπεται για την εκκωφαντική σιωπή της και για αυτό το θέμα.

Παρακολουθήσετε την ομιλία αυτή και κρατήστε σημειώσεις. Οι αποκαλύψεις είναι καταιγιστικές.

Ζωντανή ομιλία π. Σεραφείμ Ζήση με θέμα: Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία

Στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, ο οσιολογιώτατος μοναχός π. Σεραφείμ Ζήσης μίλησε με θέμα: Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία.

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Ορθοδοξία» του «Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής», στη Μοναστηρίου 183, 2ος όροφος – Τηλέφωνο επικοινωνίας του συλλόγου: 2310 515786.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧΙ

Σχετικά άρθρα

Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Μέρος Β΄)

Ομιλία του μοναχού π. Σεραφείμ Ζήση. Γίνεται η μαγεία και ο αποκρυφισμός να καθιερωθούν ως επιστήμη; Γιατί οι ομοιοπαθητικοί δεν κρύβουν τη μασονική καταγωγή τους; Πως δοξάζουν την εωσφορική ανταρσία οι μασώνοι στα συγγράμματά τους;

Ζωντανή ομιλία π. Σεραφείμ Ζήση με θέμα: Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Μέρος Β΄)

Ανακοίνωση ομιλίας μοναχού π.Σεραφείμ Ζήση. Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, στις 7:00μμ στην αίθουσα «Ορθοδοξία» του «Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής»

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.