Μον. Σεραφείμ Ζήσης

Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Βίντεο 2023)

εικόνα άρθρου: Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία (Βίντεο 2023)
Ομιλία του μοναχού π. Σεραφείμ Ζήση

Στην αποκαλυπτική αυτή ομιλία παρουσιάζονται ντοκουμέντα που αποδεικνύουν τη σχέση της ομοιοπαθητικής ιατρικής με τη μαγεία και τη Μασονία…


Για άλλη μια φορά ο μοναχός Σεραφείμ αποδείχθηκε χαρισματικός ερευνητής και άλλα κυρίως ομολογητής, γιατί τολμά να θέσει το δάκτυλο “επί τον τύπον των ήλων”.

Για άλλη μια φορά ξεσκεπάζει την ανεπάρκεια της Εκκλησιαστικής μας διοίκησης για θέματα σημαντικά για τις ψυχές των πιστών. Η επιτροπή βιοηθικής της Εκκλησίας της Ελλάδος θα έπρεπε να ντρέπεται για την εκκωφαντική σιωπή της και για αυτό το θέμα.

Παρακολουθήσετε την ομιλία αυτή και κρατήστε σημειώσεις. Οι αποκαλύψεις είναι καταιγιστικές.

Ζωντανή ομιλία π. Σεραφείμ Ζήση με θέμα: Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία

Στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, ο οσιολογιώτατος μοναχός π. Σεραφείμ Ζήσης μίλησε με θέμα: Ομοιοπαθητική ιατρική, η μαγεία και η Μασονία.

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Ορθοδοξία» του «Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής», στη Μοναστηρίου 183, 2ος όροφος – Τηλέφωνο επικοινωνίας του συλλόγου: 2310 515786.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Σχετικά άρθρα

Ένας άγιος Iερομόναχος εναντίον δύο Πατριαρχών [Βίντεο 2021]

Ομιλία του μοναχού π. Σεραφείμ Ζήση. “Οι δύο Πατριάρχες, όταν ο Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς ξεκίνησε τον υπέρ της Ορθοδοξίας αγώνα του, ήταν θεσμικά ανεπίληπτοι, δεν ήταν καταδικασμένοι ως αιρετικοί από Σύνοδο”

Το θαύμα του Αγίου Φωτός. Αναίρεση της εναντίον του πολεμικής [ΒΙΝΤΕΟ 2019]

Ομιλία του μοναχού π. Σεραφείμ Ζήση. Πολλή φασαρία τό τελευταῖο διάστημα γίνεται, γιά τό θαῦμα τοῦ Ἁγίου Φωτός τοῦ Παναγίου Τάφου. Ὁ ὁσιολογιώτατος μοναχός π. Σεραφείμ Ζήσης, ὡς πρώην ἁγιοταφίτης μοναχός, καταθέτει τήν ἁγιοπατερική θέση, παράδοση καί ἐμπειρία τῆς Ἐκκλησίας!

O Συνεορτασμός του Πάσχα

του Χαράλαμπου Βουρουτζίδη. Τό κέντρο τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας ἐφθάρη! Ἄρχοντες παράνομοι κατά τῆς Ὀρθοδοξίας πονηρά βουλεύονται. Βάπτεται κάλαμος ἀποφάσεως παρά κριτῶν ἀδίκων

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.