Επικαιρότητα

Οσιακή και τεχνολογική κοίμηση

εικόνα άρθρου: Οσιακή και τεχνολογική κοίμηση
του Αχιλλέα Ε.Π.

Βρετανίδα ηλικιωμένη κατάφερε μέσω της τεχνολογίας και συγκεκριμένα της τεχνητής νοημοσύνης να μιλήσει με συγγενείς της μετά από την κοίμησή της…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Βρετανίδα ηλικιωμένη κατάφερε μέσω της τεχνολογίας και συγκεκριμένα της τεχνητής νοημοσύνης να μιλήσει με συγγενείς της μετά από την κοίμησή της.

Ειδικότερα η 89 ετών γυναίκα έγινε χρήστης αυτής τεχνολογίας και μετά την καύση της παρουσιάστηκε σε ολόγραμμα, μίλησε σύντομα για τον βίο της και απάντησε σε ερωτήσεις συγγενών της. Έξι μήνες πριν την κοίμησή της η Σμιθ είχε ξοδέψει πολύ χρόνο βιντεοσκοπώντας τον εαυτό της να δίνει απαντήσεις σε διάφορες ερωτήσεις. 

Ο γιος της, Στέφεν Σμιθ, ο οποίος δημιούργησε αυτή την τεχνολογία, αναφέρει ότι το ολόγραμμα της μητέρας του έδωσε νέες απαντήσεις με περισσότερη ειλικρίνεια. 

Είναι ευνόητο ότι το όλο γεγονός απέχει χιλιάδες χιλιόμετρα από την Ορθοδοξία. Αποτελεί δε και στοιχείο της σύγχρονης κοινωνίας που ζούμε, στην οποία οι άνθρωποι δίχως ελπίδα Παραδείσου εφευρίσκουν τρόπους για να «ζωντανέψουν» τους δικούς τους ανθρώπους. 

Ακόμα και αν θέλει κάποιος μετά την κοίμησή του να μιλήσει, υπάρχει τρόπος και μας τον έδειξε ο μακαριστός π. Νικόλαος Μανώλης. Αντί λοιπόν να δαπανούμε εκατομμύρια σε τεχνολογικές εφαρμογές που απέχουν από την Ορθοδοξία, ας πιάσουμε το κομποσχοίνι και ας αφεθούμε στα χεράκια της Μανούλας μας και στον γλυκύτατο Ιησού.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Και η Εκκλησία στο Metaverse
ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Π. ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΑΝΩΛΗ

Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη κατά τον “Άγιο Ναυπάκτου”

Άρθρο της Κωνσταντίνας Κοσμίδου Ο γνωστός για τις oικουμενιστικές του θέσεις Μητροπολίτης αναλύει το θέμα Με την παρουσίαση ενός σύγχρονου και “εντυπωσιακού” θέματος επέλεξε ο γνωστός για τις Οικουμενιστικές του θέσεις...

Οι λίστες Επστάιν και οι λίστες Μίχου

του Αγαθώνικου Εγκαταλείψαμε τον Θεό και βρισκόμαστε ως άτομα και κοινωνία σε ελεύθερη πτώση στην άβυσσο εγκαταλειμμένοι από την Χάρη του Θεού Σκάνδαλο μεγατόνων έχει προκληθεί σε ΗΠΑ και Μ.Βρετανία...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.