Ελευθέριος Κοσμίδης

Όσιος Ιουστίνος Πόποβιτς η προσφορά και οι διάδοχοι του (Βίντεο 2022)

εικόνα άρθρου: Όσιος Ιουστίνος Πόποβιτς η προσφορά και οι διάδοχοι του (Βίντεο 2022)
Ομιλία του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη

Το Συναξάρι και το έργο του Σέρβου Αγίου Ιουστίνου Πόποβιτς, ιδιαιτέρως στις μέρες μας θα πρέπει να αποτελέσει μια ευλογημένη καθημερινή ενασχόληση (01/06)

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση επιχειρείται και με τη σχετική ομιλία που τελικά θα ολοκληρωθεί σε δύο ή τρεις συνέχειες. Η εποχή μας χαρακτηρίζεται από την σχεδόν ολοκληρωτική κυριαρχία της παναιρέσεως του Οικουμενισμού στην Ορθοδοξία ιδιαιτέρως εκ των έσω, από Πατριάρχες και Επισκόπους.

Με ορόσημο την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου το 2016 στη Κρήτη επιχειρούν να νομιμοποιήσουν Συνοδικώς την προδοσία της πίστεως, να εισάγουν Νέα Εκκλησιολογία, να αναγνωρίσουν τις αιρέσεις ως Εκκλησίες και να επιβάλλουν το πνεύμα του Οικουμενισμού.

Για την μέλλουσα να συνέλθει Πανορθόδοξη Σύνοδο είχε γνωμοδοτήσει αρνητικά ο Άγιος με συγκλονιστικό τρόπο, είχε περιγράψει τον Οικουμενισμό σαφώς ως παναίρεση. Γίνεται με τη ζωή και τη διδασκαλία του ολόφωτος Αγιοπνευματικός φανός που αποκαλύπτει τους αιρετικούς της εποχής μας.

Ελευθέριος Κοσμίδης: ” Όσιος Ιουστίνος Πόποβιτς η προσφορά και οι διάδοχοι του”

Στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 ο κ. κ. Ελευθέριος Κοσμίδης, Φυσικός – Σύμβουλος σπουδών & επαγγελματικού προσανατολισμού – μέλος του ΔΣ του Συλλόγου μας, μίλησε με θέμα: “Όσιος Ιουστίνος Πόποβιτς η προσφορά και οι διάδοχοι του”.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Δείτε σχετικά:
Όσιος Ιουστίνος Πόποβιτς η προσφορά και οι διάδοχοι του (Μέρος Β΄)

Σχετικά άρθρα

Γιατί δεν ακούν τον Άγιο Ιουστίνο Πόποβιτς οι δαιμονάνθρωποι της Εκκλησίας;

Ἄρθρο τοῦ μακαριστοῦ πρωτοπρ. Νικολάου Μανώλη. Οἰκουμενισμός: τό τέρας τῆς Κολάσεως πού ἀνερυθρίαστα διαφημίζουν τά Πατριαρχεῖα καί οἱ τοπικές ἐκκλησίας τῆς Ὀρθοδοξίας!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.