π. Θεόδωρος Ζήσης

Παρουσίαση νέου τεύχους της Θεοδρομίας με θέματα επικαιρότητας (Βίντεο 2023)

εικόνα άρθρου: Παρουσίαση νέου τεύχους της Θεοδρομίας με θέματα επικαιρότητας (Βίντεο 2023)
Ομιλία του πρωτοπρεσβυτέρου Θεοδώρου Ζήση

Στην εποχή μας η παναίρεση του οικουμενισμού, στρατολογεί την εκκλησιαστική διοίκηση της Εκκλησίας της Ελλάδος, μοιραία το επίσημο περιοδικό της έγινε οικουμενιστικό…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Η παρουσίαση του νέου τεύχους της Θεοδρομίας από τον σεβαστό Ομότιμο καθηγητή ΑΠΘ πρωτ/ρο π.Θεόδωρο Ζήση, αποκτά ιδιαίτερη συμβολική σημασία. 

Η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος θα αφιερώσει ειδικό συνέδριο στο επίσημο περιοδικό της Εκκλησίας της Ελλάδος ΕΚΚΛΗΣΙΑ, για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την κυκλοφορία του. 

Στην εποχή μας η παναίρεση του οικουμενισμού, στρατολογεί την εκκλησιαστική διοίκηση της Εκκλησίας της Ελλάδος, μοιραία το επίσημο περιοδικό της έγινε οικουμενιστικό. 

Η Θεοδρομία κατά πρόνοια Θεού αποτελεί το στιβαρό Ορθόδοξο αντίβαρο στο χώρο των θεολογικών επιστημονικών περιοδικών εκδόσεων.

Η περιεκτική αυτή παρουσίαση και ο σχολιασμός της επικαιρότητας καθιστούν την ομιλία σπάνια και εξαιρετικά διαφωτιστική.

π. Θεόδωρος Ζήσης, ”Παρουσίαση νέου τεύχους της Θεοδρομίας με θέματα επικαιρότητας”

Στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023, ο πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Ζήσης ΟΜ.ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Α.Π.Θ μίλησε με θέμα: “Παρουσίαση νέου τεύχους της Θεοδρομίας με θέματα επικαιρότητας”

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Ορθοδοξία» του «Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής», στη Μοναστηρίου 183, 2ος όροφος – Τηλέφωνο επικοινωνίας του συλλόγου: 2310 515786.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Σχετικά άρθρα

Η άλωση της πόλης (1453). Τι προηγήθηκε και τι ακολούθησε (ΜΕΡΟΣ Α’)

Ομιλία του πρωτοπρεσβυτέρου Θεοδώρου Ζήση Είναι ανάγκη να μας ανασκαλεύουμε τη μνήμη μας και να θυμόμαστε όλα τα γεγονότα αυτά… Για ποιους λόγους επιλέξαμε να ασχοληθούμε με το θέμα αυτό Ο...

Κυριακή του Παραλύτου [2024]

Κήρυγμα του πρωτοπρεσβυτέρου Θεοδώρου Ζήση. «Τη αυτή ημέρα, Κυριακή τετάρτη από του Πάσχα, του Παραλύτου μνείαν ποιούμεθα και, ως εικός, το τοιούτον εορτάζομεν θαύμα»

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.