π.ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΗΣΗΣ

Παρουσίαση νέου τεύχους της Θεοδρομίας με θέματα επικαιρότητας (Βίντεο 2023)

εικόνα άρθρου: Παρουσίαση νέου τεύχους της Θεοδρομίας με θέματα επικαιρότητας (Βίντεο 2023)

1 Μαρ 2023

Ομιλία του πρωτοπρεσβυτέρου Θεοδώρου Ζήση

Στην εποχή μας η παναίρεση του οικουμενισμού, στρατολογεί την εκκλησιαστική διοίκηση της Εκκλησίας της Ελλάδος, μοιραία το επίσημο περιοδικό της έγινε οικουμενιστικό…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Η παρουσίαση του νέου τεύχους της Θεοδρομίας από τον σεβαστό Ομότιμο καθηγητή ΑΠΘ πρωτ/ρο π.Θεόδωρο Ζήση, αποκτά ιδιαίτερη συμβολική σημασία. 

Η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος θα αφιερώσει ειδικό συνέδριο στο επίσημο περιοδικό της Εκκλησίας της Ελλάδος ΕΚΚΛΗΣΙΑ, για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την κυκλοφορία του. 

Στην εποχή μας η παναίρεση του οικουμενισμού, στρατολογεί την εκκλησιαστική διοίκηση της Εκκλησίας της Ελλάδος, μοιραία το επίσημο περιοδικό της έγινε οικουμενιστικό. 

Η Θεοδρομία κατά πρόνοια Θεού αποτελεί το στιβαρό Ορθόδοξο αντίβαρο στο χώρο των θεολογικών επιστημονικών περιοδικών εκδόσεων.

Η περιεκτική αυτή παρουσίαση και ο σχολιασμός της επικαιρότητας καθιστούν την ομιλία σπάνια και εξαιρετικά διαφωτιστική.

π. Θεόδωρος Ζήσης, ”Παρουσίαση νέου τεύχους της Θεοδρομίας με θέματα επικαιρότητας”

Στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023, ο πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Ζήσης ΟΜ.ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Α.Π.Θ μίλησε με θέμα: “Παρουσίαση νέου τεύχους της Θεοδρομίας με θέματα επικαιρότητας”

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Ορθοδοξία» του «Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής», στη Μοναστηρίου 183, 2ος όροφος – Τηλέφωνο επικοινωνίας του συλλόγου: 2310 515786.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧΙ

Σχετικά άρθρα

Ο Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς διωκόμενος. Η Αποτείχιση και η φυλάκισή του (Βίντεο 2023)

Ομιλία του πρωτοπρεσβυτέρου Θεοδώρου Ζήση Αποστομωτική απάντηση του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά σε όσους πολεμούν την Αγιοπατερική – Ιεροκανονική – Ευλογημένη Αποτείχιση από την αίρεση εντός της Ορθόδοξης Εκκλησίας Στην εποχή...

Τετάρτη 15/3/2023: Ο Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς διωκόμενος. Η Αποτείχιση και η φυλάκισή του

Ανακοίνωση ομιλίας πρωτοπρεσβυτέρου Θεοδώρου Ζήση. Διαφημιστικό βίντεο ομιλίας πατρός Θεοδώρου Ζήση με θέμα: Ο Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς διωκόμενος. Η Αποτείχιση και η φυλάκισή του

Ζωντανή ομιλία π. Θεόδωρου Ζήση: Ο Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς διωκόμενος. Η Αποτείχιση και η φυλάκισή του

Ανακοίνωση ομιλίας πρωτοπρεσβυτέρου Θεοδώρου Ζήση. Τετάρτη 15 Μαρτίου, στις 7:00 μμ. στην αίθουσα «Ορθοδοξία» του «Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής»

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.