Ελένη Καμπούρη

Το παράνομο τζαμί στα Μέγαρα και η ύποπτη σιωπή του κ.Θεοδωρικάκου

εικόνα άρθρου: Το παράνομο τζαμί στα Μέγαρα και η ύποπτη σιωπή του κ.Θεοδωρικάκου
Άρθρο της Ελένης Καμπούρη
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Πρέπει να είμαστε αντίθετοι σε προδοτικές συμπεριφορές και κυρίως αμείλικτοι μπροστά στην ελληνοκτονία που επιχειρείται να επιβληθεί…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Έχουμε γίνει παρατηρητές στην παρανομία και στην αλλοίωση που συντελείται σ’ αυτή τη χώρα. Ακόμη ακόμη και με τις ευλογίες ή την ανοχή της Πολιτείας.

Δημοσίευμα αναφέρει ότι … νέο τζαμί… ιδρύθηκε στα Μέγαρα. Χρηματοδοτήθηκε από το Πακιστάν. Μέρος των χρημάτων έφθασαν μέσω Αγγλίας. Στις 19 Απριλίου έγιναν τα επίσημα εγκαίνια. Υποτίθεται του πολιτιστικού κέντρου Gulzar e Madina. Στην πραγματικότητα ενός παράνομου τζαμιού. Παρών στην τελετή ο μεγάλος ιμάμης του Μπέρμιγχαμ Φιαζούλ Χασσάν Ναντρί, διαχειριστής του ιδρύματος «Bahu Trust», το οποίο χρηματοδότησε την ανέγερση του παρανόμου τζαμιού”. Κι ενώ οι βουλευτές Κυριάκος Βελόπουλος και Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατέθεσαν σχετική ερώτηση στη Βουλή, ουδείς φαίνεται να έχει ενδιαφερθεί. Στην περίπτωση του κ.Βελόπουλου ρωτήθηκε η κ.Κεραμέως, ενώ ο κ.Μπογδάνος απευθύνθηκε στον κ.Θεοδωρικάκο, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.  Η κ.Κεραμέως απάντησε τότε “ότι δεν έχει χορηγηθεί άδεια ανεγέρσεως κτιρίου για να γίνει χώρος λατρείας, ούτε άδεια ιδρύσεως και λειτουργίας τεμένους….. ότι απέστειλε έγγραφο στην Ελληνική Αστυνομία ζητώντας την διενέργεια αυτοψίας, ενώ ταυτόχρονα ζητούσε από την πολεοδομία τα σχετικά έγγραφα”. Ο κ.Θεοδωρικάκος ακόμη σιωπά κι έτσι η σιωπή του, αναγκαστικά, παίρνει την μορφή της συναίνεσης.

Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι ο κ.Ναντρί καταγγέλλεται από μετριοπαθείς μουσουλμάνους για τις ακραίες θέσεις του. Ορισμένοι μάλιστα τον ονομάζουν «ιμάμη του μίσους» …..και ότι το ίδρυμα αυτό είναι γνωστό στην Αγγλία ως μετωπικός οργανισμός για την προώθηση της επιρροής του Ισλαμαμπάντ”. Και όλα αυτά φυσικά με την ανοχή της κυβέρνησης και άλλων δημόσιων φορέων, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Έτσι λοιπόν παρατηρούμε ότι εδώ και καιρό η ελληνική κυβέρνηση διακατέχεται από μια απέραντη ισλαμολαγνεία. Χρηματοδοτεί με άνεση και στηρίζει την ανοικοδόμηση τζαμιών, σπέρνει μωαμεθανικά τεμένη στην ελληνική επικράτεια και γενικά στηρίζει και ανέχεται οτιδήποτε έχει ισλαμική οσμή. Τι κι αν αυτά λειτουργούν πολλές φορές παράνομα ή θεωρούνται ως ύποπτα φυτώρια μωαμεθανικών στοιχείων; Τι κι αν όλοι αυτοί “οι επενδυτές” επιτίθενται και καταστρέφουν τους ορθόδοξους Ναούς μας; Οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών έχουν επιδοθεί σ’ έναν ατελείωτο μαραθώνιο εδραίωσης της μωαμεθανικής κουλτούρας και θρησκείας, έχοντας πάθει ομαδική παράκρουση. Τι κι αν αυτό αποτελεί κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια ή σοβαρή αιτία αποσταθεροποίησης της χώρας; Το γνωρίζουν καλά, αλλά με την σιωπή τους το ευνοούν.

Όσο η Πολιτεία ανέχεται και ευνοεί τέτοιες ενέργειες – με μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού να βρίσκεται σε κατάσταση ύπνωσης και μηδενικές αντιδράσεις – όλοι αυτοί εδραιώνονται επικίνδυνα. Τι θα γίνει αν μετά την εδραίωσή τους νιώσουν δυνατοί, έχοντας μάλιστα την τουρκική και πακιστανική βοήθεια ή όποιας άλλης φιλικής τους χώρας; Δεν είμαστε αδαείς, γνωρίζουμε ότι αυτή η πολτοποίηση θρησκειών και πολιτισμών οδηγεί σε αλλοίωση της θρησκευτικής και πολιτιστικής μας συνείδησης. Σε δημοκρατικά κράτη όπως η Ελλάδα δεν υπάρχουν αδιέξοδα, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν γι’ αυτό. Πρέπει να είμαστε αντίθετοι απέναντι σε προδοτικές συμπεριφορές και κυρίως αμείλικτοι μπροστά στην ελληνοκτονία, η οποία επιχειρείται να επιβληθεί. Ο Έλληνας πολίτης ποτέ δεν ήταν ρατσιστής. Πάντα ήταν φιλόξενος και φιλότιμος, αλλά και η ανοχή μας έχει κάποιο όριο.

Φτάνει πια με την παράνομη ή νόμιμη επιβολή της ισλαμικής κουλτούρας, γιατί αργά ή γρήγορα δε θα μας σώσουν τα διαβήματα στην γείτονα Τουρκία. Ένα πολεμικό σκηνικό, και δυστυχώς θα είναι πολύ αργά, θα είναι αυτό που θα μας αφυπνίσει.  

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
– Η Κυβέρνηση σπέρνει Τζαμιά!
Εθνική αποδόμηση! Η Αγια-Σοφιά τζαμί κι εδώ τα τζαμιά ανακαινίζονται
Όσο οι απέναντι προκαλούν και βανδαλίζουν, δε χτίζεις τζαμιά!
Με απόφαση της αρμόδιας υπουργού Νίκης Κεραμέως, άδεια λειτουργίας σε τρία τζαμιά σε Κω…

Σχετικά άρθρα

Οι εξελίξεις στην Ψευτομακεδονία και το τέλος του ημετέρου καραγκιόζ μπερντέ…

του Νεκτάριου Δαπέργολα Διδάκτορος Βυζαντινής Ιστορίας. "Ἐδῶ τώρα τελειώνει λοιπὸν καὶ αὐτὸ τὸ παραμύθι, γιατί ὄχι μόνο βαριὰ καρδιὰ δὲν βλέπουμε, ἀλλὰ βλέπουμε ἀγωνία μήπως ἡ ἄθλια συμφωνία ἀκυρωθεῖ"

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.