Επικαιρότητα
Ο απόλυτος μονάρχης του Βατικανού, Ευαγγελιστής της Νέας Εποχής
19 Σεπ 2021
“Τα δύο αδέλφια τα καλά και τα συντροφευμένα:
Αντάμα τρων και πίνουνε
κι αντάμα περπατούνε
Κι αντάμα παν στην εκκλησιά
κι αντάμα προσκυνούνε”
(λαϊκό ποίημα της Νάξου)
Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr
Διαβάζουμε την είδηση:
“Σήμερα στην Ουγγαρία οι δύο “αδελφοί” (σσ Πάπας Φραγκίσκος και Πατριάρχης Βαρθολομαίος) εναγκαλίστηκαν θερμώς και αντήλαξαν αβρότητες στο πλαίσιο της καταληκτικής εκδήλωσης του Διεθνούς Ευχαριστιακού Συνεδρίου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.”
Οι αναγνώστες της Κατάνυξης γνωρίζουν καλά πως η Νέα Τάξη Πραγμάτων επιβάλλει την παγκοσμιοποίηση στην οικονομία και τον Οικουμενισμό στη θρησκεία.
Ο Οικουμενισμός, όπως έχει περιγραφεί από τον Άγιο Ιουστίνο Πόποβιτς, αποτελεί παναίρεση.
Όταν ο παποκαισαρισμός του Βατικανού κηρύττει “Μπροστά στην πολιτισμική, εθνοτική, πολιτική και θρησκευτική ποικιλομορφία, μπορούμε είτε να υποχωρήσουμε σε μια άκαμπτη υπεράσπιση της υποτιθέμενης ταυτότητάς μας, είτε να είμαστε ανοιχτοί στο να συναντήσουμε άλλους και να καλλιεργήσουμε μαζί το όνειρο μιας αδελφικής κοινωνίας“, η αλήθεια του Χριστού, ο μόνος δρόμος της σωτηρίας δια της Ορθοδοξίας, μπαίνει στη συγκρητιστική μπετονιέρα της Πανθρησκείας και γίνεται ένα δαιμονικό μπετόν, για να χρησιμοποιηθεί στην οικοδόμηση της θρησκείας του Αντιχρίστου.
Ο αυτο-πολυβραβευμένος και αυτο-πολυτιμημένος Οικουμενικός μας Πατριάρχης, αντί να ζητήσει συγγνώμη για το διασυρμό της Αληθείας του Χριστού με τα οικουμενιστικά του τερτίπια, κοκορεύεται ανεπίγνωστα για τα τριαντάχρονα της δογματικώς και εκκλησιολογικώς ακλεούς Πατριαρχίας του.
Παραθέτουμε ως ελάχιστο αντίδωρο στη μνήμη του μακαριστού ηγουμένου της Ιεράς Μονής Λογγοβάρδας Πάρου, Αρχιμ. Χρυσοστόμου Πήχου, το σύνδεσμο της ιερής του παρακαταθήκης κατά του Οικουμενικού Πατριάρχου με τον τίτλο Κατάγνωσις Ετεροδιδασκαλιών.
Με τον καλό στον Παράδεισο, π. Χρυσόστομε!
Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra
Δείτε σχετικά:
– Το Οικουμενικό Αιρεσιαρχείο και ο επικίνδυνος Πατριάρχης
– Πάπας Φραγκίσκος και Οικουμενικό Πατριαρχείο στο δρόμο προς το κοινό Πάσχα και την ανίερη…
– Οικουμενιστικός αναβρασμός