Επικαιρότητα

Ο COVID-19 ως διαμεσολαβητικό εργαλείο ιδεών!

εικόνα άρθρου: Ο COVID-19 ως διαμεσολαβητικό εργαλείο ιδεών!

Ο ΠΟΥ ακάθεκτος στο δαιμονικό του έργο για την καταρράκωση της πνευματικής υγείας.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Το μεγάλο ενδιαφέρον του ΠΟΥ για την «πανδημία» του ιού μήπως οφείλεται στην ευκαιρία υπονόμευσης (στο να περάσει δηλαδή) και άλλων διαστροφικών ιδεών- απόψεων, όπως μας έχει συνηθίσει, συνεχίζοντας αυτή την παράδοση;

Αυτή τη φορά είναι γεγονός, πως εκτός από τη βασική μέριμνά του, τον εκφυλισμό των παιδιών δηλαδή, πραγματοποιεί μεγαλειώδης βήματα και στο θέμα της διαφήμισης-προώθησης των αμβλώσεων. Συγκεκριμένα, επειδή το ψάρι μυρίζει από το κεφάλι (όπως λέει και ο λαός), ο Γενικός Διευθυντής Tedros Adhanom Ghebreyesus έχει ξεκινήσει την εδραίωση της αντίχριστης αυτής πράξης ήδη από το 2005, όταν επιτέλεσε Υπουργός Υγείας στην Αιθιοπία. Αυτές οι αντιχριστιανικές αντιλήψεις που διέθετε τον ανέβασαν “επίπεδο”, κάνοντάς τον Γενικό Διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, χωρίς ωστόσο να έχει σπουδάσει ιατρική. Μήπως οι ιδεολογίες είναι αυτές οι οποίες οδηγούν το άτομο (εφόσον τις ενστερνιστεί φυσικά) στην κατάκτηση υψηλόβαθμων θέσεων και όχι οι σπουδές και η πραγματική αξία του ατόμου;

Με αφορμή τον COVID-19, o ΠΟΥ βρήκε την ευκαιρία να απλώσει για ακόμα μία φορά τα δίχτυα του και να μην μας ξαφνιάσει με τις απόψεις του, τις οποίες προβάλλει σαν φυσιολογικές. Ειδικότερα, αναφέρει πως ασχέτως τον COVID-19 και τις επιμέρους κυρώσεις, οι γυναίκες εξακολουθούν απτόητες να έχουν το δικαίωμα της ασφαλούς άμβλωσης από τον νόμο. Ακόμα, η γιατρός του ΠΟΥ, Δρ. Antonella Lavalanet, σε ένα διαδικτυακό πολυπληθές συνέδριο πρότεινε ανοιχτά τρόπους έκτρωσης με χημικές ουσίες.

Ο απλός λαός λέει το εξής ρητό: «Αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε». Η προαναφερθείσα φράση ταιριάζει απόλυτα με τη συνεργασία, η οποία δεν παραξένεψε κανέναν, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του κακόφημου IPPF. To IPPF αποτελεί μία ΜΚΟ που υποστηρίζει τις εκτρώσεις, τη νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλοφίλων κ.α. Γενικά, το IPPF παρουσιάζει όμοια πορεία με τον ΠΟΥ ακολουθώντας τα χνάρια του με απότοκο φυσικά, την πλήρη διαστροφή!

Υψίστης σημασίας αποτελεί το γεγονός, ότι ο ΠΟΥ προσπαθώντας (σαν φορέας υγείας) να περιορίσει τα κρούσματα του HIV, προωθεί την ιδέα της νομιμοποίησης της πορνείας. Ωστόσο, παράλληλα με αυτή την «πρόληψη» συμπορεύονται και οι επιπτώσεις, οι οποίες είναι: εκδηλώσεις κακοποίησης-βίας και εμπορίας. Η προαναφερθείσα πρόταση δεν αποτελεί λεκτική υπερβολή, καθώς είναι απότοκο μιας μελέτης που πραγματοποιήθηκε το 2013 σε 150 χώρες στις οποίες η πορνεία ήταν νόμιμη.

Συνοψίζοντας, ο ΠΟΥ ως οργανισμός είναι αυτός ο οποίος κάθε διαστροφική- δαιμονική ιδέα προσπαθεί να την αναδείξει ως άκρως φυσιολογική. Είναι οργανισμός υγείας και εκτός από την σωματική υγεία οφείλει να προστατεύει και την πνευματική υγεία σταματώντας τις δαιμονικές ενέργειες!


Δείτε σχετικά:
ΟΗΕ και ΠΟΥ: Κύριο μέλημά τους είναι ο προσανατολισμός των μικρών παιδιών στην διαστροφή
Ο ΟΗΕ στρώνει “κόκκινο χαλί” στον Αντίχριστο!
– Υλοποιείται ο Νόμος με την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση
– π.Νικόλαος Μανώλης, Ο Χριστός και η Παναγία στη ζωή των εφήβων ΜΕΡΟΣ Α΄ [ΒΙΝΤΕΟ 2020] 
– π.Νικόλαος Μανώλης, Ο Χριστός και η Παναγία στη ζωή των εφήβων» ΜΕΡΟΣ Β
– Οι νέες κούκλες της Mattel έχουν ουδέτερο φύλο
– Η Νέα Εποχή, με τη βοήθεια της κ. Κεραμέως, εισάγεται στο σχολικό πρόγραμμα· σεξουαλική αγωγή, εθελοντισμός κτλ. 
– ΦΡΙΞΟΝ Ήλιε, στενάξατε Γονείς…! Απαράδεκτο πρόγραμμα σεξουαλικής «διαπαιδαγώγησης» για… νήπια
– Στη Ρουμανία η Εκκλησία πίεσε την κυβέρνηση να αποσύρει την υποχρεωτική «σεξουαλική εκπαίδευση»
– Έντονη αντίθεση στις προθέσεις του Υπ. Παιδείας για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση από το Νηπιαγωγείο
– Σεξουαλική αγωγή μετά τη θεματική εβδομάδα· η «χαρά του έρωτα» κερδίζει…
– Υπερσεξουαλικότητα και πρώιμη ενηλικίωση

Σχετικά άρθρα

Γιατί δεν πρέπει να θυμώνεις με τους εφήβους, αλλά να τους συμπονάς;

Αρθρογράφοι: Μαρία Κοσμίδου, Σοφίας Μακεδονοπούλου Απαντήσεις και λύσεις στα θέματα της εφηβείας μέσα από τα λόγια του π. Νικολάου Μανώλη… Στην πραγματικότητα η εφηβεία είναι μία ανακατάταξη. Οι μεταβολές σε σχέση...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.