εξέφρασε τον σεβασμό και την αγάπη του λαού της ιστορικής πόλεως της Μακεδονίας προς το πρόσωπο του Παναγιωτάτου

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάποτε, όταν ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννης Μπουτάρης δήλωσε δημόσια για τις ομοφυλοφιλικές τους επιδόσεις, ο Φαναριώτης Πάπας τον κάλεσε και τον κοινώνησε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Πολλοί είπαν ότι αυτό έγινε από τον κ. Βαρθολομαίο, συμβολικά, ως επιβράβευση για την προβολή της ομοφυλοφιλίας από τον τότε Δήμαρχο.

Πρόσφατα, μετά τις δηλώσεις του νυν δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα περί ευκαιρίας της Θεσσαλονίκης που ανοίγεται από τα gay prides, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του κ. Βαρθολομαίο με τον κ. Ζέρβα. Το σίγουρο είναι πως δε θα τον παρατήρησε για τις ανυπόφορες δηλώσεις του, που προάγουν την ομοφυλοφιλία.

Διαβάσαμε στο ekklisiaonline.gr:


O Δήμαρχος Θεσσαλονικέων Κ. Ζέρβας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Η πρώτη επίσκεψή του στο Σεπτό Κέντρο μετά την εκλογή και ανάληψη των καθηκόντων του.

Συνάντηση με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε σήμερα, 18 Ιανουαρίου 2020, στο Φανάρι, ο Δήμαρχος Θεσσαλονικέων Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο Δήμαρχος Κων.Ζέρβας, ο οποίος συνοδευόταν από την Γενική Πρόξενο της Ελλάδος στην Πόλη κυρία Γεωργία Σουλτανοπούλου, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της Θεσσαλονίκης Δρόσο Τσαβλή και συνεργάτες του, εξέφρασε τον σεβασμό και την αγάπη του λαού της ιστορικής πόλεως της Μακεδονίας προς το πρόσωπο του Παναγιωτάτου, και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διάφορα κοινού ενδιαφέροντος θέματα.

Ο Παναγιώτατος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Θεσσαλονικέων για το διαρκές ενδιαφέρον των Αρχών, των παραγόντων και όλων των φορέων της πόλεως για την Μητέρα Εκκλησία, και κυρίως τον πιστό λαό της για την αφοσίωσή του προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο, και ζήτησε από τον κ.Ζέρβα να μεταφέρει σε όλους τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης την πατρική αγάπη και την Πατριαρχική ευλογία του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε σχετικά:
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κων. Ζέρβας δεν είναι σε θέση να δει τον κίνδυνο. Ευκαιρία για την πόλη θεωρεί το Gay Pride!