Επικαιρότητα

Ο Δήμαρχος της Αθήνας προδίδει τις Ελληνορθόδοξες αξίες

εικόνα άρθρου: Ο Δήμαρχος της Αθήνας προδίδει τις Ελληνορθόδοξες αξίες
του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Η εκπόρνευση της πατρίδας μας, μέσω της “βαριάς βιομηχανίας” του τουρισμού, πραγματοποιείται από πρόθυμους πολιτικούς τύπου “Μπακογιάννη”…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr 

Όσα διαβάσαμε προκαλούν θλίψη για την ευκολία με την οποία οι πολιτικοί της εποχής μας συντάσσονται με μια κουλτούρα ξένη και μάλιστα εχθρική σε κάθε τι το Ελληνορθόδοξο.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης μίλησε στο συνέδριο «The Upfront Initiative. Ορατότητα στην Πράξη»  και ομολόγησε πως είναι ο ίδιος ένθερμος υποστηρικτής της ΛΟΑΤΚΙ κουλτούρας. 

Είπε πολλά λόγια που θα έλεγε κανείς πως μοιάζουν “πολιτικώς” προφητικά: “Λένε ότι θέλουν να έρχονται, να γίνει η Αθήνα προορισμός για γκέι weddings. Να γίνει, κανένα πρόβλημα”. 

Έδειξε ενοχλημένος μόνο από ένα πράγμα: “Αλλά να κάνουν τον γάμο στο δημαρχείο με τον δήμαρχο, όχι απλώς να βγάζουν μία φωτογραφία κάτω από την Ακρόπολη”.

Ολοκλήρωσε την ομολογία πίστεως στο νεοεποχίτικο ψυχόλεθρο αφήγημα, βάζοντας και τη σφραγίδα του: “Η Αθήνα είναι μία πόλη που είναι ασφαλής για ένα ομόφυλο ζευγάρι με παιδί, που θέλει να έρθει διακοπές, και είναι ασφαλής και για τα παιδιά των γονέων που είναι ομοφυλόφιλοι”.

Η εκπόρνευση της πατρίδας μας, μέσω της “βαριάς βιομηχανίας” του τουρισμού, πραγματοποιείται από πρόθυμους πολιτικούς τύπου Μπακογιάννη. 

Ο λαός οφείλει να καταγράφει, να κρατά ημερολόγιο των πεπραγμένων των ανθρώπων εκείνων που ψηφίζει, και τους δίνει τη δύναμη να ευαγγελίζονται το εβραιομασονικό αφήγημα της Νέας Εποχής. 

Η υποκρισία χτυπά κόκκινο. Οι τοπικοί άρχοντες καλούνται τη μία μέρα να παρουσιάζονται συντετριμμένοι από την οδύνη του πολέμου και την επόμενη να συμμετέχουν κατ’εντολή σε συνέδρια και να προδίδουν την Ελληνορθόδοξη καταγωγή τους.

Αν είναι Ορθόδοξος ο δήμαρχος της Αθήνας, θα έχει πνευματικό, θα εξομολογείται. Είναι ποτέ δυνατόν να του επέτρεπε ο πνευματικός να διαφημίζει την αμαρτία;

Ας ξυπνήσουμε οι Ορθόδοξοι πιστοί και ψηφοφόροι! Η “μαριονετοποίηση” του πολιτικού μας προσωπικού, συνιστά διαπόμπευση της πολιτικής μας ζωής και τελικά εξευτελισμό των ίδιων των ψηφοφόρων. 

Καλώς ήρθατε στη δημοκρατία του νεοεποχίτικου φασισμού…  

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Απόφαση βόμβα του ευρωπαϊκού δικαστηρίου επιβάλλει έμμεση αναγνώριση ομοφυλοφιλικής οικογένειας…
– Υπ. Δικαιοσύνης: Έχει ήδη ανοίξει η συζήτηση για τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία…
– Πού οφείλονται τα κατορθώματα των ΛΟΑΤΚΙ παγκοσμίως;
– Το παρδαλό δαιμόνιο

Σχετικά άρθρα

Halloween στα ελληνικά σχολεία

Άρθρο της Σοφίας Μακεδονοπούλου Μοντέρνα παιδαγωγική! Μόνο να περνάμε καλά! Αφού περνάμε καλά, όλα καλά! Για τους περισσότερους από εμάς η 1η Νοεμβρίου που πλησιάζει δεν σήμαινε τίποτα. Το φθινόπωρο χρωματιζόταν...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.