Ελένη Καμπούρη

Ο εκβιασμός στραγγαλίζει την Δημοκρατία

εικόνα άρθρου: Ο εκβιασμός στραγγαλίζει την Δημοκρατία

Άρθρο της Ελένης Καμπούρη
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Με το πρόσχημα της υγείας δεν γίνεται να θυσιάζεται η ατομική ελευθερία.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr


Ο εκβιασμός στραγγαλίζει την Δημοκρατία

Της Ελένης Καμπούρη

Όταν ο εκβιασμός στραγγαλίζει την Δημοκρατία, τότε αμέσως έρχονται στο μυαλό μας δηλώσεις δημοσιογράφων, οι οποίοι είτε φορούν την δικαστική τήβεννο και ονειρεύονται να γίνουν εισαγγελείς είτε ονειρεύονται να γίνουν νομοθέτες, κάνοντας δηλώσεις που είναι αντίθετες με το Σύνταγμα και την ευρωπαϊκή νομοθεσία. 

Αναφερόμαστε στον κ. Άρη Πορτοσάλτε, τον γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος μέσω twitter δηλώνει τα εξής: “Όταν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό Κρατικού Νοσοκομείου εντός Ε.Σ.Υ. αρνείται εμβολιασμό για κορονοϊό, τότε η Κεντρική Διοίκηση οφείλει να ρωτήσει άλλη μiα φορά τους αρνητές. Κι αν η απάντηση παραμένει αρνητική, λύεται η σύμβαση εργασίας. Μετά απολαμβάνουν την ελευθερία τους”. 

Παρόλο που δουλειά του δημοσιογράφου είναι να ενημερώνει τον κόσμο και όχι να τον κατευθύνει ή να τον κρίνει, διαπιστώνουμε ότι η τρομοκρατία συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Αποκαλεί δημόσια ως αρνητές, τεράστια μερίδα υγειονομικών, ενώ είναι άνθρωποι επαγγελματίες στο χώρο της υγείας, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει όλα τους τα εμβόλια έως τώρα. Είναι απλώς επιφυλακτικοί ως προς το νέο “μπόλι” και δικαίως, γιατί προφανώς γνωρίζουν πολύ περισσότερα από εμάς λόγω της εξειδίκευσής τους και της επιστημοσύνης τους. Αυτό το τελευταίο θα έπρεπε να μας κάνει περισσότερο προσεκτικούς και υποψιασμένους. Στην καλύτερη περίπτωση, απλώς ζητούν διευκρινίσεις ως προς την αποτελεσματικότητά του ή τις παρενέργειες που θα παρουσιάσει βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα. Εξάλλου, η κυτταρική μετάλλαξη είναι μια αργή και χρονοβόρα διαδικασία και κανείς δεν γνωρίζει (ούτε οι ίδιοι οι κατασκευαστές) τι διεργασίες θα επιτευχθούν στον μπολιασμένο οργανισμό. Αυτήν την αγωνία την έχουμε εκατομμύρια πολίτες και κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει γι’ αυτό.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο τρόπος με τον οποίο λανσάρεται, είναι πολύ ύποπτος και θυμίζει περισσότερο επιβολή βίας. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα και συνταγματικά κατοχυρωμένο, η άρνηση σε επιβολή ιατρικής πράξης και εντελώς ανήθικος ο εκβιασμός περί επιβολής κυρώσεων στον εργασιακό χώρο σε όσους αρνούνται νομίμως αυτήν την ιατρική πράξη. Όταν δε αυτές οι απειλές ξεστομίζονται από δημόσια πρόσωπα που μπαίνουν καθημερινά στα σπίτια εκατομμυρίων πολιτών, έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, γιατί κάποιοι από αυτούς δεν έχουν την δυνατότητα να διασταυρώσουν το κατά πόσο αληθεύουν τέτοιες πληροφορίες ή να ακούσουν την αντίθετη άποψη. Είναι γνωστό, εξάλλου, ότι οι υγιώς αντίθετες φωνές φιμώνονται, λοιδορούνται και εξαφανίζονται.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να χρησιμοποιήσει το σώμα και την ψυχή του όπως θέλει αλλά κανείς δεν μπορεί και δεν έχει το δικαίωμα να κατηγορήσει ή να εκβιάσει κάποιον άλλο να προχωρήσει σε ιατρική πράξη, η οποία δεν τον βρίσκει σύμφωνο. Τότε θα επικρατήσει ένα κοινωνικό χάος με τους πολίτες να κανιβαλίζονται μεταξύ τους και οι μόνοι υπεύθυνοι θα είναι όλοι αυτοί που νομοθετούν ή υπερασπίζονται τέτοιους νόμους και συμπεριφορές. Δεν μας αφορά ποιος θέλει να μπολιαστεί και δεν τους αφορά αν θα μπολιαστούμε εμείς. Δημοκρατία έχουμε και δεν χρειαζόμαστε εκβιαστές, εισαγγελείς και βασιλικότερους των βασιλέων για να ασκήσουμε το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης. Γι’ αυτό το βρίσκουμε ανήθικο και ύπουλο να εισηγείται κάποιος απολύσεις για να τρομοκρατήσει και να εκβιάσει τον πληθυσμό. Γιατί τότε δεν κάνουν το ίδιο και στους μάρτυρες του Ιεχωβά οι οποίοι αρνούνται τις μεταγγίσεις αίματος και βασικές ιατρικές πράξεις; Ποιος θα μπορούσε να τους υποχρεώσει να δεχτούν αίμα απειλώντας τους; Κι ας μην βιαστούν κάποιοι να χρησιμοποιήσουν την χιλιοειπωμένη δικαιολογία ότι όλο αυτό γίνεται για το γενικό καλό, γιατί κανένας επιστήμονας ή κατασκευαστής δεν παίρνει την ευθύνη για το αν θα υπάρχουν σοβαρές ή όχι παρενέργειες, δεν βεβαιώνεται από κανέναν ότι δεν εξαλείφεται η πιθανότητα μετάδοσης από τους μπολιασμένους ή για πόσο καιρό κρατάει η ατομική ανοσία. Αλλά, επειδή κάποιοι δεν διστάζουν να ρισκάρουν, είναι δημοκρατικά ελεύθεροι να το κάνουν αναλαμβάνοντας οι ίδιοι την ευθύνη. Τόσο απλά! 

Σταματήστε λοιπόν κάποιοι να απειλείτε και να εκβιάζετε τον πληθυσμό, γιατί ομοιάζετε με ηγέτες ή θαυμαστές ολοκληρωτικών και φασιστικών καθεστώτων. Με το πρόσχημα της υγείας δεν γίνεται να θυσιάζεται η ατομική ελευθερία. Κι επειδή Η ΕΓΚΡΙΣΗ, ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ δεν μας καθυσυχάζει, αφήστε μας να ζούμε ελεύθεροι. 

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Οι υγειονομικοί που τιμούν την επιστήμη δεν εμβολιάζονται βεβιασμένα και χωρίς αξιόπιστες μελέτες
Το πιστοποιητικό εμβολιασμού του Κυριάκου Μητσοτάκη
– Πειραματισμός σε ανθρώπους και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας
– Εμβόλιο της σωτηρίας ή της αποστασίας;
– Mέτρα και εντός των Εκκλησιών κ. Γιαμαρέλλου;
– Έρευνα: Η Απόφαση του ΣτΕ για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των παιδιών και οι προεκτάσεις της
– Η κυβέρνηση με δύο νόμους μόνο, έκανε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά του Covid-19
– Ακραία πρόταση της ειδικής επιτροπής: Υποχρεωτική παντού η μάσκα εκτός σπιτιού
– Μήνυση για το σκάνδαλο του κορονοϊού
– Pasquale Mario Bacco: Η ομολογία ενός ιατροδικαστή
– Επιπλοκές και ένας θάνατος εθελοντή του εμβολίου του Covid-19

Σχετικά άρθρα

Τα παπικά πυροτεχνήματα για την ειρήνη στην Ουκρανία

Άρθρο της Ελένης Καμπούρη. Το Βατικανό παίζει κρυφτό με την ειρήνη στην Ουκρανία, λέγοντας ότι θα στείλει απεσταλμένους του σε Ρωσία και Ουκρανία ενώ και τα δύο μέλη δηλώνουν άγνοια γι’ αυτές του τις ενέργειες

Παπισμός, ο καλύτερος εκπρόσωπος του δαιμονικού δικαιωματισμού

Άρθρο της Ελένης Καμπούρη Παπικός ιερέας-θεολόγος, ονειρεύεται μία “εκκλησία” που θα γιορτάζει με ενθουσιασμό την ομοφυλόφιλη αγάπη Αίρεση, ομοφυλοφιλία και Ορθοδοξία είναι έννοιες εντελώς ασυμβίβαστες μεταξύ τους. Ο Χριστός είναι ξεκάθαρος...

Στάχτη στα μάτια οι ειρηνευτικές διαθέσεις του πάπα Φραγκίσκου

Άρθρο της Ελένης Καμπούρη Επειδή, λοιπόν, η Ιστορία μας έχει καταδείξει ότι ποτέ το Βατικανό δεν έκανε κάποια κίνηση χωρίς να έχει κάποιο συμφέρον, μας είναι αδύνατον να πιστέψουμε ότι ξαφνικά...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.