Επικαιρότητα

Ο Ελπιδοφόρος εξέθεσε τους Έλληνες Ορθοδόξους της Αμερικής που προσπάθησαν να αποφύγουν τον εmβολιασμό

εικόνα άρθρου: Ο Ελπιδοφόρος εξέθεσε τους Έλληνες Ορθοδόξους της Αμερικής που προσπάθησαν να αποφύγουν τον εmβολιασμό

Πάντοτε ήταν δύσκολη η κατάσταση στην Εκκλησία της Αμερικής και στην ομογένεια. Αλλά με Ελπιδοφόρο και κορονοϊό η κατάσταση έχει ξεφύγει…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Μια από τις χώρες με πραγματικό αντιεμβολιαστικό κίνημα εναντίον των εμβολίων κατά της covid – 19 είναι οι ΗΠΑ. Μετά την πρόσφατη επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού από την κυβέρνηση Μπάιντεν σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους και στους εργαζόμενους σε μεγάλες επιχειρήσεις, πολλοί είναι αυτοί που προσπάθησαν να αποφύγουν τον εμβολιασμό χρησιμοποιώντας όλα τα πιθανά παραθυράκια της αμερικανικής νομοθεσίας. Ένα από αυτά είναι και οι εξαιρέσεις λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων.

Παρά το γεγονός ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία υπό τον Ελπιδοφόρο ομού την Παπική Εκκλησία προτρέπουν αναφανδόν τους πιστούς να εμβολιστούν, βρέθηκαν φαίνεται αρκετοί ορθόδοξοι ιερείς που εξέδωσαν βεβαιώσεις για την θρησκευτικές πεποιθήσεις των πιστών τους. Με βάση αυτές τις βεβαιώσεις οι πιστοί κινούμενοι στα όρια της ομοσπονδιακής και της εκάστοτε πολιτειακής νομοθεσίας προσπαθούν να αποφύγουν τον εμβολιασμό.

Φυσικά αυτό δεν διέλαθε της προσοχής της Αρχιεπισκοπής που με ράβδο σιδηρά προσπαθεί να οδηγήσει τα πρόβατα της ομογένειας στο μαντρί του εμβολιασμού. O Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος σε δημόσια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε τα εξής «Σήμερα, η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Αρχιεπισκοπής μας διεκύρηξε πως δεν υφίστανται εξαίρεση από τον εμβολιασμό για τον COVID19, για θρησκευτικούς λόγους. Απαγορεύεται η έκδοση τέτοιας εξαίρεσης από ιερωμένο της Αρχιεπισκοπής της Αμερικής, και αν έχει εκδοθεί, θα θεωρείται άκυρη.».

Έτσι σε λίγες αράδες καθάρισε την μπουγάδα, όπως λέμε εδώ στην πατρίδα. Και οι βεβαιώσεις θεωρούνται άκυρες κατόπιν την ρητής τοποθέτησης του θρησκευτικού αρχηγού των Ελλήνων Ορθοδόξων και οι ιερείς που συμμερίζονται τις ανησυχίες του ποιμνίου τους μπήκαν στη θέση τους.

Πάντοτε ήταν δύσκολη η κατάσταση στην Εκκλησία της Αμερικής και στην ομογένεια. Αλλά με Ελπιδοφόρο και κορονοϊό η κατάσταση έχει ξεφύγει. Οι συμπατριώτες μας στο Αμέρικα που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα μας κρατάνε ενήμερους.
Στους τόμους των λεχθέντων και πραχθέντων των οικουμενιστών πατριαρχών μας δικαιωματικά θα προστεθεί και ένας αποκλειστικά για τον Ελπιδοφόρο.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Αρχιεπισκοπή Αμερικής: Αποκλειστικά προνόμια στους εμβολιασθέντες και ο διχασμός του ποιμνίου
– Τεστ με τη Θεία Κοινωνία από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής!
– Δεν έχουμε σιχαθεί οδηγία περισσότερο από αυτή της αιρετίζουσας Εκκλησίας της Αμερικής

Σχετικά άρθρα

Έως πότε εκούσιοι δεσμώτες μέσα στον κατάμαυρο, δαιμονικό κουρνιαχτό;

του Νεκτάριου Δαπέργολα Διδάκτορος Βυζαντινής Ιστορίας. "Σημεῖο βρασμοῦ δέν ἔχει ἀπομείνει ἄραγε κανένα, πού νά μᾶς κάνει να σηκωθοῦμε καί νά ἀποφασίσουμε νά πετάξουμε ἀπό πάνω μας τόν ὑλικό καί πνευματικό ζυγό;"

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.