Επικαιρότητα

Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος μέσα από τα μάτια ενός Αιρεσιάρχη

εικόνα άρθρου: Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος μέσα από τα μάτια ενός Αιρεσιάρχη

της Ειρήνης Ιωαννίδου

Ο Πάπας είναι ικανός να πάει είτε με τους ηττημένους είτε με τους νικητές ενός πολέμου, είτε και με τις δύο πλευρές ταυτόχρονα, αρκεί να τους ορκίσει αιώνια δουλικά της Οικουμενιστικής Ατζέντας του…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ο πάπας Φραγκίσκος μίλησε σε εκπροσώπους ΜΜΕ και σχολίασε τον πόλεμο στην Ουκρανία λέγοντας «Πριν από μερικά χρόνια, σκέφτηκα να πω ότι βιώνουμε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που διεξάγεται αποσπασματικά. Σήμερα, για μένα, ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος έχει κηρυχθεί».

Μάλιστα, επέρριψε ευθύνες για τον πόλεμο στην Ουκρανία στο ΝΑΤΟ, γιατί σύμφωνα με τον ίδιο η Βορειοατλαντική Συμμαχία «γάβγισε στην πόρτα της Μόσχας» και δεν έλαβε καμία ενέργεια για να αποτρέψει την πολεμική σύρραξη. «Δεν βλέπουμε όλο το δράμα που εκτυλίσσεται πίσω από αυτόν τον πόλεμο, ο οποίος ίσως κατά κάποιο τρόπο είτε προκλήθηκε είτε δεν αποτράπηκε», είπε χαρακτηριστικά.

Τη στιγμή που όλοι οι παπαγάλοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων δίνουν άφεση αμαρτιών στο ΝΑΤΟ, ο Πάπας Φραγκίσκος δείχνει να δικαιολογεί ή τουλάχιστον να κατανοεί την προσπάθεια της Ρωσίας να προστατέψει την εδαφική της ακεραιότητας. Είναι μάλιστα απορίας άξιο το γεγονός ότι ο γνωστός και μη εξαιρετέος υποτακτικός του, Πατριάρχης Βαρθολομαίος, διαφοροποιεί τη στάση του.

Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να δηλώνει υπερμαχός της Παγκόσμιας Ειρήνη, ενώ ο τίτλος που φέρει είναι πνιγμένος στο αίμα. Στην περίπτωση της Ουκρανίας ο Πάπας ο οποίος ενήργησε δια του Βαρθολομαίου, έγινε υπαίτιος πολλών φρικτών βιαιοπραγιών εναντίον της κανονικής Εκκλησίας της Ουκρανίας, δημιουργώντας ένα “πόλεμο” εκκλησιολογικής φύσεως με ανυπολόγιστες συνέπειες. Αλλά και την ταλαίπωρη Ρωσία δεν την άφησε ανενόχλητη, διότι και αυτήν την έχει χειραγωγήσει μέσω του Οικουμενισμού.

Ο Πάπας είναι ικανός να πάει είτε με τους ηττημένους είτε με τους νικητές ενός πολέμου, είτε και με τις δύο πλευρές ταυτόχρονα, αρκεί να υπηρετούνται τα δικά του ανομολόγητα σχέδια για παγκόσμια εξουσία.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά
Αναλαμβάνει ο «μεγάλος» να ξεκαθαρίσει τα πράγματα στην Ουκρανία…
ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.