Επικαιρότητα

“Ιερέας” φέρνει αδέσποτα στην “Λειτουργία” για να μπορέσει να τους βρει σπίτι!

εικόνα άρθρου: “Ιερέας” φέρνει αδέσποτα στην “Λειτουργία” για να μπορέσει να τους βρει σπίτι!

Όπως ο όσιος Σιλουανός γράφει: «Ένιοι προσκολλώνται εις τα ζώα, αλλ’ ούτω προσβάλλουν τον Δημιουργόν, διότι ο άνθρωπος εκλήθη ίνα ζή αιωνίως μετά του Κυρίου, βασιλεύη μετ’ Αυτού και αγαπά τον Έναν Θεόν. Ο άνθρωπος δεν πρέπει να έχη πάθος προς τα ζώα, αλλά μόνον καρδίαν οικτίρουσαν παν δημιούργημα». Διαφορετικά κινδυνεύει να λατρεύσει «την κτίση παρά τον κτίσαντα» (Ρωμ. 1,25).
Στο τέλος της ανάρτησης, μπορείτε να ακούσετε και μια παλαιότερη ομιλία του π.Νικόλαου Μανώλη: “Ζωολατρεία – Ειδωλολατρεία – Ο Οικουμενισμός οδηγεί σε ζωώδη λατρεία”

— Σχολιασμός katanixi.gr —

Στη Γραβάτα της Βραζιλίας και συγκεκριμένα στην Ενορία της Αγίας Άννας, κάθε Κυριακή συμβαίνει κάτι πραγματικά απίστευτο!

Ο φιλόζωος “ιερέας” Paulo Araujo Gomes, επιτρέπει στα αδέσποτα της περιοχής, την είσοδο τους μέσα στην “εκκλησία” προσφέροντας τους έτσι ζεστασιά, προστασία και ίσως μια οικογένεια που θα τους χαρίσει ένα παντοτινό σπίτι.

Μάλιστα μέχρι να βρεθεί σπίτι τα αφήνει να κοιμούνται στο πρεσβυτέριο του.

Κατά τη διάρκεια της “Λειτουργίας” τα σκυλάκια κάθονται ήσυχα, όμως δεν λείπουν και οι στιγμές που ζητούν χάδια και την προσοχή από τους πιστούς, οι οποίοι δεν αντιστέκονται και χαρίζουν απλόχερα τα χάδια τους.

Φυσικά, ο ιερέας επιτρέπει στους ενορίτες αν θέλουν, να έχουν μαζί τους ο καθένας το δικό του ζωάκι, μέσα στην εκκλησία κατά τη διάρκεια της “λειτουργίας”.

«Θα είναι πάντα ελεύθερα να κοιμηθούν, να φάνε, να πιουν νερό και να βρίσκουν καταφύγιο και προστασία, γιατί εδώ είναι ο οίκος του Θεού και αυτά είναι Πλάσματα Του.
Εάν είμαι ο μεγαλύτερος αμαρτωλός και μπορώ να μπω, σκέψου αυτοί οι μικροί τετράποδοι άγγελοι. Κανένας δεν θα πειράξει τα προστατευόμενα μου»,
γράφει ο ιερέας στο Facebook και προτρέπει τους πιστούς φεύγοντας από την εκκλησία να προσθέσουν ένα νέο μέλος στην οικογένεια τους.

ΠΗΓΗ

π.Νικόλαος Μανώλης, Ζωολατρεία – Ειδωλολατρεία – Ο Οικουμενισμός οδηγεί σε ζωώδη λατρεία [ΒΙΝΤΕΟ 2015]

Σχετικά άρθρα

Η μανία των Φαναριωτών εναντίον του Αγίου Φωτίου

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη Δήθεν τον τιμούν και προσκαλούν για συμπροσευχές τους πιο γνήσιους εκφραστές του οικουμενισμού στην εποχή μας Η είδηση Στο ναΰδριο της Σχολής (σσ. Θεολογικής Σχολής της...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.