Επικαιρότητα

Ο Ιερέας του Ι. Ναού, ως βασιλικότερος των βασιλέων, έδιωξε την πιστή από το Ναό και τη μήνυσε!

…Ο αρχιμανδρίτης, κατέθεσε μήνυση για διατάραξη οικιακής ειρήνης…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Αυτά που διαβάζουμε στο διαδίκτυο και ζούμε στην καθημερινότητά μας, εκτός από ανήκουστα είναι και τραγελαφικά. Μπήκε μία 67χρονη στον Ιερό Ναό να νοιώσει λίγο Χριστό για να παρηγορηθεί για την μαυρίλα που μας επέβαλλε η άθεη Κυβέρνηση και ο Ιερέας του Ιερού Ναού, ως βασιλικότερος των βασιλέων, έδιωξε την πιστή εκτός Ναού και μάλιστα δεν στάθηκε μόνο σ’ αυτό, αλλά την μήνυσε κιόλας!!

Εμείς γνωρίζαμε μέχρι τώρα από τη Παράδοση την Εκκλησίας μας ότι τις διαφορές του ο Ορθόδοξος χριστιανός και ειδικότερα ο κληρικός δεν πρέπει να τις επιλύει (εκτός ελαχίστων περιπτώσεων) στα δικαστήρια. Επίσκοπο δεν έχει να του τα υπενθυμίσει; Ή μήπως και ο Επίσκοπός του συμφωνεί με αυτήν την τακτική;. Πού φτάσαμε τελικά; Λαός χωρίς ποιμένες, να προσπαθεί εναγωνίως να βρει τον Χριστό στον Οίκο Του και οι λειτουργοί Του να τον διώχνουν και να τον μηνύουν!! Εξωφρενικές καταστάσεις. Να εφαρμόζουν Επίσκοποι και Ιερείς τους άθεους και βλάσφημους κανονισμούς της Πολιτείας με μεγαλύτερο ζήλο κι από αυτό των Κυβερνώντων. Τι ζούμε;

Για ποιον γίνεται η Θεία Λειτουργία αγαπητοί Λειτουργοί του Υψίστου; Δεν γίνεται για τον λαό του Θεού ο οποίος πρέπει υποχρεωτικά να συμμετέχει στο Ιερό Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας; Γιατί μετατράπηκε σε πριβέ εκδήλωση και μάλιστα με τις ευλογίες σας; Μήπως να διαβάζατε ξανά τον Ιερό Χρυσόστομο, να φρεσκάρετε τις θεολογικές σας γνώσεις; Αντιδράστε επιτέλους  σ’ αυτήν την βλασφημία και ανοησία που επιτελείται στις μέρες μας. Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να διώχνετε κόσμο από τις Ιερές Ακολουθίες και μάλιστα να τους τρέχετε στα δικαστήρια; Τι λόγο θα δώσετε στον Θεό; Πώς αναπαύεται η Ιερατική σας συνείδηση να υπακούετε σε ανίερους νόμους; Πώς είναι δυνατόν να υπακούτε σε νόμους που έρχονται σε σύγκρουση με τον θέλημα του Θεού; Θυμηθείτε τα λόγια του Απόστολου Πέτρου προς τις ιουδαϊκές αρχές…” Πειθαρχείν δει Θεώ μάλλον ή ανθρώποις”.

Διαβάσαμε στο magnesianews.gr:


Πήλιο: Αρχιμανδρίτης μήνυσε πιστή που πήγε στη θεία λειτουργία

Μήνυση σε βάρος 67χρονης γυναίκας κατέθεσε σήμερα στο Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, ο αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μονής Ταξιαρχών Πηλίου.

Ο αρχιμανδρίτης, κατέθεσε μήνυση για διατάραξη οικιακής ειρήνης καθόσον η 67χρονη δράστιδα εισήλθε κατά παράβαση των οδηγιών εντός του νέου καθολικού της Ιεράς Μονής κατά τη διάρκεια τέλεσης της θείας λειτουργίας που τελούνταν κεκλεισμένων θυρών.
Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Νοτίου Πηλίου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε σχετικά:
– Μοναχού Σεραφείμ (Ζήση), Ο κορωνοϊός διδάσκει το «πως» της Αποτειχίσεως (…μάλλον δε και το «δια τι»)
– Θα κάνουμε τη Θεία Κοινωνία delivery ασχέτως αν ο πιστός μπορεί σωματικώς να παραστεί στη Θεία Λειτουργία;
– Ο Μητσοτάκης ταπείνωσε την Εκκλησία εκθέτοντάς την στην κοινή γνώμη ως ανεύθυνη. Ιδού το ΦΕΚ που «κλείνει» τις Εκκλησίες!
 Είναι εξοργιστικό να ακούς από χείλη Επισκόπων να μας παροτρύνουν να παρακολουθήσουμε από την τηλεόραση την Θ. Λειτουργία
– Η εωσφορική απόφαση της Δ.Ι.Σ. και η παρέμβαση του Καίσαρα Μητσοτάκη για αναστολή της Θείας Λειτουργίας
– Με μαγκιά για τη Θεία Κοινωνία από τον καθηγητή Σταμούλη
– Ιερώνυμος για κορωνοϊό: Η Εκκλησία εφαρμόζει τις οδηγίες των ειδικών – Δεν έχουμε «μετρητή πίστης»
– π.Νικόλαος Μανώλης, Η Θεία Κοινωνία και οι ασθένειες [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
– Τρέμουν τον Κορωνοϊό και στη Βηθλεέμ!
– Εμείς στους ιερούς Ναούς δυναμώνουμε, θεραπευόμαστε και δεν αρρωσταίνουμε… ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – πράξη νομοθετικού περιεχομένου
– Τί μας είπε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος για τον κοροναϊό!
– Άσπρο Μαύρο: Παπικο-ρωνοϊός

Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη κατά τον “Άγιο Ναυπάκτου”

Άρθρο της Κωνσταντίνας Κοσμίδου Ο γνωστός για τις oικουμενιστικές του θέσεις Μητροπολίτης αναλύει το θέμα Με την παρουσίαση ενός σύγχρονου και “εντυπωσιακού” θέματος επέλεξε ο γνωστός για τις Οικουμενιστικές του θέσεις...

Οι λίστες Επστάιν και οι λίστες Μίχου

του Αγαθώνικου Εγκαταλείψαμε τον Θεό και βρισκόμαστε ως άτομα και κοινωνία σε ελεύθερη πτώση στην άβυσσο εγκαταλειμμένοι από την Χάρη του Θεού Σκάνδαλο μεγατόνων έχει προκληθεί σε ΗΠΑ και Μ.Βρετανία...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.